Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njakkaa

wiedzialyscie ze sa faceci co prostuja włosy na prostownicy

Polecane posty

Gość njakkaa

albo tylko mnie to dziwi i sie okaze ze nie jestem na czasie :O

Gość ffsdd
ja do klasy chodziłam z kolesiem który miał długie wyprostowane prostownicą włosy

ja na obozie miałam kolegę , który miał taki świetny fryz, takie świetne cięcie:D Miał 20 lat a już był wicemistrzem fryzjerstwa w Polsce:D I po hotelowym korytarzu chodził z bezprzewodową prostownicą i prostował włosy. Dodam, że wszyscy myśleli , że jest pedałem , bo miał charakterystyczne ruchy i gesty . Ale kiedyś , jak wracaliśmy razem z zakupów powiedzial mi , że to nie tak jak wszyscy myślą i że on jest normalnym facetem :D Gadało mi się z nim i robiło zakupy o niebo lepiej ni ż z jak ąś dziewczyną..:)

Gość normalneeeeeeeeeee
przykład? piotr rubik.

tyle ze te moj kolega mial normalne krotkie wlosy , no tylko taka dluższą grzywkę miał na bok zczesaną i ją prostował:D

Gość candywoman
ja znam faceta, który na noc zakłada papiloty nie wiem co gorsze:P

Pare lat temu bylam zauroczoooona pewnym facetem, Gotem, Szkotem, podobal mi sie jego.... motocykl;) Suzuki, no i w ogole... Facio mial rude krecone wlosy, i tez musial od czasu do czasu je prostowac, na rozne okazje, i na swoj slub;) Slicznie to wygladalo;) dlugie, piekne, zdrowe, blyszczace wlosy, naturalny rudy, w odcieniu miedzi kolor, po prostu burza wlosow, jak z reklamy !

Gość Rubik przecie prostuje
i tleni zarazem :P