Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvvktgcvfjdf

Jak MU to powiedziec i czy wogole mowic ?!!! help.

Polecane posty

Gość koczkodany z bonobo
Co innego jak się ktoś pobiera z panną i co innego jak z wdową.

to szukajsobie tej czystej :) twoja sprawa ale nie umoralniajcie innych ze dziewice i prawiczki to elita bo mi sie smiac chce :) czekacie....czekacie....czekacie....i nawet nie wiecie na co ?;) MASAKRA

Gość ja jestem prawiczkiem wiec
ale po co mi dziewczyna co miala wielu partnerow? do prawiczka pasuje dziewica, ja tak uwazam

moge isc do agencji albo zaliczyc jaka latwa panienke, ale po co? co mi to da?

no to czekaj dalej :) a wiesz ze dziewice tez sie przeterminowuja ... po 30 stce juz tak nie smakuja ;) ;) ;)

a nawet jak sie zwiaze z dziewczyna co juz uprawiala seks to i tak ja rzuce po czasie i potem sobie znajde rowna sobie

a kto ci kaze burdele odwiedzac...ja tylko pisze ze przesadzasz z ta wyzszoscia dziewic nad niedziewicami :)

albo wyobraz sobie: ja prawiczek dziewczyna co miala kilku partnerow seksualnych, nie kazdego z milosci, czesc z przygody, zna juz smak smak na pierwszej randce ja bym do takiej pasowal??? ja bym taka mial kochac i uwazac za ksiezniczke????

co mi po uczuciach, jak by mi bylo naprawde przykro, ze moja dziewczyna juz to robila z kims innym, a ja nie :( dlatego do mnie najlepiej pasuje dziewica

Gość esoes tunajt
Czyli krystalizują się nam 2 koncepcje: - czekam z seksem do slubu i szukam osoby która też tak czeka - nie czekam z seksem do ślubu i nie zalezy mi żeby druga osoba z nin czekała

ja nie czekam do slubu, ale skoro jestem prawiczkiem to pasuje do mnie dziewica

Gość upupuupupupupupppppppppppppppp

wiec zakochasz sie w kazdej ktora jest dziewica...nawet jesli w ogole nie bedzie w twoim typie urody .zero inteligencji i zero poczucia humoru, a jej waga to 200kg ? uwierz mi dziewice nie wygladaja jak ksiezniczki z bajek . sa normalne...rozne sie trafiaja, a nie jest ich wiele powyzej 15 lat wiec nie bedzie w czym przebierac. a nawet jesli na taka trafisz to TY mozesz sie jej nie spodobac. zejdz na ziemie:)

wiec jak poznam nie dziewice to bede musial ja rzucic? i przezywac rozstanie? bo dlaczego ja mam miec tylko jedna partnerke, ktora z kims spala, a ja nie spalem? przeciez to nie jest chyba uczciwe, rowne i sprawiedliwe? i co jest mi w stanie dac dziewczyna co miala kilku partnerow, albo przygody? czy ona w ogole bedzie mnie w stanie kochac i szanowac?

nie chce potem byc cale zycie nieszczesliwy, ze ja nie spalem wczesniej z zadna, a moja zona miala kilku facetow

Gość upupupupupupupupupupupupupuppp

wiesz Imelka zalezy mi na bardzo porzadnej dziewczynie, a nie takie co juz miala przygody, poszla z kims do lozka dla samego seksu i swoje grzechy na sumieniu juz ma. dlaczego ja mam sie wiazac z taka dziewczyna co juz po prostu swoje przeszla?

moja teoria jest taka, ze do prawiczka najbardziej pasuje dziewica. wyobrazcie sobie, ze jest prawiczek po 20stce. i jest dziewczyna co cnote stracila jako dziecko, w wieku 15-15 lat jako glupia lalunia, co miala kilku partnerow, w tym przygode (przygody) i nawet z kims poszla do lozka na pierwszej randce. pomijajac nawet dziewczyny, co juz kogos zdradzily, albo mialy seks dla korzysci materialnej. jak oni moga do siebie pasowac? co oni moga ze soba miec wspolnego? co ich moze laczyc albo polaczyc?

jezeli tobie tylko zalezy aby ona byla dziewica to ok. niech was to polaczy tylko co dalej? zycie z druga osoba to okolo 40 -50 lat razem ?! juz po roku zapomnisz o tym ze ona dziewictwo dla ciebie stracila i zacznie sie normalne zycie ! a zycie nie jest sprwiedliwe...bo gdyby jkazdy wiedzial przy kim sie zestarzeje to kazdy by czekal na ta jedyna osobe...ale zycie nie jest takie proste...jezeli zalezy ci na dziewicy to czekaj ale to ze ona bedzie dziewica w czasie 1 waszego sexu nie znaczy ze bedziesz z nia szczesliwy do konca zycia...za duzo wymagasz od dziewictwa . chcesz to czekaj...ale z twojego punktu widzenia wszsytkie dziewice to dobre dziewczyny a te co nimi nie sa sa zle..a to jest baaaaardzo duze uproszczenie. dziewice i prawiczki maja to do siebie ze siebie kochaja bardziej niz drugo osobe \"szanuja sie\". a co z szacunkiem dla drugiej osoby? jakktos kocha bardziej druga osobe to zrobi dla niej wszystko nawet sie dziewictwa pozbedzie. z milosci! a ze potem moze nadejsc rozczarowanie i trzeba szukac kogos drugiego to co w tym zlego? wazne ze ktos kochal !

i w ogole dla ciebie ta co dziewictwo starcila od razu jest glupia lalunia bo nie zrobila tego z toba?! a ona moze sie okazac tysiac lepsza, madrzejasza osoba od twojej potencjalnej przyszlej zony dziewicy! nie upraszaczaj tak. poza tym jak widze dla ciebie sex i w ogole sexulanosc to jest brzydkie i niegrzeczne. wiec nawet jesli juz znjadziesz ta dziewice to pewnie raz spedzicie noc, ty prawiczek ona dziewica, ale potem to juz cie ciagnac do tego nie bedzie bo to beee

poza tym mysle ze to nie tylko problem ze ty nie chcesz niedziewicy....ale drugo strona to dziewczyna niedziwica tez by z toba nie chciala byc. co innego jak jest chlopak prawiczek ale taki ktory kocha ZYCIE i chce ZYC w pelni, chce probowac i cieszyc sie sexem, a co innego taki dla ktorego wszystko jest beee...

chcialbym uprawiac seks, dla mnie seks nie jest zly, zartowalem moze, ze to brzydkie i niegrzeczne rzeczy (uzylem specjalnie cudzyslowiu), ale seks chcialbym uprawiac z milosci. tylko ja bym chcial miec najlepiej w zyciu jedna partnerke. i to bedzie sprawiedliwe jak bedzie tak, ze ja spalem tylko z zona, a ona wczesniej pieciu miala i nawet nie kazdego z milosci?

nie pisalem, ze dziewczyna, ktora nie jest dziewica jest bleee, ale w wieku 15 lat utrata cnoty dla mnie to patologia

madra z ciebie dziewczyna imelka, mam nadzieje, ze nie mialas przygod i seksu dla samego seksu

ja ciagle sex dla sexu uprawiam, bo jest fajny:) a to ze mojego chlaopaka kocham, to jest tym lepszy...ale nie potepiam dziewczyn ktore to robia bo lubia!! jezeli uwazaja na siebie, to na zdrowie. od sexu sie nie umiera:) jezeli ktos nie pali, nie pije, nie bierze dragow to co zlego w sexie!!! jest tysiac gorszych rzeczy :)ja pozno zaczelam i troche zaluje, mialam rozne blokady a im czlowiek starszy tym gorzej mu sie zdecydowac...wiem po sobie:) ale mam tak cudnego chlopaka ze mnie z wszystkiego wyleczyl. zycie jest tylko jedno i dobrze je spedzic obok ludzi otwartych a nie zablokowanych...

a uwazasz, ze dziewczyna, ktora miala kilku partnerow, miala juz seks bez milosci i poszla z kims szybko do lozka w ogole by do mnie pasowala? przeciez ludzi tez powinny laczyc wspolne wartosci moralne czy etyczne, oraz nawet wspolne podejscie do seksu. pod tym wzgledem tez powinno sie dobierac. i czy myslisz, ze jak moja pierwsza partnerka nie bedzie juz dziewica to jest z tego mozliwy zwiazek na cale zycie?

a co to znaczy, ze pozno zaczelas?

juz wczesniej ci pisalam jak dla ciebie to taskie wazne to czekaj na ksiezniczke :) ale mozesz sie rozczarowac bo poza dziewictwem nic was laczyc nie bedzie!! i o to mi caly czas chodzi...zrob sobie tabele jakie ma plusy i minusy....i jesli po stronie plus bedzie tylko dziewictwo a po minus wiele innych rzeczy co wtedy? tez bedziesz taki chetny? moj kolega znalazl dziewice....po 30stce...po pol roku znajomosci zareczyny....po roku kolejnym slub...a teraz zaluje :) dziewczyna do sexu ma podejscie beee jest nadpobudliwa o wszystko robi awantury, ciagle ryczy ,nic jej nie cieszy, nie lubi jego znajomych nas tez.nie jestszczesliwy ten moj kolega choc mialo byc pieknie:)owszem nie zdradza go jak jego byla ale poza tym co...ja jego byla mimo wszsytko bardziej lubilam :(

ja uwazam, ze dziewczyna, ktora uprawia seks bez milosci sie puszcza, ale to moja opinia

wiesz jakbym nie byl prawiczkiem to brak dziewictwa u dziewczyny by mi napewno nie przeszkadzal. ja rozumiem, ze mogla miec jednego partnera, ale kilku? uwazasz, ze taka dziewczyna moze pasowac do prawiczka? bo jeszcze nie odpowiedzialas mi na to pytanie?