Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoszaaa

A może Tarnów i okolice...

Polecane posty

Gość Jagoszaaa

...zbirze sie w jedntm miejscu. Fajnie by było mieć młode mamy do popisania a może i spotkania w okolicy. Jak są jakieś zainteresowane zapraszam.

Gość Jagoszaaa
już mama czy oczekująca?

Jagoszaaa a powiedz w ktorym szpitalu rodzials i jak?? i czy byłas aby zadowolona czy nie??

Rodziłam w Krakowie ale na nowym leżałam od 14 do 19 tygodnia na początku narzekałam na nich ale jak poczytałam jak traktują pacjętki gdzie indziej to zmieniłam zdanie i jestem im wdzięczna no i jeść dają całkiem dobrze :) a do jakiego lekarza chodzisz?

jak to w Krakowie z kad sie tam wziełas?? ja chodze do kolejowej przychodni ale nie pamietam jak sie nazywa ta ginekologiczka jutro ide do niej drugi raz >...pierwszy raz z ciąza... ale srednie wrazenie na mnie zrobiła ... A ty kogo polecasz??

Przybycień ma dobrą opinię ale podobno nie chce już przyjmować nawych pacjętek bo ma ich strasznie dużo a ja sobie bardzo ale to bardzo w szpitalu chwaliłam Ewę Baryła dość młoda bardzo fajna i co ważne zaangażowana w to co robi, tych z nowego znam wszystkich wiec jakby co pytaj :)

szczerze mówiąć nie polecam jeśli chcesz mieć kogoś kto się naprawddę interesuje to ta dwójka którą wymieniłam kilku lekarzy nie znam bo pracowali tylko na położnictwie a ja leżałam na patologi i te wszystkie panie doktor koło pięćdziesiątki to patrzyły tylko ładnie wyglądać i nawet im się okularów ubrać nie chciało jak czytały wyniki i konsultacje i przez to straszne bzdury mówiły ale yo tylko moje skromne zdanie

Hej ja również z tarnowa jestem :) W pierwszej ciąży chodziłam Do Magdy Sak a przy drugiej do Sysła (POLECAM !!!!!!!) i do tej pory chodzę do niego :) Z jakich okolic jesteście ?? :)

mini ja również nie polecam tumiłowicz. Babka zupełnie zakręcona, nie mozna na niej polegać. Obiecuje i robi w konia :( Ja urodziłam córeczkę 23 maja ale 2006 roku :)

Gąciarz?/ RÓWNY facet i jeszcze lepszy lekarz. Robił mi pierwszą cesarkę razem z Przybycieniem :) Potrafi przyjechać do szpitala po szkoleniu w Krakowie tylko po to żeby spytać jak sie pacjentka czuje !! :D Z lekarzy z nowego szpitala nie polecam: tumiłowicz, krasa (o ten gościu mi zdrowo za skore zalazł , tego opalonego całego w świecidełkach nie pamiętam jak sie nazywa, skabe, i chyba tyle :)

Mini mam namiary na Sysła :) Bierze 60 zł, usg robi w szpitalu. tyle tylko że ja czasem jak do niego ide to bierze i 10 zł za wizytę. Ja już u niego tyle kasy zostawiłam że szok. Ale ostatnio to mi liczy 10, 20 zł za wizyte hehe :) Masz tu numer: 146884820 przyjmuje poniedziałek, wtorek od 15 do oporu. Tam trzeba dzwonić po 13 bo tak otwierają recepcję :) Dodam że jest ordynatorem w nowym szpitalu także ja jak szłam na cesarkę (mam okropne zrosty i dlatego nie mogłam rodzić naturalnie) to przyszłam w poniedziałek a we wtorek miałam cesarkę a to tylko dlatego że w poniedziałek sobie pojadłam i nie mogli zrobić :) Oprócz tego sam mi ją robił :)

spoko to moze sie na niego zdecyduje ... Zreszta wole facetow ginekologow.... i bardzo dobrze ze w szpitalu przyjmuje A nie ma problemu z L4??

On mi chciał w 5 tygodniu L4 dac własnie przez problemy z zajściem i zrostami. także uważam że z tym akurat nie ma problemu :)

dziewczyny napiszcie coś o sobie moze ja zaczne jestem ągnieszka lat niestety 33 no i mam córeczke zosie :)

ja tez z tarnowa ale niestety ani nie mam dzieci ani jeszcze nie w ciazy.. ale w kazdym razie pozdrawiam was serdecznie :)

kavi zapraszamy na nasz topik :) Jejku ja dokładnie 2 lata temu i 4 dni robiłam test...ten czas zleciał tak szybko :)

Może któraś mama potrzebuje opiekunki dla swojego dzieciątka Zaopiekuję się dzieckiem lub rodzeństwem w tygodniu. Posiadam doświadczenie w pracy z dzieckiem, również niepełnosprawnym. Mogę uczyć maluszka języka angielskiego poprzez zabawę, doskonale umiem zorganizować czas dziecku, znam mnóstwo ciekawych zabaw, mam cały zasób interesujących form spędzania czasu wolnego z dzieckiem zdrowym i chorym. Istnieje możliwość opieki nad dzieckiem w weekendy lub wieczorami, na telefon Kontakt: e-mail - kaasjaa@o2.pl, telefon podam na maila