Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19-nasto latkaaa

Wyprowadzka do Anglii.....!!!

Polecane posty

Gość 19-nasto latkaaa

Dzisiaj postanowiliśmy ja i mój chłopak że czas najwyższy razem zamieszkać.On jeste od 1,5roku w Anglii przylatuje co jakiś czas ale mi to nie wystarcza chciałabym być z nim cały czas ,a że studiuje zaocznie i mam zjazdy co 2 tyg to nie ma problemu w przylatywaniu na nie do Polski .Ja mam 19lat a on 24. Wstyczniu bediemy razem 3 lata a on juz bedzie mial 25:) I tak już mieszkaliśmy razem przez kazde wakacje od kiedy ze sobą jesteśmy więc już na tyle się znamy , że teraz nie powinno być żadnych problemów. Cieszę się niezmiernie...29.10.2007 wylot :) Strasznie będę tęsknić za rodziną i przyjaciółmi ale co 2 tyg będę w PL to nie ma problemu w spotkaniach:) A napisałam to tylko dlatego , że jeste przeszczęśliwa !!!:):) KOCHAM CIĘ KOTKU*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Gość 19-nasto latkaaa
nikt nie pisze a szkoda:) tak chcialam sie podzielic moim szczesciem z innymi

Gość 19-nasto latkaaa
odświeżam

i co mamy ci napisać ??? łał super????????? ja tez sie wyprowadzam, z tym ze do szkocji.... i te do mojego chlopaka, no i co?? nie trabie o tym na prawo i lewo... juz wiesz co tam bedziesz robic? czy na razie euforia bo masz bilet w reku? bedzie cie stac na te przyloty co 2 tygodnie?? ehhh...

troche nie po polsku napisalam, przepraszam, ale sledze debate k-k i staram sie nic nie stracic ani stad ani stamtad:D

Gość 19-nasto latkaaa
2 godziny lotu sa a bede tam pracowac a bilety sa tanie i o to czy mnie bedzie stac sie nie boje:)

Gość ja niestety tez w uk.
ludzie wezcie juz nie przyjezdzajcie do uk.juz maja tu dosc polakow.dobrze ze chociaz mam chlopaka brytyjczyka.wstyd mi ze polka jestem.serio!!!

jak ci wstyd ze jestes polka, to sie powies..... to jest dopiero zenada, pisac takie rzeczy.... to kim ty jestes dziewczyno??? bez narodowosci? bezdomne dziecko swiata??? to mi jest wstyd, ze jestes polka i masz takie podejscie.... tfu :o

Gość 19-nasto latkaaa
ja ma juz tam mame i ona tez za 2 lata sciaga tam moja siostre mi sie tam tak srednio podoba ale bede z moim najdrozszym:) a ci co w anglii pracuja to wcale nie bogacze tylko normalni ludzie ktorzy zyja bez zadnych trosk i nie martwia sei o to czy wystarczy im bieniedy a na szkole nie musze zarabiac bo mi ojciec placi:D

to juz w ogole bez komentarza... ŁAŁ dziewczyno. jedź i baw się!!!!!!!!!! :O:O:O:O

Gość 19-nasto latkaaa
no co nie iwesz jaka jest sytuacja z mom ojcem wiec wiesz a co w tym zlego ze on bedzie placic?

no pewnie tam polacy nie musza sie o nic martwic ze pracuja na anglikow :/ i wieszkosc na czarno nie majac lat pracy myslisz ze tym ludziom jest tak cudownie ze pracuja na obczyznie:o?

Gość zenadada
musisz byc bardzo bogata jezeli co dwa tygodnie bedziesz wydawac kolo 700zl na bilety

Gość 19-nasto latkaaa
wiesz co ja pracowalam tam przez wakacje juz 2 razy i zawsze legalnie tam gdzie moja mama i chlopak jest nikt na czarno nie pracuje a ludziom leca lata pracy i po 10 latach ma sie juz emeryture europejska wiec dla mnie tam zyje sie naprawde godnie a jak ktos tam nie byl i nie wie jak jest tylko slucha tego co w tv mowia to niech dalej slucha

Gość zenadada
zreszta anglia jest bardzo brzydka, a to ze jestes 2,5 roku z chopakiem z tego on 1,5 jest w Anglii to wcale nie duzo

Gość 19-nasto latkaaa
ile!!!!!!!! 700zl?? za 130zl w jedna strone sa bilety wiec nie wiem czy to tak duzo 300zl zarabiajac tam 1200zl tygodniowo

Gość 19-nasto latkaaa
zaezy w jakich miastach bylas wiadomo ze polska ladniejsza o wiele bardziej mi sie podoba niz anglia ale tam mam lepsze perspektywy na przyszlosc bylas w anglii? wiesz jak tam jest?? jak tam to w jakim miescie?

dziewczyno ale dlaczego ty przeliczasz na zlotowki :o to jzu swiadczy ze gowno wiesz o tamtym zyciu mieszkasz tam licz na funty i licz to ze zycie jest drogie chociaz w twoim przypadku i tak Ci tatus zaplaci

Gość zenadada
1200 brutto chyba, a ciekawe gdzie takie tanie bilety sa haha a to dobre, jak sobie zamowisz pol roku wczesniej, a jesli moge spytac jak daleko mieszka twoj luby od lotniska?

Gość 19-nasto latkaaa
no bo niektorzy nie byli i pisza to co w tv mowia ze ludzie spia na ulicach ze nie ma pra\cy i takie tam ok zgodze sie sa takie przypadki ale rzadko a jak ktos sie pcha na londyn to tam juz w ogole druga stolica polski jest

dobrze nikt nie wie jak jest w anglii tylko ty eiec uswiadom wszystkich jaki tam jest raj i niech tam wszyscy wyemigruja :o ciull z polska :o ostatnio gasi swiatlo :o

Gość zenadada
aha jeszcze jedno tam tygodniowe zycie kosztuje 200 funtow

Gość 19-nasto latkaaa
http://www.bookryanair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi tu masz takie tanie bilety prosze bardzo a przeliczam na zlotowki zeby pokazac jak tam sie zarabia a ja pracujac na wakacje jakos zylam jak hcialam na niczym nie oszczedzalam kupilam nowy aparat cyfrowy telefon ktorego w polsce jeszcze nie ma i zaoszczedzilam kupe kasy a do domu wrocilam z 2 torbami jak przyjechalam z jedna wiec uwiez mi wiem jak tam jest kogo by tu w polsce po mesiacu pracy byloby stac na samochod?