Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarita

z bobasem na basen -Bydgoszcz

Polecane posty

hej! czy któraś z tu obecnych Mamuś, korzystała wraz ze swoim brzdącem z basenu dla niemowląt w Bydgoszczy? jeśli tak to proszę napiszcie jakie były wasze wrażenia, bo chciałabym się tam z córcią wybrać ale nie wiem czy warto...Jak tam jest?

Gość niunek
masz sliczna coreczke:) ja w innej sprawie powiedz mi jak sie sprawdzaja te buteleczki i smoczki awent? tez takie kupilam a kolezanki mnie skrytykowaly ze dzieci nie chca pic z silikonowych smoczkow? a taka buteleczka 125ml do kiedy wystarczy? prosze o odp

niuniek - dziękuję za komplement:) moja mała nigdy nie miala problemu z piciem z tych buteleczek:) moim zdaniem mają więcej plusow niż minusów: +smoczki się rzeczywiście odpowietrzają ( mam butelką chyba z canpola i się nie odpowietrza co jest lekko irytujące - całe szczęście pasuje do niej smoczek aventowski) + są szerokie- ulatwia to wsypywanie do butelki mleka w proszku i herbatki, oraz ułatwia mycie + pasują do nich uchwyty od kubka niekapka i właśnie \"uczę\" małą korzystania z tego wynalazku :) a minusem dla mnie jest to że trzeba uważnie zakręcać butelkę bo czasem przecieka jak się źle zakręci. pozdrawiam gorąco :)

ja byłam. jest specjalny basen dla dzieci, w fordonie przy niepublicznym przedszkolu, ul. szczesliwa. Polecam, bardzo dobry pomysl. Pierwszy raz sie wybralam jak mała miała 4 mies. :)