Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaInowyTOPIK

Mamy rocznik 1986-zapraszam!!!

Polecane posty

dziewczyny nie karmcie trolow :) ignorujcie glupawe zaczepki :-D

zdenerwowala mnie bo nazwala dziecko-BACHOREM!jak słysze coś takiego to chętnie bym ją poznała tą pmarańczową zaraze ;-)

Iwonka bede rodzic prawdopodobnie tam!!!Lekarz który prowadzi ciąże zwykle odsyła tam przed porodem.Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego szpitala...zwłaszcza o opiece.napisz mi cos wiecej w wolnym czasie jak tam było

Evi Ty rocznik \'85 przeciez :-) Witam,ja tez z \'86,aktualnie staramy sie o rodzenstwo dla synka. Pozdrawiam!

Witam. Ja jestem z Lubartowskiej zadowolona,naprawde mila i dobra opieka, nie moge powiedziec zlego slowa:) A no i oczywiscie pozdrawiam Was Wszystkie mamusie te przysze i te obecne noi te starajace sie:)

cześć :-) ja nareszcie moge poświęcić czas dla siebie,maly już śpi od przeszło pół godziny :-)

Anka dzisiaj to był horror :-9 niewiem co jest ze mną,może jakiś wirus na dodatek?trzustka bolała ale jestem cały czas na tabletkach przeciwbolowych :-( jutro na 12 ide do lekarza,zrobie badania i sie okaże co jest ze mną...a czytałam dzisiaj na temat zapalenia trzustki i bardzo sie przestraszyłam-grozi szybką utratą życia :-( wszyscy mnie gonią do lekarza no i w końcu ide :-) mam nadzieje że bedzie ok,napewno wezmą mnie do szpitala bo z trzustka nie ma szans :-( pytałaś sie o leczenie?

dzięki :-) jaaaaki śliczny :-) piękny dzidzia :-) wyśle Ci moje nowe co na bobasach jeszcze nie ma :-)

Gość natasza12345gghhhj
cześć :-) ja jestem z 1986r :-) mam 5 mies. córę :-)

Gość aaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaa
ja jestem z 86 roku... i nie wiem czy naleze do waszej grupy.. jutro rano test jesli bede w ciazy to bede mama z rocznika 86:)

Gość aaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaa
a dziewczyny brzuszek rosnie bardzo nisko tj okolo okolic nad lonem czy jeszcze wyzej? ja jestem CHYBA w 3 miesiacu ciazy i tyje starsznie ale po ksztalcie brzucha nie umiem okreslic czy jestem w ciazy czy nie:(( a wy na jakiej wysokosci mialyscie brzuszek?w pierwszych mc?

cześć :-) a to jeszcze niewiesz czy ciąża?ja miałam od początku nisko,potem sie podwyższał bo dzidziuś rósł ;-)

cześć dziewczyny :-) wybieram sie do lekarza :-( ale sie boje,napewno dostane ochrzan że olewam wszystko,a Xavierek z babcią na zakupy poszedł po chlebek :-) ale bedzie miał radoche w sklepie :-) dzisiaj znowu powiedział MAMA bardziej wyraznie :-)

trzymaj sie dzielnie natka :) ja mam dzis goraczke i katar i umieram... na szczescie maz wrocił z pracy wczesniej i zajmie sie Maniula bo jemu juz grypa przechodzi :) Mam nadzieje ze mała sie nie zarazi bo jak sobie pomysle o odciaganiu kataru lekkach kropelkach i innych ... znów ja tak bede musiałą meczyc ech.... :(

hej :-) daj znać jak bedziesz miała czas :-) napewno da Ci skierowanie,napewno do szpitala-chyba że sie myle :-) moje dzidzi też dzisiaj powiedziało MAMA chyba z 3 razy :-) próbuje raczkować :-) natka jaką Ty masz mate edukacyjną?

dzięki MaMani :-) ja bym wolała grype :-( niż tą trzustke,nie życze tego bólu nikomu,tak jak przy porodzie :-( uhhh zobaczymy...a Xavierek tez już był przeziębiony,co chwile trzeba było odciągać katarek :-( nawet antybiotyk dostał do uszka biedny,w tym tygodniu szczepienie,akurat już jest zdrowy :-) Okruszek mam mate TINY LOVE kupilam na allegro za dobrą cene :-) akurat była promocja :-) zamiast 320 zaplacilam 160zl ale już dawno,pieniądze ze chrzcin :-) ale bąbel już sie nie mieści na niej :-)

okruszek ja mam mate canpola- taka rozowy króliczek ale sa tez inne np niebieski misiaczek albo kolorowy lew. strasznie fajna ejst ma duzo grzechotek lusteko i pozytywke. podopinalam mani jeszcze inne grzechotki i fajnie sie na niej bawi - obraca sie z plecków na brzuszek :) troche sie juz zmechaciła od tego obracania ale ogolnie to polecam http://www.allegro.pl/item251282389_mata_edukacyjna_canpol_nowe_tania_wysylka_juz.html

uhh wszystko ok :-) nie musze iść do szpitala :-) mam skierowania na badania USG mocz i krew,ale dopiero po miesiączce :-( powiedziala ze niekoniecznie to bedzie zapalenie trzustki,powiedziala ze po porodzie trzeba sie kontrolować ginekologicznie,a ja jeszcze nie byłam ;-) i to moze byc przyczyną rozregulowania poporodowego,badania musze zrobić :-)

super :-) dobrze że zakończyło sie bez szpitala :-) mówila Ci że nie pić kawy,pifffka,nie jesć tłustego mięsa,tylko owoce,warzywa nic gazowanego?ja gadalam z siostra,miała podobnie jak Ty i właśnie tak musiala sie odżywiać.

witajcie!widzisz natka nie trzeba bylo sie tam zamartwiać.Idziesz dzisiaj do teściowej ;-) ja teraz siedze w domu,zastanawiam sie czy wyjśc na spacerek.Nie bylo dzisiaj interesujących ogłoszeń w gazecie-same drogie mieszkania :-( chyba damy sobie spokój z tym mieszkaniem.

hehe ja nie ide dzisiaj :-) przyjezdza szwgier dzisaij z żoną do nas :-) szukacie mieszkania?cięzko ciężko,my mieliśmy szczeście placimy 400zl czynszu plus media ale w czynszu jest ogrzewanie :-) i chcial kaucje 1200zl.I to ogłoszenie z gratki :-)

czesc kobietki moge dolaczyc ja tez jestem z rocznika 86 mam synka ma dwa i pol roku wileki chlop z niego duzo mowi i bardzo rozrabia odezwe sie pozniej idziemy na spacer kozystajac z takiej slicznej pogody pozdrawiam:)