Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie nadążam Za tyn wszystkim

Co pomyślelibyście o dziewczynie,która

Polecane posty

Idzie do łóżka z chłopakiem,po 2 tygodniach znajomości?

Gość exexexexexexex
szczerze - najprawdopodobniej, ze skoro tak szybko bezproblemowo uległa to ulega tez innym, ze moze jest na cos chora. szans na zwiazek raczej by bie było. tyle

Gość ze jest latwa
ze jest puszczalska i sie nie szanuje. zle sie prowadzi

Gość Prawy migacz
Ze mną poszła po kilku godzinach znajomosci. Normalna , zwykła , skromna i cicha dziewczyna. Całkiem ładna.Złego Słowa nie dałbym o niej powiedziec !!!.

Uległa mi po 2tygodniach.Pierwszy nie byłem.Zdaję sobie sprawę,że szukanie dziewicy,25 letniej graniczy z cudem.Podoba mi się,ale też uważam,że za łatwo poszło.

Gość exexexexexexex
no kazdy ma swoje wartosci nie? jeden nie powiedzialby złego słowa, a inny nie poszedłby do tego łozka tylko zakonczył znajomosc. proste

Gość ze jest latwa
ja bym taka rzucil. taka latwa kobieta nie zasluguje na moja milosc

Gość mój facet i ja
niekoniecznie jest puszczalską róznie to bywa ja znam przypadek ze dziewczyna chodziła z chłopakiem 6 lat i nic a potem spotkała na swojej drodze innego i poszła z nim do łóżka po miesiacu

Gość mój facet i ja
i tak już sa 7 lat nie warto oceniać ludzi

Gość To po jaka
cholere ciągnoles ja do tego wyra? po to zeby teraz uzalac sie jaki to ty jestes biedny bo za szybko ci dala? Byla chemia chcieliscie to poszla a teraz wielkie chalo bo puszczalska,a moze uznala ze jestes godny zaufania i czula ze moze .Co za ........

ale ty z nia poszedles do lozka tak? a teraz uwazasz, ze to za szybko? a powiedz, kto zainicjowal seks? bo czasami dziala sie pod wplywem chwili...

Gość ze jest latwa
a ja chce miec porzadna cnotliwa dziewczyne i taka nie wchodzi w rachube. po co latwa, ktora miala wielu partnerow i uprawiala przygodny seks, jak mozna miec porzadna i cnolitwa. po co sie wiazac z latwa szmata, to brak ambicji, lepiej poszukac porzadnej

Do LPR-u nie należę,ale żeby przespać się z kimś po dwóch tygodniach?Może ona była w potrzebie,on też,jednak dla mnie taka kobieta nie ma szacunku dla siebie.

łatwa i puszczalska (chyba ,że ostro wyposzczona) to idzie w pierwszy wieczór . mój mąż czekał na mnie 2 tygodnie , i co -wszystko ładnie pięknie , tylko ,że z tej radości ,że to\"ten \"wieczór schlał sie niemiłosiernie :P

gdybys ja kochal to uznalbys ze za pozno o 2 tygodnie poszla z Toba do tego lozka

Gość ze jest latwa
dla mnie dziewczyna musi byc moralna i nie moze tak latwo isc do lozka oraz miec wielu partnerow i przygodnego seksu na koncie, bo kojarzy mi sie z dziwka

Gość To po jaka
No bo ja za chiny ludowe tego nie rozumiem: robi taki wszystko zeby zakrecic dziewczynie w glowie jest im fajnie ,ona nabiera do niego zaufania, czuje ze to ten facet z ktorym moze byc, ze jest fajnie itd no i magia chwili i ida do lozka a potem taki delikwent jeden z drugim tekst: bo to dziwka jest... normalnie szlak mnie trafia jak slysze takie rzeczy.Ale zanim poszedl z nia do lozka mogl pomyslec ze moze jednak nie ,moze bede godnym facetem i poczekam.Bydlaki.Nie zawsze da sie myslec racjonanie w pewnych chwilach myslenie wysiada rozsadku nie ma zostaje tylko zaufanie szkoda tylko ze taki facet ktoremu ufa dziewczyna okazuje sie zwyklą ........

Gość ze jest latwa
moze ufac, ale niech odczeka te pol roku, niech pokaze, ze jest porzadna i cnotliwa i dobrze sie prowadzi

Gość ze jest latwa
porzadna dziewczyna nie idzie do lozka szybko, i uprawia seks tylko w stalym zwiazku, z prawdziwej milosci, z facetem, ktorego bardzo kocha. jesli robi inaczej to jest puszczalska

co za kretyni z kompleksami tutaj pisują... co to za roznica, kiedy poszla do łózka... kobieta moze byc łatwa dla jednego a innemu nie da i po roku... wazne by kobieta była łatwa dla nas, trudna dla innych.... ale chłopcy tego nie rozumieja, tylko będą wylewać te swoje denne smuty o dziewicach itp...

Gość ze jest latwa
a skad ja mam wiedziec, ze jest latwa dla mnie to dla innych nie? nie uwazam sie za az takiego wyjatkowego super faceta, zeby tylko dla mnie kobieta zrobila taki wyjatek. poza tym u kobiet cenie sobie cnotliwosc, a nie latwosc i puszczalstwo

Że zaufała,trala lala i takie inne bajery.Miała chęć i potrzebę i dała ciała.Ja bym takiej nie szanował,bo i za co?Facet możę nalegać a szanujca się kobieta nie da i już.

mężczyzna to wie, ale mały przestraszony chłopiec nie... dlatego wlasnie tego nie ogarniasz...

Gość ze jest latwa
moim zdaniem porzadna kobieta poczeka pol roku. a 2 miesiace to i tak za wczesnie. kobieta powinna dobre prowadzenie sie stawiac ponad seks

jaka szanująca sie...?? kobieta świadoma swych potrzeb idzie z facetem do łóżka bo ma na to ochotę... a nie dlatego, zeby jakies gierki i szopki uprawiac...

Gość ze jest latwa
poza tym kobieta, ktora szybko idzie z facetem do lozka ryzykuje, ze bedzie miala w zyciu wielu partnerow seksualnych