Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez jaj

Dlaczego im bardziej facet kocha tym jest mniej szanowany...

Polecane posty

Gość cynamon1568
"miłość jest jak wino - pite z umiarem - rozwesela, lecz kiedy przecholujesz zrobi z ciebie głupca ..."

Gość kluska serowa
komiczne - a skad wiesz? ;) tak zdradzalam, tyle ze to bardziej skomplikowana sytuacja i nie, to nie byl facet ktory mi nadskakiwal. taki slodki co to robil dla mnie wszystko to jeszcze inny z przeszlosci. ostatni byl dupkiem i tez mnie zdradzal i to jeszcze zanim ja zaczelam :O ogolnie caly zwiazek to byla porazka. zgodze sie ze lepiej wszystko widac z boku, ale chcesz czy nie, sa kobiety ktore doceniaja to jak facet je kocha i to okazuje. moze nie jest to az takie czeste ale sie zdarza. znam malzenstwa z kilkunasto czy nawet dluzszym stazem, ktore sie szanuja, robia dla siebie wzajemnie mile rzeczy i mimo wszystko sie szanuja. a jak ktos szuka wrazen to dostaje. ja dostalam :O potem docenia sie to co jest dobre

Gość kluska serowa
niestety ale rutyna dopada wiekszosc z nas. ciezko jest jej uniknac. wkradnie sie nawet w najwieksza milosc. wazne by nie zglupiec wtedy :P

\"komiczne - a skad wiesz?\" na mieście mówią o tym :P podobno w drugiej debacie Kaczynski vs Kwaśniewski mają też roztrząsać ten problem :P a do Tomusia... byłeś kiedyś z jakąś dziewczyną, ktorej okazywałeś bezgraniczną miłość? nie byłeś... to po co sie produkujesz? Rozmowa z Toba na ten temat to jak gadanie z głuchym o muzyce....

Tomuś mylisz fakty notoryjne z ocennymi światopoglądowo.... tak samo jak nie odróżniasz wiedzy od doświadczenia.... czyli sam sobie wystawiasz świadectwo swej indolencji życiowej.... moj Ty macho o silnej psychice :P

Gość kluska serowa
cholera, ktos puscil farbe :P kobiecy mozg jest slaby? to meski chyba nie lepszy bo faceci tez zdradzaja (ha, a niby silniejsza plec) :P

Faith Hope Glory no wlasnie kierujesz sie logiką, czyli wartością zupełnie odmienną od ukierunkowania emocji... i tego nie rozumiesz, bo własnie jestes teoretykiem

Gość kluska serowa
faceci zdradzaja bo tacy juz sa???? a kobieta bo ma slaby mozg???? wybacz, nie przemawia to do mnie. fakt, kazdy chcialby byc BARDZO kochany. problem w tym ze po czasie to sie niektorym nudzi i szukaja przygod. i dotyczy to nie tylko kobiet ale i mezczyzn. sukces polega na tym by dwoje ludzi kochalo, okazywalo to i... DOCENIALO to.

Świetny cytat faceta niezrównoważonego psychicznie:D:D:D Przestań się wypowiadać w temacie o ktorym NIC nie wiesz, bo to załosne jest. To co wiesz to przeczytałes lub zobaczyłeś, ale NIE przezyłeś. Odpuść sobie do czasu az sam czegoś nie doświadczysz. Choc watpie czy to w ogóle nastąpi:P

sam potwierdzasz moje słowa. Mozesz sobie cytować setki wzniosłych cytatów... bo sam nie masz o tym pojęcia... jak to mawiaja \"w dvpie byłeś, gowno widziales\"

Gość kluska serowa
:D :D :D z tym wyjasnieniem powodow dla ktorych faceci zdradzaja to mnie rozbawiles. czyli jestescie zwierzetami co to podazaja pierwotnymi instynktami, bo tak jest i tak ma byc?

Gość kluska serowa
Tak, to te geny winne :P Za to my kobiety ze slabymi mozgami musimy to rozumiec. Facet to facet i MUSI zdradzac. :O

Gość kluska serowa
tak? a skad masz te statystyki? i jaki wg. ciebie facet mi sie podoba? jaki to jest ten typ co to na 85 % bedzie zdradzal? pytam, bo dobrze takie rzeczy wiedziec :P

Zaraz Was Gołotą postraszy :P a wracajac do sedna... Tomuś, weź sobie 200 zł, idź do jakiejś dzivki, niech Ci dobrze obciągnie... to surogat miłości, ale przynajmniej będziesz cokolwiek o kontkatach d/m wiedział... bo fakt, iż słowo \"ręka\" jest rodzaju żeńskiego, nie oznacza, ze uprawiasz sex z kobietą :P

Gość kluska serowa
e tam, przez internet to i Golota mi nic nie zrobi. :)

Gość kluska serowa
no dobra, moze bede w tej szczesliwej 15% grupie (a moze nie) , ale jaki to jest ten typ mezczyzn ktorzy w tylu procentach zdradzaja? bo napisales: To zależy jaki. Taki który wam się naprawdę podoba będzie was zdradzał na 85% Pytam sie jeszcze raz, jaki nam sie podoba? bo ludzie sa rozni i rozne osoby im sie podobaja

Gość kluska serowa
Golota to musialby mnie najpierw znalezc :P

\"Gołota by ci roztrzaskał mózg \" buehehehehe to było do nefrytki? :P - nie wątpie, Gołota to prawdziwy twardziej, ktory potrafiłby skatować słabą kobietke :P

Gość kluska serowa
uffff to moze moj mnie nie zdradzi, zupelnie inny typ urody :D :D :D :P

Juz sie boję. Tego Gołoty:P Chyba zaraz schowam sie pod łózkiem. A facet z fotki to nie mój typ, pomijam ze beznadziejnie młody to jeszcze lalusiowaty:P Tomuś, masz ciagoty do takich chłopaczków???

Gość kluska serowa
Faith - pleciesz coraz gorsze glupoty. Jaka kazda moglby miec? Mnie by nie mogl co juz powala twoja teorie bo tzn ze nie kazda :P

O jesu.... a skąd wiesz że mój facet nie jest przystojny???? To ze lalusie mnie sie nie podobaja to nie oznacza że mój facet robi za Quasimodo:P:P I osobiście znam dwóch facetów po 40-stce, brzydkich jak cholera co rwa panienki iak truskawki w okresie wysypu:P:P Nic nie wiesz facet:D

Gość kluska serowa
Sluchaj, pleciesz trzy po trzy. tak samo facet brzydki moze zdradzac jak i ten przystojny. reguly na to nie ma. a wczesniej napisales ze facet ma w swojej naturze zdrade wiec w sumie chyba kazdego faceta to dotyczylo :P

Gość kluska serowa
Faith - a co ty chcesz ode mnie. slaba jestem bo mam slaby mozg :P :D i wyladowuje swoje frustracje na tobie biedaku :D :D hahahaha... :D