Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvvktgcvfjdf

Jak MU to powiedziec i czy wogole mowic ?!!! help.

Polecane posty

Gość gvvktgcvfjdf

Stracilam dziewictwo z poprzednim partnerem. I to byl jednak blad, ktorego nie bylam w stanie przewidziec..:/ Boje sie teraz byc z kims poniewaz czuje sie..jak ,,towar drugiej jakosci.'' Tyle sie mowi, ze dziewice to, dziewice tamto... I nie wiem, jak powiedziec potencjalnemu facetowi, ze kogos mialam. Zwlaszcza ze zaczelam sie spotykac z facetem, ktory na 100 jest prawiczkiem. Nie wiem, co robic :/ Jak mu powiedziec? Boje sie jego reakcji...

Gość dorrrrrkas22234
ja to przyjmuje tak..co bylo to bylo a co jest teraz to jest najwazniejsze..to ze stracilas dziewictwo to twoja sprawa ale jesli kochasz nie powinnas miec tajemnic..facet jak madry to zrozumie

Gość powiedz.......
mu że jesteś dziewicą. po seksie zawsze możesz powiedzieć że nie wszystkie dziewice mają krwawienie po przerwanej błonie (to prawda!!!)

Gość dorrrrrkas22234
durnota jest mowic ze jest dziewica skoro nie jest..powiedz prawde klamstwo ma krotkie nogi

Gość pOWIEDZ MU
prawdę i tyle...

wiesz.. kłamstwo na krótkie nogi. A stwierdzenie, że czujesz się jak towar 2 jakości jest po prostu idiotyczne!! Kochałaś się z facetem i tyle-powiedz mu prawdę w końcu jak ma coś w głowie to jakoś przeboleje!!

Gość BeznadziejnaosobaGorsza
powiedz mu że co prawda nie jesteś dziewicą, ale tak jakbyś była, bo z psem to zupełnie co innego i się nie liczy. O psa zazdrosny nie będzie, a były partner to mu będzie świdrował w mózgu :)

Gość powiedz mu ze sobie
ogorkiem blone przebilas podczas masturbacji

Gość powiedz mu ze sobie
najlepiej ogórkiem albo kaszanką jakby dociekał, bo o wibrator może być zazdrosny

Gość ze jest latwa
oj napewno nie bedzie chcial byc z toba na stale. jakbym ja bym prawiczkiem i mialbym myslec o swojej pierwszej partnerce seksualnej jako o przyszlej zonie to pod warunkiem ze byla by dziewica. nie wyobrazam sobie posiadania jednej parterki seksualnej w ciagu zycia, jesli nie bylbym jej pierwszym

Gość ze jest latwa
dlatego jak do tej pory karmię swój wygłodniały odbyt prężnymi kutasami kenijskich studentów prawa :classic_cool:

Gość powiedz prawde a jesli
odejdzie, to znaczy za niebyl dla ciebie, nie rozumie cie, nie kocha naprawde

Gość I want to Gdansk
powiedz mu, że tą drugą dziurkę masz jeszcze dziewiczą i że w ramach rekompensaty za wybrakowany towar możesz mu ją udostępniać :)

Gość ze jest latwa
dla faceta miec tylko jedna partnerke seksualna podczas zycia to nie jest wygodna sytuacja, zwlaszcza jesli ona wczesniej juz uprawiala seks

Gość lubię placki
ze jest latwa ..... MASZ 100 % RACJI JA MÓGŁBYM MIEC CAŁE ŻYCIE JEDNĄ PARTNERKE POD WARUNKIEM ŻE ONA BYŁA DZIEWICĄ . I NIE BOJE SIĘ PORÓWNAŃ NIE MAM KOMPLEKSÓW ALE TO CHYBA UCZIWE . NAJLEPSZE ZWIĄZKI SĄ TAKIE ALBO OBOJE BEZ PRZESZŁOŚCI ALBO Z PRZESZŁOŚCIĄ

Gość no co wy
nie mozna budowac zwiazku na klamstwie a co to ma za znaczenie czy jest dziewica czy nie? jak by miala 148 partnerow to ok powinna zataic ale jednego???

Gość ze jest latwa
ma to znaczenie, bo facet jesli np. jest prawiczkiem to nie chce byc z niedziewica

Gość mam podobny problem
z tym, że ja wtedy nie chciałam, mój były chłopak mnie po prostu zmusił,trwało chwilę, zabolało, a potem została kropelka krwi,nie wiem, czy rzeczywiście mnie uszkodził, i wierzcie mi , czuję się jak towar drugiej jakości.zrobiłam błąd, ze zwiazalam sie z nim, ale przez 3 lata było dobrze, cierpliwie czekał, .... w końcu nie wytrzymał... A teraz najbardziej się boję skreślenia mnie jako łatwej- bo żadnemu przyszłemu chłopakowi nie powiem, w jakich okolicznościach "straciłam na wartości" i tak nie uwierzy, zresztą ja sama byłam winna w pewnej mierze. Nie oskarżam nikogo, ale wiem, że u porządnego chłopaka, który nie zalicza dziewczyn nie mam szans, bo taka prawda....

Gość nie stracilyscie na wartosci
Ty pierwsza zrobilas to z milosci, a ty druga zostalas zmuszona, to nie jest, tak, ze dziewczyna, ktora uprawiala juz seks jest latwa albo nie jest juz porzadna. Jestescie wrazliwymi, porzadnymi dziewczynami i napewno ktos was pokocha, jak bedzie porzadnym, wrazliwym, madrym, kochajacym chlopakiem to napewno was zaakceptuje, nawet jesli sam bedzie prawiczkiem

Gość o cholibka
Moj narzeczony byl prawiczkiem kiedy sie poznalismy, za to ja mialam juz za soba kilka doswiadczen i to byl nasz klucz do sukcesu. Do dzis moj P. z rozrzewnieniem wspomina, jak go wprowadzalam w tajemniczy swiat milosci cielesnej ;)

bo przeciez to zadne przestepstwo, ze kobieta nie jest dziewica, tymbardziej, jesli stracila te dziewictwo z kims z kim byla w zwiazku, kochala go, nie poszla z nim szybko do lozka, miala tylko jednego partnera

Gość no co wy
jak juz ktos napisal dla madrego i kochajacego faceta niema znaczenia czy dziewczyna uprawiala juz sex tylko dlaczego!!! bo to chyba roznica czy zrobila to bo myslala ze kocha czy zrobila to pijana po disko z jakims przygodnym facetem

Gość o cholibka
A dlaczego tylko jednego partnera? :> Jezeli miala pieciu - bo z piecioma sie wczesniej spotykala (oczywiscie nie naraz) i z kazdym zrobila to z milosci, to znaczy ze jest juz za bardzo "uzywana"? :>

no 5 bylych partnerow to dla prawiczka moze byc problem do zaakceptowania...

facet ktory jest prawiczkiem to moze miec problem z zaakceptowaniem takiej liczby bylych partnerow kobiety

Gość o cholibka
do "ze jest latwa": Dziewczyna musi byc "czysta" ale mezczyzne obowiazuje inna moralnosc, tak? ;>

Gość o cholibka
do "nie stracilyscie na wartosci": Byc moze, ale jak to wyglada w druga strone? Czy tym sie ktos interesuje? Czy mezczyzni zachowuja "dziewictwo" dla tej jedynej? Dlaczego kobieta ma akceptowac, ze mezczyzna ma doswiadczenia, a jednoczesnie w nieskonczonosc chowac dla tego mezczyzny "wianek"? :>

nie pisalem nic takiego, uwazam, ze madry i czuly facet zaakceptuje, ze jego kobieta oddala sie komus z milosci, ale nie mozna wymagac od prawiczka zeby za wszelka cene akcetowal az 5 bylych partnerow kobiety

Gość no co wy
a dziewczynie by przeszkadzalo ze facet nie jest prawiczkiem a ona jest dziewica? chyba nie najlepszy sposob dobierania sie w pary "czesc ilu mialas partnerow? 3 no ja tez to super umawiamy sie" ?

no ale np. widac, ze czula, wrazliwa, ciepla dziewczyna raczej nie miala wielu partnerow... po prostu nie kazdy bez problemu akceptuje przeszlosc seksualna swojego partnera