Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks po normalnemu

Jak facetowi zależy to poczeka i nie gadać mi tu głupot!

Polecane posty

Gość do KOMICZNEGO
"rzucasz takim textem i juz polowa lasek ma kisiel w majtkach..." Ciebie chyba popie&^^*%^. Przeceniasz się :D :D

Gość he he ktoś o nicku
o rany i znowu rozesmiane mordki ! natręctwo jakies chyba

Gość do KOMICZNEGO
ładne podejście do kobiet dobra, nie ma czasu, idę załamka

Aga na litości...:D:D:D:D dla faceta seks to magiczna chwila na która trzeba czekać???????????????????????????????????? No tego jeszcze nie grali.... Idę podrażnić mojego faceta telefonicznie co lepszymi kawałkami z wypowiedzi:P

Gość he he ktoś o nicku
a uśmiech???? gdzie :(

Gość tez cos
komiczne, a mógłbys rozwinąc? to znaczy jeśli kobieta kocha się z Toba po tym przykładowym miesiącu spotkań to co Tobie mówi ta decyzja o jej podejściu do życia i do związku??

Gość do KOMICZNEGO
jakbyś walnał do mnie twoim drętwym tekstem, to bym cię śmiechem zabiła i nie byłoby żadngo kisielu :D z kim ty się spotykasz na codzień jołopie? :D

lubie takie wycieczki osobiste... :) dziewczynko, nie napinaj sie tak, bo Ci żyłka w dvpie pęknie... Twoj facet w formacie jpg bedzie Cie kochal do konca zycia... wiec po co ten stres ? :)

Gość do KOMICZNEGO
Boże, kobiety, czemu na tym świecie takie drętwe chłopy są? I to jeszcze tak zapatrzone w siebie :D I jeszcze myśli, że kazda mu wskoczy :D :D pa

komiczne -> \"faceci lubi mowic rzeczy, ktore chcecie slyszec...\" też tak sobie pomyślałam że powiedział to żeby zrobić na mnie wrażenie, troskliwego, opiekuńczego... jednak na mnie takiego wrażenia nie wywarł;) Ale z drugiej strony zastanawiam się czy to nie były jego prawdziwe odczucia. Czy facet nie może tak czuć?

Gość do KOMICZNEGO
oj chciał zabłysnąć :D kochasiu, teraz jpg to za mało, teraz są programy 3D :D

Aga - facet nie moze... taka moga czuc jakies zakompleksione dupki, albo nadwrazliwi pseudoartysci

Gość do KOMICZNEGO
:D :D :D

\"komiczne, a mógłbys rozwinąc?\" tłumaczylem - lubie kobiety zdecydowane i odwazne... ktore wiedza czego chcą.... jesli kobieta po miesiacu nie wie czy chce tego ze mna, czy nie... to po prostu oznacza, ze nie ma charakteru, ktory ja preferuje... bo jesli sztucznie pogrywa, tzn ze jest manipulantką... a jesli nie wie naprawde.... no to jest nie dla mnie

nefrytowakotka -> dopuszczamy do głosu myśli że faceci to świnie itd a czy nie można dopuścić myśli że facet to też człowiek? Czy facet też może coś czuć? Jak to jest?

Gość do KOMICZNEGO
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość tez cos
komiczne, aha, teraz rozumiem, szybka decyzja, konkretna babka. uhm, no pewnie, każdy ma swój typ:)

Gość do KOMICZNEGO
komiczny "jesli kobieta po miesiacu nie wie czy chce tego ze mna, czy nie... to po prostu oznacza, ze nie ma charakteru, ktory ja preferuje..." Jeśli nie chce, to znaczy, że jej się nie podobasz. Że to nie ty. I trzeba to przyjąć z godnością. A nie zrzucać na manipulanctwo. Co z ciebie za chłop?

Aga - co dlaczego?? Bo facetowi najpierw chodzi o sex... potem pojawiaja sie uczucia... ewentualnie to pojawia sie rownoczesnie... ale pragnienie sexu jest zawsze... jesli go nie ma to facet nie ma i jaj...

Gość tez cos
Aga M- nie daj się zwariować. Myśl. Nie każdy facet to świnia, nie każdy prawiący czułe słówka to królewicz. Faceci też maja uczucia, tylko ta skala uczuć jest u nich bardzo różna. Od zimnego drania, poprzez konkretnego, chłodnego samca, dojrzałego, czującego faceta po nadwrażliwego z kompleksami itd. No ludzie, faceci naprawdę są różni:):):):)

Gość tez cos
I tak, to prawda, że każdy zdrowy facet pragnie seksu, ale to jeszcze nie znaczy, że każdy siega po niego w ten sam sposób.

Gość tez cos
kocica nefrytowa..:P...Ty figlaro, coś tam nagadała facetowi przez ten telefon?:P:P:P