Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moge miec poród

Mamamnie urodziła lekko w 2h a brata cięzko w 20h - od czego to zalezy i jaki ja

Polecane posty

Gość moge miec poród

Gość a moje
Ty bylas pierwsza czy druga?

Gość moge miec poród
Ja pierwsza. Brat 8lat mlodszy

Gość a moje
o to kurde mole nie wiem :( nie strasz mnie bo ja corke tez rodzilam lekko a teraz czedkam na drugi porod :( mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak u Twojej mamy

Ja tak samo jak autorka mama mnie urodziła (tyle ze byłam wcześniakiem termin był na 7 luty a ja sie urodziłam 24 grudnia) a brata w terminie i tez miała baaardzo baaardzo ciezki porod. tez sie zastanawiam jako to bedzie ze mna..............:O:O

moja mama kazdy swoj porod wspomina z umiechem na ustach, bylo b szybko , do szpitala jechala na ostatnie 15 min, bo jak mowila wczesniej nie widziala takiej potrzeby... ja rodzilam 23 godziny :-o mowila ze pierwszy raz widziala zeby ktos tak dlugo sie meczyl i glosno krzyczal.... (stala za drzwiami kiedy rodzilam)

Gość do a moje
po huj piszesz jak nie wiesz!!!!!!! nie musisz zaśmiecac topisku!! BOSHE CO ZA LUDZIE

Gość a moje
cholerka, a polozne mowia, ze jak pierwszy porod szybki to drugi jeszcze szybszy :P i co ja teraz mam sobie myslec? a moze dzieci duze byly?

dodam jeszcze ze tesciowa rodzila b dlugo i strasznie przy kazdym porodzie pekala, nie miala rozwarcia itp a jej corki urodzily b szybko i dosyc duze dzieci ( wszystkie szwagierki lacznie z tesciowa sa b drobne)