Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe igraszki

Mamy ze stażem - Czyli tochę starsze dzieci

Polecane posty

izka, ja nie szyję:( to aga ma ten talent:) maszyna do szycia to dla mnie potwór nie do okiełznania, szydełko tez, nie rozumiem jak można cos zrobić jednym drutem:O dwa to co innego:D a mój m i tak uważa że ja nic nie robię i tylko siedzę z dzieckiem w domu:(

wiecie ja miałam dwie przyjaciółki z którymi ciągle przesiadywałam na kawkach i ploteczkach, a odkąd wlazłam na kafe, to nie mam dla nich czasu:D i już nie przesiadujemy razem, teraz robię kawkę w domku i siadam przed kompem:D

moj tez mowi ze nic nie robie.br mam dosyc jego narzekan

Manika ten Twój M to też taki pierduśnik pospolity jak pozostali niedoceniacze , takie cudeńko mieć w domu i tak słowami grzeszyć , by sie wstydził a feeee Rudamaxi oj to Ty biedulka żadnej bliskiej duszyczki oprócz dzieci przy sobie i mamy , ... życzę spełnienia wszystkich marzeń i tych o których jeszcze nie pomyślałaś :) duża buzia

Manika ten Twój M to też taki pierduśnik pospolity jak pozostali niedoceniacze , takie cudeńko mieć w domu i tak słowami grzeszyć , by sie wstydził a feeee Rudamaxi oj to Ty biedulka żadnej bliskiej duszyczki oprócz dzieci przy sobie i mamy , ... życzę spełnienia wszystkich marzeń i tych o których jeszcze nie pomyślałaś :) duża buzia

Hb nic podobego , broń panie buziaczki dla Ciebie wyłącznie dla Ciebie 👄 Rudamaxi :) Manika Babolcu gdzie sie podziewasz a cooooo na obiadek , u nas młody ma rosołek a ja pomidorówkę bo starsza on nówke zupkę a tak musze chleb ryżowy kupić jako przekąskę . wiecie co a powiem powiecie że powaliło mnie a może coś w garach nie równo a co tam raz sie żyję powiem że to już kiedyś miałam a teraz odnowiłam ... no więc przekułam sobie nos a co tam :P

hb 😘 a aga co taka milczaca? Iza zarosla ci dziurka? moja kruszyna sie obudzila i okupuje mamusiowego cycusia;)

tak jak szłam na porodówkę ktoś rzucił hasło zero srebra i mój M przyniósł mi cążki abym wyjęła kolczyka z nosa a po porodzie nie było czasu i kiedy sie zreflektowałam to juz było za późno bo zarosła a teraz byłam u kosmetyczki na brwiach i mówię a niech mi przekuje ma kolczyka to po co ma leżeć tak samotnie hihihih nie siedzi w nosie hihii ja to ogólnie trochę pokręcona jestem i lubie takie gadżety to znaczy w miarę rozsądku i przyzwoitości żadnej extremy w pępku tez mam ale już od 7 lat tylko na okres ciąży zdjęłam i sie nie zarosło to włożyłam kolczyka ponownie . To już wszystko o mnie wiecie ojojojojo

upsssss wlasnie mi sie przypomnialo ze dzisiaj rano mialam isc oddac krew na wyniki:O no trudno pojde jutro

TO narazinek ja do domku postaram sie uruchomić komp mam nadzieję że bedę miała internet . do zobaczenia laseczki . Rudamaxi -jutero biegniesz na wyniki to rozkaz ...:D i zdajesz relacje jak było i co z wynikami . pappappppapa dziewuszki

🖐️ 🖐️ jestem:D byłam na zakupach ekspresowych i kupiłam w końcu dziecku buty.Superanckie!!I do tego stempelki do stemplowania i moje dziecko teraz zniknie na 2 dni:) Nic więcej nie kupiłam ,bo M. spieszył się do pracy.Jutro znowu powtórka z rozrywki.Wyczaiłam dla siebie kozaki i jutro zakupuję:) Chciałam czapkę i szalik dla Mai ,ale nic nie było,ale jutro u nas rynek.Tam to tego pełno. Ale parsknęłam śmiechem jak przeczytałam:Iza zarosła ci dziurka? hehehe Przecież chłopa dopiero parę dni nie ma hehehehe dowcip mąż dzwoni do żony z sanotorium i mówi : kochanie doślij mi 400 zł to mi przedłużą.A żona odpowiada: to ja ci doślę 800 i niech ci przedłużą i pogrubią.

co wy się chłopami przejmujecie!!! mój tez pierdzieli,że mam fajnie ,bo w domu siedzę.Ale jak za dużo pierdzieli to zabieram się do mamy ,że niby na chwilę mam interes i zostawiam go na parę godzin z dzieckiem.Jak wracam to inaczej śpiewa:D

dziewczyny,zdecydowałam się----------wyślę wam zdjęcia Mai.Ale obiecujecie,że będą tylko dla was????

znalazłam adres do Maniki Hani i Joli.Iza i Małgosia też chcecie???? nie mam waszych adresów:(

moj meil jes po kliknieciu na moj nick ja zawsze zdjecia ogladam z dziecmi;) Aga bo z kobietami to jest tak jak z gleba ze za dlugo odlogiem lezec nie moga bo zdeklasuja klasowo -czyli ja juz nie wiem gdzie jestem bo tak niskiej klasyfikacji nie ma:P hihi to tak nawiazujac dio tej dziurki:D U mnie tez jest jutro ryneczek:D

ło matko ,ale masz adres:D nie nyło trudniejszego??????:D co do facetów to może ci się jakoś na razie nie układa,ale powiem ci,że ciągle masz przynajmniej kogoś na horyzoncie:P hehehe no z dziećmi to możesz oglądać:D

a swojego zdjęcia to i tak wam nie wyślę,bo przy was jak świnka piggy wyglądam:D:D:D

jeszcze nie mam adresu Izy...........bo 2 razy to nie chce mi się wysyłać.Tylko,że ona go wcale nie ma......

no pewnie,że nie Haniu ,bo ich jeszcze nie wysłałam:D chcesz?????

ok ja ide cos przekasic rozpalic w piecu i pochowac to co juz wyprasowalam.Do potem

no brawo aga, to już postęp, przełamałaś się, obiecuję że nie będę rozpowszechniać zdjęć:) czekam na maila:) ale nie rozumiem, czemu swoich zdjęć nie chcesz wysłać:( przecież to nie ważne czy jesteś urodziwa czy nie, dla nas jesteś forumową koleżanką i nie ważne jak wyglądasz:D :D :D przecież nie za urodę cię cenimy na topiku, głuptasku👄, tylko za charakter, a jaki masz to już wiemy:D ja cię cenię i lubię za twoje wpisy, za humor, za podejście do życia, za dobre słowo dla każdej z nas:) i nie ważne jest dla mnie czy jesteś laska czy grubasek. Może jednak wyślij nam swoje zdjęcie, fajnie jest dopasować sobie twarz do niku z topiku;) Ja wieczorem postaram się wysłać zdjęcia do tych których maile znam:)