Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje niebo

bolą mnie piersi? Co to może oznaczać??????????????????????

Polecane posty

Gość moje niebo

Niedługo za tydzien powinnam dostac okres. Ogromnie go wyczekuje, ponieważ z moimi piersiami dzieje się coś dziwnego. Od końca poprzedniej miesiączki mam jakieś obolałe piersi i jakby bardziej czuc gruczoły. Trudo mi powiedziec czy się powiększyły czy nie, gdyż może zdarzyc się tak ze moja ocena nie bedzie obiektywna-moge bowiem przesadzac i myslec zed są wieksza nawet jesli nie są... Cjodzi o to ze nie uprawiałam z chłopakiem sexu bez zabezpieczenia. A te bolace piersi nie wiem skąd... pierwszy raz tak mam. Moze rzeczywiście są minimalnie powiekszone-nie wiem, jedno jest pewne-bolą mnie jak je delikatnie ścisne. Jestem przerażona maxymalnie i sie strasznie strsuje tymi bolącymi piersiami. Bardzo prosze o opinie i pomoc...

Gość betka30krak
mnie bolały jak cholera w ciąży to była pierwsza oznaka,a tak na marginesie mój synek jest owocem pękniętej prezerwatywy.Głowa do góry

Gość mnie bolaly kiedys
ginekolog powiedzial, zeby brac magnez przez 2 miesiace, a jak nie pomoże, to wtedy badanie hormonów. Przeszło mi nie wiem czy od magnezu, czy i tak miało przejść. acha-ja zrobiłam usg piersi, więc lekarz wiedział, że w piersiach nie ma żadnych zmian chorobowych.

kiedyś zrobiłam sobie przerwę w tabletkach przez 2 miesiące nie miałam okresu a 2 tygodnie wcześniej zanim go dostałam też mnie bolały piersi były powiększone i bołały mnie też sutki kiedy dostałam okres ból ustał