Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola pudło

Jak wyglada rozdanie dyplomow ????

Polecane posty

Gość lola pudło

mam pytanie: jak wyglada rozdanie dyplomow? czy wszyscy z jednej uczelni, ktorzy np. w tym roku sie obronili i zostali magistrami otrzymaja dyplomy w tym samym czasie? Czy nie, bo to jest uzaleznione np. od kierunku/wydzialu, trybu studiow, terminu obrony??? pozdrawiam🌼

Gość wcale nie wygląda
dyplom odbierasz indywidualnie, w dziekanacie. nie ma czegoś takiego jak "rozdanie dyplomów".

Gość lola pudło
naprawde?! a ile sie srednio na niego czeka?:D

ja wiem jak wyglada na AGHu, wiec jest rozdanie dyplomow dla poszczegolnych wydzialow. dziekani wyczytuja tych co maja jakas tam srednia, nie pamietam dokladnie jaka. a Ci co maja nizsza srednia to nie pamietam gdzie odbieraja ;)

Gość lola pudło
a czy termin obrony lub tryb studiow maja jakies znaczenie tzn. wplywa na to , kiedy sie odbierze dyplom?

Gość lola pudło
a moze ktos konkretniej cos napisac, bo ze rozdaja dyplomy to wiem:d nie wiem do konca na jkaich zasadach to sie odbywa od czego termin zalezy?

Gość kamelia..........
Ja byłam na dziennych w Krakowie na AR- dyplom odbiera się indywidualnie miesiąc po obronie. ps.dziwi mnie uroczyste odbieranie-bo obrony są w różnych terminach-u nas os czerwca do pażdziernika i kiedy by mieli zoorganizować tą imprezę???

Gość wcale nie wygląda
to keidy jest to uroczytse rozdanie dyplomów? w listopadzie na UMK? czy może film widziałaś z absolutorium?

Gość lola pudło
Nie wiem:D ale jak wyżej pisali mozna zorganizowac:)

Gość lola pudło
Pytam o te terminy bo chce zrobic kolezance neispodzianke i zjawic sie u niej na takim rozdaniu:) Ona sie obronila w pierwszej polowie lipca , a powiedzieli jej i reszcie ze "rozdanie dyplomow odbedzie sie na jesieni" - 0 konkretów:O

W tym roku nie wiem kiedy jest rozdanie. W tam tym roku koleżanka miała uroczyste rozdanie chyba jakoś w listopadzie...wszyscy ubrani byli w Togi i czapki..fajnie to wyglądało!! Na auli chór studencki..na prawdę bardzo miła atmosfera;) Każdego wyczytywali do odbioru dyplomu...

ja bylam kilka razy na rozdaniu dyplomow na aghu. u nas to bylo jakos w marcu albo lutym nie pamietam dokladnie. jest wlasnie tak galowo, ze wyczytywane jest nazwisko i dostaje sie dyplom od dziekana, teraz sobie przypomnialam, ze wszyscy tak dostaja, a Ci wyroznieni dostaja jakies tam medale i sa na poczatku wyczytywani. jest jeden termin dla wszystkich co sie obronili w danym roku znaczy sie teraz od czerwca do chyba konca grudnia. ale wiem, ze mozna tez osobiscie odebrac jak sie np zaczyna prace w innym kraju i dyplom jest wczesniej potrzebny. a u nas po takiej gali jest posiadowka z dziekanami i mala popijawa i pogadanka co i jak sie ulozylo w zyciu ;)

Gość lola pudło
Czyli nie zadne "jakos na jesieni" tylko po nowym roku dostana dyplmy tak? bo sie zaplątałam:D