Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sisi88

Obgryzanie paznokci i tipsy

Polecane posty

Siemka. kiedys obgryzalam paznokcie. Teraz gdy juz tego nie robie moje paznokcie sa slabe, czesto sie lamia i rozdwajaja ;/ a na dodatek dziwnie rosna. Dlatego pomyslalam o zrobieniu sobie tipsow, aby jakos je wyprostowac ale nie wiem czy to jest dobry pomysl i wogole jakie tipsy. Myslalam o jedwabnych lub po prostu o przedluzeniu zelem plytki paznokcia

Gość Stara dupa
Jesli masz slabe paznokcie to zapomnij o tipsach. One baaardzo oslabiaja paznokcie.

szkoda;/ juz rozne wlasnie opinie czytalam na temat tipsow i juz sama nie wiem co jest prawda a co mitem;/ to moze doradzicie mi jakies nie wiem tabletki lub mascie zeby paznokcie staly sie mocniejsze

Gość anita24
oczywiście że możesz założyć tipsy, płytka się wymodeluje i będzie ładniejsza, nie wiem czy wiesz ale kształt i wygląd paznokcia zmienia się pod wpływem masy akrylowej lub żelowej, na obgryzione paznokcie też się da nalożyc tylko znajdz dobrą stylistke.A rady w stylu zapomnij i osłabiają panokcie nie są prawdą.Jeśli założysz paznokcie to będziesz musiała jakiś czas ponosić a nie zaraz czy tam po miesiącu zdejmować bo one się od tego niszczą i osłabiają.