murb 249 Napisano 11 godzin temu Wiadomo co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 7 godzin temu Nie przyszli i tak to jest pokładać nadzieja w homo sapiens, bo zawsze będzie rozczarowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 869 Napisano 6 godzin temu Schowali się Po różnych mrocznych instytucjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 249 Napisano 6 godzin temu 43 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Schowali się Po różnych mrocznych instytucjach Pożarła ich Galopująca prostytucja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 249 Napisano 6 godzin temu 54 minuty temu, Get Out napisał: Nie przyszli i tak to jest pokładać nadzieja w homo sapiens, bo zawsze będzie rozczarowanie. Nie mogły przyjść bo nie mają nóg i nie są homo sapiens. I nie chodzi o nadzieję tylko ciekawość, co się dzieje z tematami, które znikają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie mogły przyjść bo nie mają nóg i nie są homo sapiens. I nie chodzi o nadzieję tylko ciekawość, co się dzieje z tematami, które znikają. Przez chwilę zapomniałem , że może być drugie dno i zresztą tematy są tworzone przez homo sapiens więc na jedno wychodzi , bo jeżeli nie przyjdą to i tematów nie będą tworzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 869 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, murb napisał: Pożarła ich Galopująca prostytucja Je suis la trace de tes doigts Et ma chair se souvient de toi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 249 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Je suis la trace de tes doigts Et ma chair se souvient de toi I raz, i dwa, i trzy. I wcale nie jest zimno mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 249 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Get Out napisał: Przez chwilę zapomniałem , że może być drugie dno i zresztą tematy są tworzone przez homo sapiens więc na jedno wychodzi , bo jeżeli nie przyjdą to i tematów nie będą tworzyć. Tu raczej chodzi o niedopowiedzenie i wieloznaczność niż drugie dno. A jeśli nie przyjdą i tematów tworzyć nie będą to miejsce to pokryje kurz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 869 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: I raz, i dwa, i trzy. I wcale nie jest zimno mi. Jechałem jak zwykle zupełnie samNa uszach miałem swoją muzykęTak mocno ściskałem żółtą kierownicę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, murb napisał: Wiadomo co. Nie wiadomo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 249 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Jechałem jak zwykle zupełnie samNa uszach miałem swoją muzykęTak mocno ściskałem żółtą kierownicę Ulice mgłami spowite Toną w ślepych kałużach Przez okno patrzę znużona Z tęsknotą myślę o burzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 249 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, _ Gretta napisał: Nie wiadomo? No właśnie nie wiadomo, gdzie się podziewają tematy, które znikają z Kafeterii. To tajemnicza sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: No właśnie nie wiadomo, gdzie się podziewają tematy, które znikają z Kafeterii. To tajemnicza sprawa. Aaa.. to teraz rozumiem. Też nie wiem czasami były przywracane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 869 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Ulice mgłami spowite Toną w ślepych kałużach Przez okno patrzę znużona Z tęsknotą myślę o burzy Deszcz nadchodzi deszcz Już czuję go na końcach moich rzęs Deszcz prawdziwy cud Rozkoszna ulga po ciężkim dniu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: No właśnie nie wiadomo, gdzie się podziewają tematy, które znikają z Kafeterii. To tajemnicza sprawa. Ale zaraz może Tajemniczy je zjada Dawno go nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 97 Napisano 5 godzin temu W zielonym wzgórzu, gdzie słońce lśni, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, murb napisał: Tu raczej chodzi o niedopowiedzenie i wieloznaczność niż drugie dno. A jeśli nie przyjdą i tematów tworzyć nie będą to miejsce to pokryje kurz. Akurat niedopowiedzenia i wieloznaczność zbyt dobrze nie świadczą o tym gatunku , bo trzeba się domyślać o co im chodzi. Niestety dopóki będą żyć będą przychodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy on 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Ale zaraz może Tajemniczy je zjada Dawno go nie było. Chcieli mi wmówić różne rzeczy cweliki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Deszcz nadchodzi deszcz Już czuję go na końcach moich rzęs Deszcz prawdziwy cud Rozkoszna ulga po ciężkim dniu Miło się czyta na tej kafetrii takie coś, bo wiadomo tu same gagatki i takie inne urwipołcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Tajemniczy on napisał: Chcieli mi wmówić różne rzeczy cweliki. A to nie ty.Ty to mi skrzynkę zablokowałeś i niesłusznie jego oskarżyłam, Tyle zdążyłam na poczcie zobaczyć. Edytowano 5 godzin temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 249 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Deszcz nadchodzi deszcz Już czuję go na końcach moich rzęs Deszcz prawdziwy cud Rozkoszna ulga po ciężkim dniu Dżdżu krople padają i tłuką w me okno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy on 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: A to nie ty.Ty to mi skrzynkę zablokowałeś i niesłusznie jego oskarżyłam, to ŵÿpiêrdãlaj babciu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy on napisał: to ŵÿpiêrdãlaj babciu Przymknij pysk ! Bo ci się dostanie cwaniaku! Edytowano 5 godzin temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy on napisał: to ŵÿpiêrdãlaj babciu Dostaniesz w niego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 5 godzin temu lol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 5 godzin temu Greta usiadz mi na twarzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 249 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Akurat niedopowiedzenia i wieloznaczność zbyt dobrze nie świadczą o tym gatunku , bo trzeba się domyślać o co im chodzi. Niestety dopóki będą żyć będą przychodzić. Człowiek nie krowa i przyzwyczajenia swoje zmienić potrafi. Wieloznaczności to akurat bardzo dobrze świadczą ludziach. Zwłaszcza jeśli wiedzą gdzie i jak je wykorzystać. Duża część sztuki właśnie na tym się opiera. A tworzyć coś wyłącznie po to, żeby było, tylko ludzie potrafią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, free_bird napisał: Greta usiadz mi na twarzy Ty też się przymknij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Ty też się przymknij. to mi usiadz to sie przymkne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach