Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

POLACY na wyspach!!! Pomóżmy w kraju odsunąć oszołomów od władz! WYBORY 2007

Polecane posty

no to zostalo ostatnie 15h... oczywiscie na rejestracje chetnych do wziecia udzialu w wyborach w konsulacie...

Do zobaczenia przy urnach wyborczych :) 68,3 tys. Polaków zarejestrowało się do udziału w niedzielnych wyborach w 23 obwodach w Wielkiej Brytanii i Republice Irlandii. Termin rejestracji upłynął we wtorek o północy czasu lokalnego. W obu krajach stosowany jest wspólny system rejestracji. http://wiadomosci.onet.pl/1625105,28350,wiadomosceu.html

Gość a ja to CI POWIEM
zalozenie butów 30 sek spacer do lokalu wyborczego 600 sek oddanie glosu 120 sek ujrzenie miny kaczora po wyborach BEZCENNE przekaz dalej

JA stalam 1h 40 :D ale atmosfera byla przyjemna...jeszcze dojazd doosrodka mielismy z przygodami... - zlapalismy gume :D PiS jest wszedzie :classic_cool: :D wrazenia pozytywne..zdawalo sie , ze wszyscy na to samo glosujemy :D chociaz przyznam , ze kumpela widziala, jedna taka , ktora swoj krzyzyk postawila w nie tej kratce co powinna.. mianowicie obok Jareczka :O ehhh...

i o to wlasnie chodzilo :D :D :D wczoraj az przeszly ciarki na wiadomosc o wynikach... to bylo dziwne... ale po raz pierwszy w zyciu czulam sie obywatelem Polski , ktory o cos walczy.. nie tylko ja... ogladalismy to w 5 osob, na wiadomosc , ze PO wyraznie wygral po prostu krzyknelismy z wrazenia :D i jednoczesnie kazdy odczul wielka ulge. To bylo cos :classic_cool: niesamowite uczucie :D kaczki na taczki :D :D :D

smiley- a tak na marginesie widze, ze Twoja praca polega na tym samym co moja... sciemniacz wlacza sie o 9.00 :classic_cool:

Gość pielegniarka zona Jarka
i co w zwiazku z tym gggabi wracasz czy nadal bedziesz wspierał gospodarczo inne panstwoo swa wydajna i pełną poswiecen pracą?

pielegniarka zona Jarka- jak widzisz nie poswiecam sie dla pracy tak bardzo jak bys sobie zyczyla... to po pierwsze.... po drugie - to czy wracam czy nie to moja sprawa, ale jesli Cie to tak interesuje , to pewnie wroce i nie chcialabym aby w kraju byl taki syf jaki zaoferowali nam bracia K. po trzecie - moze i wspieram gospodarczo inny kraj... co nie znaczy , ze nie bede kiedys chciala wesprzec POLSKI. podsumowanie - zajmij sie swoim zyciem,praca itd ,a nie zagladaniem innym w osobiste sprawy (z delikatnymi podtekstami jacy my -emigranci jestesmy zli itd) , ktore Ciebie nie dotycza.

Hej dziewczyny, no udalo sie, powiem wam, ze to wlasnie dzieki temu topikowi znalazlam miejsce gdzie moge glosowac, dzieki! :) Gratuluje Wam i sobie 👄

o kurde.... :O Wyniki wyborów z zagranicy mogą się nie liczyć Jeśli wyniki wyborów z zagranicy nie dotrą do okręgowej komisji wyborczej do północy, to nie będą brane pod uwagę - poinformował przewodniczący Państwowej Komisji Wyborczej Ferdynand Rymarz. Problem dotyczy około 70 obwodów http://wiadomosci.onet.pl/1627901,28350,wiadomosceu.html http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=9319101&rfbawp=1193059769.578

Gość Teraz Gabbi pracujesz dla
UK a potem za sprawą wnuczka żołnierza Wermachtu będzie pracowac dla Niemców. Ku chwale Deutchland.

Teraz Gabbi pracujesz dla- rany...ze Wam sie nie nudzi .... :O jedynym racjonalnym wytlumaczeniem Waszej nienawisci dla emigrantow jest zazdrosc :O wspolczuje... i pozdrawiam :)

Gość viki_33 z Litwy
Dojazd do ambasady 3h Kolejka do glosowania-2h Oddanie glosu 120 sek. Ujrzenie niezadowolonej miny kaczora, Giertycha, Leppera, Bosaka po wyborach - BEZCENNE :D

Gość viki_33 z Litwy
nie bylam wcale taka pewna wygranej PO ani opadniecia LPR i Samoobrony i normalnie sie wzruszylam tak dobrymi wynikami i tym pospolitym ruszeniem :)

Gość pielegniarka zona Jarka
gabi a mozesz mi poweidziec z jakich to powodów mam zazdroscic emigrantom i czego? emigranci chorem krzycza ze wszsycy w kraju im zazdroscza A ja pytam czego???? tego ze sa tam ? :D:D:D:D kazdy moze tam pojechac tego ze zarabiaja tam ? jest wiele osób w kraju którzy zarabiaja wiecej od emigranta któremu sie wydaje ze zarabia duzo Napisz mi czego mam wam zazdroscic bo nie wiem?

Gość Tanieszatki
pielęgniarkacośtam - ale was zapiekło pisuary że was spłukaliśmy!!!! A od emigrantów się odczep, pracują cięzko i tęsknią bo chcą lepszego jutra, Kochani emigranci!!!! Polacy w kraju są wamSERDECZNIE wdzięczni za postawę!!!I wracajcie, myślę że u nas z czasem będzie coraz lepiej pozdrowienia