Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisówka

Tusk oszalał

Polecane posty

Gość pisówka

obiecał polakom na wyspach ze jak wróca to zwolni ich panstwo z płacenia pitów i zusu a ja pytam z jakiej to okazji Niech tam sobie siedza po co oni nam tu ? abysmy my im finansowali zus? Całkiem tego pomocnika Donaldinio powaliło czy co? I to ma byc liberał??????????????????

Gość swinkowaaaaa
no i wrocila kolezanka od PISania ... witamy

Gość qqqqqqasdertyuilkj
up

Gość moje zdanie...
to ja mialabym jeszcze im doplacac??? Z mojej marnej pensji??? O_O Dobrze robie, ze nie glosowalam i nie glosuje na tego debila :O

Ludzie ale przecież trwa kampania, to normalne, że wszyscy politycy teraz się podlizują różnym grupom wyborców, a to, że interesy poszczególnych grup są ze sobą sprzeczne, to i obietnice się nie dają pogodzić i w konsekwencji po wyborach żadna z obietnic nie jest realizowana.

Gość oszalal juz dawno
teraz choroba sie nasilila:o

Gość Ale z was
Jak można udzielac się w polityce nie mając pojęcia o co w niej chodzi?? Nie pojmę tego. Nic dziwnego, że 40procent polaków tylko głosuje skoro przeciętny polak nie potrafi zrozumieć co mozna dla niego zrobić. Porażka. Pisomanko poczytaj trochę na temat jak rozliczali się polacy wpracujący w Anglii i pomyśl czy to było uczciwe, następnie zrozumiesz o co chodziło Tuskowi. I nie osmieszj się więcej