Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez jaj

Dlaczego im bardziej facet kocha tym jest mniej szanowany...

Polecane posty

Gość bez jaj

setki opowiesci facetow, ze kobiecie nie mozna pokazac ze bardzo ci zalezy, ze ja bardzo kochasz, bo zmieni ci sie nie do poznania ...Stajemy sie wtedy cieple kluchy bez jaj.....

Gość mala_mi_
Ja bardzo szanuje mojego faceta wlasnie dlatego ze jest taki czuly, tak bardzo sie stara i dba o nasza milosc

Gość agnesina
To sa wszystko teorie. W momencie kiedy kobieta nie jest zainteresowana facetem to cokolwiek on dla niej by nie zrobil to ja i tak to nie ruszy no i im bardziej bedzie sie on staral ja to bedzie tylko wkurzalo. Jesli zas kobieta kocha to jest w siodmym niebie gdy facet sie o nia stara. Moj maz jest super dobry dla mnie, kochajacy, na kazde skinienie i ja go uwielbiam za to:)))

To zalezy od rodzaju zwiazku w jakim sie jest:o jezeli jestes w powaznym zwiazku z kobieta która traktuje cie jako potencjalnego ojca swoich dzieci to bedac kochajacym na pewno nie stracisz jej szacunku:) natomiast jesli jestes z kobieta która chce z toba imprezowac i pokazywac cie kolezankom to musisz być takim niby macho co nie wyraza uczuć

to jest tak jak się meżczyzna zakocha to jest wstanie zrobić wszystko dla swojej kobiety i odwrotnie również.. jak się kobieta zakocha to jest wstanie zrobić wszystko dla swojego mężczyzny.. oczywiście.. chodzi o miłość odwzajemnioną.. nie bycie z kimś z litości.. czy poprostu nie być samemu.. -------- kobieta jeśli nie kocha faceta.. a widzi że on ją tak to albo go wykorzysta.. tak jak piszesz.. albo nie będzie na niego zwracać uwagi aby nie sprawić mu bólu.. prawdą.. że nic z tego nie będzie.. jeśli chodzi o facetów jest identycznie.. bo tak naprawdę to się nie różnimi.. tak bardzo..

to jest tak jak się meżczyzna zakocha to jest wstanie zrobić wszystko dla swojej kobiety i odwrotnie również.. jak się kobieta zakocha to jest wstanie zrobić wszystko dla swojego mężczyzny.. oczywiście.. chodzi o miłość odwzajemnioną.. nie bycie z kimś z litości.. czy poprostu nie być samemu.. -------- kobieta jeśli nie kocha faceta.. a widzi że on ją tak to albo go wykorzysta.. tak jak piszesz.. albo nie będzie na niego zwracać uwagi aby nie sprawić mu bólu.. prawdą.. że nic z tego nie będzie.. jeśli chodzi o facetów jest identycznie.. bo tak naprawdę to się nie różnimi.. tak bardzo..

Gość mala_mi_
co jest nie prawdziwe?

Gość taaaka jedna
jeszcze nie zauważyłam, żeby jakiemuś facetowi "zależało za bardzo" - a co to wogóle znaczy? Albo zależy albo nie i tyle. A jak zależy i potrafi to okazać, to już chyba ideał. Mi się jeszcze nie trafił ;) A byłoby miło ;)

Gość maniunkaa
A jak zależy i potrafi to okazać, to już ideał. :)

Gość do autora
A ja się martwię, że nie dostałam sms-a od faceta:( Ja bym tak chciała, żeby mi okazywał, że mu zależy! Ale to prawda, tylko facet, który nas fascynuje, może okazywać nam uczucia i wtedy tego chcemy...

Gość maniunkaa
oj własnie... ja tez czekam na esa;) co sms przyjdzie serce w gardle, ze on a tu..promocja lub ktos inny:( eh..:)

Gość ........=======
spotykałam się kiedyś z facetem, który sam raczej nie wykazywał inicjatywy w dbaniu o kobieteę, związek :( Oddałabym wiele za mężczyznę, który okzauje dużo ciepła i zaintereowania...

Wszystkie kobiety powiedzą Ci, ze chcialyby takiego faceta, bo wiekszosc takiego nigdy nie miala... te, ktore tutaj piszą, ze taki facet to ideał, co najmniej w polowie splawilyby na drzewo kazdego romantycznego i wrazliwego... JESLI w ogole zaczelyby sie z nim spotykac... a odpowiedz na pytanie postawione w temacie jest prosta.... facet nadmiernie okazujący uczucia jest najzwyczajniej niemęski... dopoki kobieta jest w szale pierwszego uniesienia milosnego - taki facet jej sie podoba... gdy zaczyna wkradac sie proza codziennosci, zauroczenie przechodzi i dlatego wiekszosc taich gosci dostaje kopa w tylek...

Gość kluska serowa
komiczne - wybacz ale sie z toba nie zgodze. jak jeszcze bylam mloda nastolatka to faktycznie splawialam takich facetow. nudzilo mi sie po jakims czasie ze facet robi dla mnie wszystko. ale z wiekiem i doswiadczeniem docenilam takie zachowania Moj maz nie udaje zadnego macho i kocha mnie bardzo, za to szanuje go jeszcze bardziej :)

Mój były narzeczony był taki wspaniały, ale kopnął w dupę mnie i dzieci :( Mimo, to nadal go kocham i zrobiłabym dla niego wszystko :( Moja historia w stopce :(

klusko - a czy przypadkiem nie zdradzałas swojego poprzedniego faceta??? teraz jestes jeszcze zauroczona swoim obecnym... poczekajmy az ten stan minie... to czy facet jest bardzo romantyczny, miły i słodki, moze ocenic osoba patrząca z boku.... ludzie, z zwlaszcza kobiety nie potrafia obiektywnie ocenic partnera... Wy go oceniacie jako takiego slodkiego i kochanego, a on moze byc zupelnie normalny i zachowywac sie jak facet - tzn bez przegięć... mysle, ze pytajacemu chodzilo o sytuacje w ktorej mezczyzna lata jak glupi za kobieta, tracąć zupelnie glowe...

A czy nie jest tak, że mężczyźni uganiają się za \"trudnymi\" kobietami? I na odwrót...jak się tak spróbuje spojrzeć obiektywnie, to w każdym związku jest osoba, która kocha bardziej...

\" to w każdym związku jest osoba, która kocha bardziej.\" to jest normalne... Tomuś, fajnie to brzmi, ale jestes teoretykiem w tym temacie.... jak juz wreszcie kiedyś zamoczysz :P i poznasz kobiete nie będącą w formacie jpg, lub avi :P to pogadamy