Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiaczat

Wideofilmowanie ? Fotografia ?Co sądzicie o ZDJĘCIACH ?

Polecane posty

Natknęłam sie ostatnio na tą ciekawą grupę z Zielonej Góry. Nawet się już kontaktowałam, mają już trochę rezerwacji na 2008. Wykonują ponad 500 i w ogóle z tego co się zorientowałam, to słynną z projekcji które wykonują na weselach. No właśnie a jak wam się podobają te zdjęcia ? początek galerii: http://studiosonik.republika.pl/gallery/1234/1.htm Strona startowa http://republika.pl/studiosonik/

Gość cienkie te foty

Gość pani fotograf
amatorszcyzna najnizszych lotów

Gość gaga83
tandeta okrutna Zastanów sie dobrze nad nimi. Musza jeszcze duzo pocwiczyc. Sama szukam fotografa i nigdy w zyciu bym sie na nich nie zdecydowała!!!!

Gość pani fotograf
jak widze te kieliszki z szampanem i sztuczne ustawienia modeli smiech mnie ogarnia dzisiaj kazdemu sie wydaje ze jest fotografem jak juz kupi sobie lustrzanke i zrbi zdjecia kuzynce na weselu Tych zdjec nie robił fotograf tylko zwykły amator kicz nie z tej ziemi te zdjecia nic nie mówia nie oddaja zadnego klimatu zero zero zero

Gość karambolka
Very klever - zakładać czarnego nicka, żeby sobie dodać jedyny pozytywny komentarz :P Tylko zauważ, że w nicku wyświetla ci się ilość postów, ośla łąko - ty masz 1 :P

Gość dubduss
niespecjalne te zdjecia blee...

Myslałam, ze przesadzacie .... Zwykłe fotki, nie specjalnego, ciekawego, interesującego...bez klimatu :O

Gość dubduss
najlepiej brac wyprubowanego fotografa i kamerzyste.Ja bede miec goscia,ktory wie co robi moj brat mial go osiem lat temu na swoim slubie zdjecia i film zrobione profesjonalnie!!!

No ale chwiałam zobaczyć jakieś profesjonalne zdjęcia, żeby mieć jakieś porównanie. Proszę o jakiegoś linka. Byłabym bardzo wdzięczna.

Gość dosycl landne fotki z pierwsze
go linka.

Gość karambolka
Kacha - alias Misiaczat - widzę, że się rozkręcasz - to już całe 6 postów?? :P Żałosne są takie osoby, co zakładają czarne nicki, żeby sobie samemu odpisywać w założonym przez siebie temacie! :P A zdjęcia, jakie są, każdy widzi :o