Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotozloto

co do atlasowej złotej sukienki na wesele? jaki kolor butow i dodatkow?

Polecane posty

Gość zlotozloto

Mam problem. Kupiłam ostatnio sukienkę na wesele. Jest atlasowa i zlota. Kompletnie nie wiem jakie mam do niej założyć buty czarne mogą byc? do tego czarne cos na szyje i torebka? a może złote buty ale nie będzie nudno? Jaki kolor? moze czerwony ? Jaki kolor pończoch? nic nie przychodzi mi do głowy! proszę o wskazówki!

Gość jkhlkj
ja do złotej sukienki nie załorzyła bym czarnych butówn raczej jakies jasne kremowe w sumie zależy jaki to odcień złota? czy sukienka jest prosta czy strojna?

Gość zlotozloto
sukienka z przodu zmarszczona na biuscie , ramiaczka tez grubsze, pomarszoczne z kilkoma dzetami, wyglada jednak bardzo delikatnie

mi bardzo podoba się połącanie złota (takiego miodowego najbardziej) z czarnym jest wyraziste ale eleganckie:) lubię tez łączyć odwrotnie ciuchy czarne ożywiać czymś błyszczącym i złotym. bardzo mi się podoba. do takiej sukienki ubrałabym dość małe czarne koraliki i czarną torebkę i buty ale pończochy cieliste niezależnie od koloru dodatków złoto i atlas są zbyt szlachetne według mnie żeby łączyć je z kolorowymi rajstopami/pończochami. także wszelkie wyraziste kolory jak czerwień czy szmaragd wydają mi się za ostre gdyż samo złoto zwraca uwagę wiec zgasiła bym sukienkę ciemnymi dodatkami. nie ubierała bym też kremowych dodatków po 1 niepraktyczne po 2 nudne:) jeśli nie wyraziście z czernią to może z brązem. czekolada??

taak! złoto i czerń świetnie wyglądają. tak samo jak połączenie czerni z kolorem żółtym ! a co do butów to jeżeli chcesz aby twoje nogi były dłuższe to załóż buty w cielistym odcieniu (od razu optycznie wydłużą ci nogi:)) pozdrawiam! i udanej zabawy