Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdusia...........

Mamcia uderzyła Misiaczka. Jest mi smutno.

Polecane posty

Dzień dobry przyjaciółeczki 🌼 Nie mogłam spać całą noc po wczorajszych wieczornych wydarzeniach :-( Otóż Misiaczek wrócił wczoraj z pracy troche podpity :-( Właściwie pijany, tak mówi Mamcia :-( No i Mamcia powiedziała mu że ma przykręcić drzwiczki w szafce w przedpokoju. Misiaczek wziął śrubokręt i przykręcał. Trwało to dosyć długo, więc Mamcia poszła zobaczyć co sie dzieje i zobaczyła jak Misiaczek ma zanurzoną twarz w jej kozaku :-( Natychmiast wyrwała mu z rąk buta i uderzyła nim Misiaczka w głowe :-( Mój mężczyzna rozpłakał sie i twierdził że szukał tylko wkrętu który mu wpadł do tego buta, ale Mamcia nie dała temu wiary i wyzywając go od najgorszych okładała jednocześnie Misiaczka kozaczkiem :-( Potem kazała mu iść spać nie dając kolacji i powiedziała że dzisiaj rano sobie porozmawiają :-( Boje sie że Mamcia znowu go będzie bić :-( Co robić moje przyjaciółeczki? :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość no wiesz........
Wczoraj byl poniedzialek, a twoj maz przyszedl podpity?

Przyjaciółeczko o dziwnym pseudonimie ,,no wiesz........'', mój Misiaczek pracuje na kolei jako kierowca elektrowozu i nie ma znaczenia dzień tygodnia, bo on pracuje w niedziele i święta także :-( Właściwie to bardzo rzadko pije :-) Mamcia pilnuje żeby nie pił :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość no wiesz........
Moze poprostu mial okazje! Nastepnym razem moze najpierw zapytaj go co robi???? Jesli jest dobrym facetem to powinnas go szanowac:-) No chociaz mnie tez czasem nerwy ponosza:-(

Ależ ja go szanuje moja przyjaciółko ;-) Ten konflikt jest między nim, a Mamcią :-( Misiaczek właśnie wstał i jest w łazience. Mamcia stoi pod drzwiami i krzyczy żeby natychmiast wyszedł :-( Boje sie że znowu go uderzy :-( Próbowałam ją ułagodzić, nawet zrobiłam jej ulubione śniadanie, czyli chlebuś z dżemikiem bez masła, ale nie pomogło :-( Już nie wiem co robić :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

;) ale tak ogólnie to w rodzinie wszyscy zdrowi??? ;)

Magdusiu no to uściskaj koniecznie Robercika i powiedz Mamci, żeby Misiaczka tym butem tłukła nie na jego oczach bo biedne dziecko jakies koszmary będzie miało z dzieciństwa...

Ale ja nie chce żeby Mamcia biła Misiaczka :-( Oczywiście uściskam Robercika 👄 Teraz śpi, więc nie będe go budzić ;-) Chociaż boje sie że Misiaczek może go obudzić płaczem :-(

Magdusia , ale dawno tu nie zagladalas :-D a Robercik naprawde ladniutki 🌻 :)

Gość jaki znowu Misiaczek
to stary chłop, a na dodatek pijak. Jaka mamcia? to pojebana teściowa, a przyjaciółeczki to sobie w dupe wsadz idiotko :o Tobie tez powinna pare razy przywalic, moze zmądrzałabys troche durna istoto :o:o

Gość jaki znowu Misiaczek
piszesz jak jakas niedorozwinęta 5 latka, a jesteś dorosłą kobietą. Naucz sie posługiwac językiem dorosłych ludzi, chyba juz dawno wyrosłaś z pieluch :o

Ja jak to przeczytałam to myslałam że to żart a to historia o tym jak mąż wraca pijany do domu i robi sie awantura i bijatyka i jeszce piszesz to jakby wszystko wyglądało normalnie. Dla mnie to jakaś chora sytuacja. A ty piszesz jakbys miała już przez misiaczka chorobe psychiczną.

Gość no drogo
nie rozumiem jak osoba trzecia może się wpierdalać do związku!!!???Jesteście stuknięci. Może ta mamcia niech się swoim mężem zajmie. Patologia rodzinna i ten twój język-tragedia

Gość kufaaaa
co za idiotka z tej autorki!!!!!!!!!! kobieto wez sie w garsc a nie robisz z siebie kretynke!

O matko dziewczyny tochę więcej luzu. Magdusiu uwielbiam Cie czytac do kawki:) Twoje posty to najlepszy relaks w pracy....

Gość przyjacioleczka
przyjacioleczko Magdusiu ! ty naprawde nie masz co robic tylko pisac o takich rzeczach na forum

Tatuś nie żyje :-( Umarł jak miałam kilka lat :-( Mamcia od zawsze wszystko organizowała :-) Wybrała Misiaczka na męża, za co bardzo jej dziękuje, zorganizowała nam ślub, a teraz bardzo nam pomaga w życiu codziennym :-) Tylko dlaczego Misiaczek miał twarz w jej kozaczku? :-(

Gość jezuuuuu co za porąbana
idiotka :o Nie dziwie sie, ze ten "misiaczek" chleje, jak ma tak durna babe :o

Gość to jest PROWOKEJSZYN

Gość kufaaaa
ja tez sie nie dziwie ze facet pije!!!!!! majac taka idiotke w domy tez bym piła

Gość no drogo
a myślałam że takich ludzi nie ma, co za idiotka....

Wydaje mi sie że nie będe już rozmawiać z piszącymi na pomarańczowo :-( Misiaczek wyszedł z łazienki i odkręcił drzwiczki z szafki w przedpokoju :-( Położył je na łóżku Mamci :-( Boje sie że jak Mamcia wróci to znowu będzie awantura :-(