urzekla mnie twoja histeria 0 Napisano Październik 1, 2007 osoba bez odswiadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja histeria 0 Napisano Październik 1, 2007 Czy 5 zl/godz to duzo w przypadku takiej pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaa.... Napisano Październik 1, 2007 zależy gdzie.. moja siostra w małym miasteczku tyle bierze :) ale to nie za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwka Napisano Październik 1, 2007 a zeby byc opiekunka co trzeba miec jakas specjalna szkole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja histeria 0 Napisano Październik 1, 2007 W dyzym miescie. 15 godzin tygodniowo. Dziewczynka 6-letnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja histeria 0 Napisano Październik 1, 2007 Nie trzeba miec szkoly ale oni czasem wymagaja pewnego doswiadczenia. Ja takiego nie posiadam ale lubie dzieci i mysle ze bym sie nadawala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makijaja 0 Napisano Październik 1, 2007 W Warszawie znajoma opiekuje się 2,5 letnim dzieckiem, bez doświadczenia, 5 dni w tygodniu po 8 godz. dostaje 7,50 za godz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja histeria 0 Napisano Październik 1, 2007 makijaja> dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach