Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wally poznaje historie swiata

Co myslicie o imieniu Angelika?

Polecane posty

pytanie jak wyżej

Gość szkolaniakkk
moim zdaniem beznadziejne;/

a dlaczego beznadziejne? Zznasz moze kogos o tym imieniu? Co sadzisz o tej osobie?

Gość Anty kanty P
szczerze?...brzmi serio beznadziejnie... nie przez osobe, bo znalam w podstawowce jedna Angelike i ja akurat lubilam, fajna dziewczyna byla, przynajmniej przez pryzmat oka dziecka z podstawowki:) Ale brzmi no po prostu niefajnie :P zero polotu :)

no wlasnie Andżelika tez mi sie nie podoba, ale Aangelika to juz chyba ładniej brzmi i wymiawia sie inazej .Angelika - tego dż sie tak nie akcentuje...bo spotkalam sie z imieniem pisanym przez Dż i osoby ktore wymiawiaja to imie to akcentuja strasznie te głoski i fatalnie to brzmi:/

Gość ze jest pretensjonalne

Gość rusałkaaaa.pl
nie podoba mi się. Wrzuciłabym je do jednego worka razem z Olivią, Klaudią, Blancą, Roksaną :O

a jakie ich cechy Ci nie odpowiadaja?

ja mialam miec tak na imie :P podoba mi się :) znam dwie Angeliki, jedną poznałam parę lat temu na wakacjach, bardzo sympatyczna i miła dziewczyna :D a z drugą chodziłam do klasy i to taka gaduła, ze każdy, jka tylko ją widzi to udaje, ze jej nie zauwazył, zeby tylko nie zaczęła gadać.....a kiedy już znajdzie jakiegoś pechowca to po prostu każdy wyłącza się po kilku minutach jej monologu... :O no i skąpa strasznie :O

no jedna to była nienormalna...celowo sobie zrobiła dziecko w wieku 17 lat :O a druga przypomina z zachowania dode :O cały czas sie głupkowato smieje i wyrzuca z siebie słowa z prędkością karabinu maszynowego :O i skonczyła tylko podstawowke, a jej głowne zainteresowanie to faceci :O

Gość ghjyuk
brzydkie imie bleee pare znalam i wszystkie tapeciary i puszczy dupy

Jedyna Angelika którą znałam, nie wyrosła na ładną dziewczynę i kontrast między jej powierzchownością i imieniem sprawił, że zaczęła się imienia wstydzić. Przestała, kiedy przyjaciele przemianowali ja na Angelę. Jakoś bardziej to do niej pasowało ;) To trochę tak, jakby nazwać dziewczynkę Bella. Mniejsza o to, że w Polsce kojarzy się głównie z marką podpasek, ale niezbyt atrakcyjna dziewczynka, której dano na imię Piękna, nie będzie chyba szczęśliwa z tego powodu...

nadawanie komus takiego imienia jest sileniem sie na \"obcokrajowosc\" co z polaczeniem z nazwiskiem najczesciej brzmi szmiesznie (nicole, brian - dramat). ludzie kompletnie nie licza sie z tym ze pani angelika moze byc kiedys powazna pania prawnik i imie to bedzie po prostu niestosowne.

Gość wszystkie imiona byly kiedys
obce. W porzadku imie, anielskie ;)

a mnie sie kojarzy z \"moja angelika\" republiki i jakos niezle brzmi w tym wykonaniu,ale dziecka bym tak nie nazwala

Gość cvcvbvcb
to samo co o brooklyn paris xavier czy vivienne vienna

Gość nie wszystkie były obce
bo są imiona polskie, słowiańskie Stanisław, Radosława, Zbigniew ... ...

Moja córeczka ma 11 lat, ma na imię Angelika i jest śliczna.Angelika to ładne imię.

Gość gość
wg mnie bardzo ładne. Zdecydowanie lepsze niż Olka, Magda, Kaśka czy Maryśka. Nie podoba mi się spolszczenie tego imienia, ale Angelika przez "g" jest ok :)

Gość gość
Imię jest okropne, kojarzy mi się z brakiem gustu i z patologią. I powiem szczerze: nie znam osoby której to imię by się podobało.

Gość gość
mi z patologią szczególnie kojarzy się Katarzyna. Ostatnio o takiej było głośno...

Gość gość
20:03 chyba Ty jesteś z jakiejś patologicznej rodziny, że masz takie skojarzenia... Znam jedną dziewczynę o takim imieniu, bardzo miła i kulturalna. A Ty jakie masz "niepatologiczne" imię? No pochwal się :]