Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_kasiula

ogromny kompleks

Polecane posty

Gość smutna_kasiula

Jestem 18letnia dziewczyna i nie umeim sobie poradzic z moim wielkim kompleksem jakim jest nadmierne owlosienie ;( Mam mase rzeczy ktore chcialabym w sobie zmienic, ale wszystko potrafilabym zaakceptowac tylko nie to..:( tak ogolnie chyba nie jestem brzydka i bylam w kilku zwiazkach jednak szybko sie skonczyly z mojej inicjatywy, poniewaz przerazal mnie fakt, ze moj partner zobaczy moj problem, a ciagle ukrywanie i obsesja na tym punkcie sprawia ze wole juz byc sama... Jak myslicie da sie z tym zyc? czy jest szansa ze kiedys bede szczesliwa mimo tego defektu ?;(

żyć się da, ale co to za życie:(. Ja pokładam jeszcze nadzieję w laserze, ale strasznie mi kasy szkoda, bo w końcu może nie zadziałać lub dać marne efekty:O

konczylas związki z powodu nadmiernego owłosienia...mowisz o \"bikini\" czy w ogole? bo jak w ogóle to chyba zauwazyli to na spotkaniach prawda?

Gość smutna_kasiula
nie chodzi mi o bikini tylko ogolnie... nie wiem czy widzieli bo nie rozbieralam sie przy nich, a moje owlosienie na twarzy jest widoczne tylko z bardzo bliskiej odleglosci, ale staram sie je usuwac, wiec wlasciwie to nie wiem czy ludzie je zauwazaja czy nie :|