Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krak-owianka

Krakowianki raz jeszcze !

Polecane posty

no to umówmy sie o 12 pod wejsciem do Empiku oki? pewnie Cie poznam bez trudu :P no i tez raczej nie bedziesz miala trudnosci :) co Ty na to?

no to do zobaczenia :) ide prasowac ciuchy Maniuli i ja szykowac bo to mi z godzine zajmie jak nic :P

hallo mamani? cholerka tesciowa przyszla do mnie na kawe:( nie wiem czy uda mi sie jej pozbyc do 12?:(

aga 7193127 napisz do mnie na gg to ci podam mój nr kom i jak cos to napiszesz meska ze nie dasz rady i juz bo ja i tak na zakupy musze jechac bo mania niedługo bez pieluch zostanie :)

Zadroszcze Wam dziewuszki spotkań Ja niesety w pracy musze siedzieć. No ale dzisiaj piątek o to tylko poprawia mi humor :)

hej hej :) niestety nie bylo spotkania a szkoda ale z ato nam sie zakupy udały bo w realu promocja na pampesy 43 zl niecałe kosztuje jumbo paczka :)

Kika>> u nas spoko.. mala spi .. usnela bez problemu... zrobilam jej dzisiaj kalafira i brokuly i sie zajadala :)... u nas dziadki siedza tzn moj tata i tesc.. bo pomagaja dom zabezpieczyc przed zima... jutro tez na dzialke jada sprzatac.. w niedziele ma byc ladna pogoda to moze skoczymy do mnie??? Kika soczek malinowy pycha..Aruska cala butle smignela... niestety nie bylo to wino :P.. a taka mi nadzieje zrobilas ;) MaMani >> wlasnie meza jutro wysle po pampersy :)

prosze nie mówcie mi o ladnej niedzieli :( ja od rana do wieczora w szkole :(:(:(

Kika>> pozyczylabys mi ksiazke w bibliotece na twoim osiedlu... bo u mnie ktos wypozyczyl i oddac nie zamierza.... \"Heretycy Diuny\" Herberta..chcialo by ci sie???