Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyneczka justa

Jestem naprawdę piękna i mam gdzieś zazdrośnice

Polecane posty

Gość brzydka Edytka
do szkoły jutro nie idziesz?:)

Gość dziewczynomasz problemy
psychicznej.Polecam dobrego psychologa lub psychiatre.Jestes przecietna dziewczyna -niskiego wzrostu,otyla z tlustym brzuchem i z ilorazem inteligencji rownemu glowce ....kapusty.To moja opinia,kiedy ci zobaczylem i przeczytalem tw.wypowiedzi.Koszmar.

Gość brzydka Edytka
"lubie fazowac mam pasemka blond i jestem ciemna brunetka :) mam duze usta i oczy zielona-niebieskie xD kocham wszytkich chlopakow dla nich zyje xDD hehe a tak to juz powiedzieli znajomi jaka jestem :*** Kocham was" hehehehehe

kogo to fotka tak naprawde...jakiegoś twojego wroga.??? nie lubisz jej i sie mścisz ..? mam nadzieje ze ona zajarzy ze to ty i ci najebie :P bo ci sie kurwa należy małolato!

z moich rówieśników jedyne co mnie krytykuje to np www.lunatalent.fotka.pl zazdrośnica cholerna ;/ potrafi uprzykrzyć życie. a sama brzydka jest

Gość za chwile
chyba na njglupsza i najbrzydsza:D:D

Gość za chwile
a tamta dziewczyna jest bardzo ladna...

Gość za chwile
widzialam w twojej stopce:D:D:D

Gość
a tak poza tym że jestes \"ładna\" masz jeszcze inne powody do dumy?? coś poza twoją fizycznością istnieje czy nie mieści sie w twojej główce??

Gość brzydka Edytka
nawet nie wiesz jak te osony z linków, które podajesz mają na imię :D Nadiya26 :)

Gość dupeczzzzzzka
justysia wiesz co ci powiem.... masz racje!!!!! im wszytki zal dupe sciska... i widac jakie inteligente osoby to pisza skoro nie zauwazyli o co ci chodzi... tak trzymaj!!!!!!!!

Gość hahasik
jestes mala, gruba i na dodatek wygladasz jak bys byla w ciazy..nie wiem czego maja ci zazdroscic inne kobiety...karierki modelki to napewno nie zrobisz a raczej na miss dozynek mozesz startowac...ale i w to watpie

Gość ojjjjjjjj
no brzydka nie jestes przecietna ...ale raczej nie odslaniaj uszow moj pradziadek takie mial wafle ....... a i troszke bys schudla i o niebo lepiej:)

Gość ojojojojo
Następna mloda nieopierzona gówniara, zakochana w sobie bez pamięci. Że też to pokolenie nie ma krzty pokory w sobie Ps. Masz nos jak kulfon. I faktycznie trochę schudnij, inaczej za parę lat lub jak urodzisz dziecko nigdy nie pozbędziesz się tego problemu

Gość ojojojojo
ten wystający bandzioch jest średnio apetyczny :o

Gość no cóż...
:) i dajecie się wciągać w jałową dyskusję?

Gość jaja sobie robisz
????? dziewczyno?????

Gość ludzie przestancie
po co wy piszecie jaka ona jest,,? zal mi was bo przeciez ona sobie napewno z kogos nie zle jaja robi a wy jeszcze jej w tym pomagacie... ty wogole chociaz znasz haslo na ta fotke? czy tylko tak sobie wybralas pierwszego lepszego wroga i gadasz tekie bzdety;/?