Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lutrysha

Musze schudnac!!

Polecane posty

Gość mambaaaaaaa
OOOO MATKOOOO------- dzieki za spostrzezenie, natomiast jesli bede chciala sie wyzalic to bedziesz pierwsza osoba i przyznam Ci racje, ale to bedzie Twoje niedoczekanie Skarbie, bo jestem w pelni zmobilizowana i w krasie formy do dzialania :-)

Gość Kathrisa
ja tez !!! ale mimo wszystko dzieki za rady!!!

Gość mambaaaaaaa
no to Kasiu gdzie sie na sylwestra wybierasz? masz chlopaka?

Gość kiatia
fajnie byłoby mieć taki jadłospis 1000 cal od dietetyka

Gość mambaaaaaaa
no to Kasiu gdzie sie na sylwestra wybierasz? masz chlopaka?

Dietę 1000 kcal. przedstawialiśmy już na naszym serwisie. Jednakże dieta ta cieszy się wielkim i zasłużonym powodzeniem wsród naszych Grubasów, którzy ciągle pytają o nowe propozycje jadłospisów. Wszystkim tym, którzy nie do końca orientują się o co chodzi w diecie 1000 kalorii, przypominamy: - podczas jej stosowania zjadamy dziennie ok. 1000 kcal; - codziennie spożywamy 5 lekkich posików: śniadanie, obiad, kolację oraz przegryzki, czyli II śniadanie i podwieczorek; - dieta powinna zawierać dużo owoców i warzyw, nabiał, ryby i białe mięso; należy unikać słodyczy, tłuszczów zwierzęcych, alkoholu i nadmiaru soli; - prawidłowo skomponowana dieta zawiera niezbędne składniki pokarmowe, warto jednak, na wszelki wypadek wzbogacić ją preparatami witaminowo-mineralnymi; - w ciągu tygodnia diety można schudnąć ok. 1 kg-takie powolne chudnięcie uchroni nas przed efektem jo-jo; - w czasie diety należy wypijać ok. 2 l płynów dziennie, najlepiej niegazowanej wody mineralnej i naparów ziołowych; - zwiększenie aktywności fizycznej przyspieszy efekty diety, poprawi wygląd skóry oraz samopoczucie; - po zakończeniu diety należy stopniowo przechodzić na \"nomalny\" tryb odżywiania: np. co tydzień zwiększając dzienną dawkę kalorii o 200. ja narazie sprobuje diety mambyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mambaaa a ty ile masz lat jesli wolno spytac masz juz meza ? czy jestes stanu wolnego??? no i gdzie ty pedzisz na sylwka?

Gość mambaaaaaaa
ja jestem niepelnoletnia... niesale 16 . ja na impre otwarta :-) idziemy z przyjaciolka i chcemyu kogos fajnego poznac.... :-) a masz juz dzieci?

Gość mambaaaaaaa
nom :-) pozdrow go ode mnie ;-) naprawde chcialabym schudnac i sie zaprze raz na zawsze, koniec z obrzarstwem od dzisiaj tylko chudne ;-)

no to tak jak ja ! ale wiesz kurcze juz mi sie chce jesc!! ale co tam musze wytrzymac najgorsze podobno sa pierwsze 3 dni potem zoladek sie przyzwyczaja powoli . trzymajmy sie razem!!! :D a i dzieki za pozdrowionka!

Gość mambaaaaaaa
najgorsze jest to ze boje sie ze nie schudne w tak krotkim czasie. a jesli schudne te kg to jaki bede miala rozmiar przy moim wzroscie? jak myslisz?

Gość mambaaaaaaa
a jakiś jadłospisik tej diety ?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez musze schudnac

no wiec dzis 3 dzien diety!! narazie jest niezle najgorsze byly pierwsze 2 dni jesc mi sie chcialo jak nie wiem co !! czuje sie lepiej jak zaczelam mniej jesc jakas taka weselsza sie zrobilam ale do konca walki jeszcze dluga droga!! nastepne wazenie 10.10 ...ZOBACZYMY!

Cześć dziewczyny, czy moge się do was przyłączyc? Mam 160 cm i ważę 57 kg, chciałabym zrzucic ta końcówkę czyli 7 najbardziej mi zalezy na itracie kg z brzucha bo jest ogromny, stwierdziłam ze będe kręciła hula-hopem, skakanka i rowerek w owietrzu oprócz tego chciałabym jakąś dietke na której można szybko schudnąć i spalić ten straszny tłuszcz, poradzicie mi?