Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anet 36

Pregnyl- może ktoś się wypowie.

Polecane posty

Gość anet 36

Wiem, że pregnyl fałszuje wyniki testu ale jaki czas od jego podania musi upłynąc by wynik był wiarygodny?. 21 września dostałam dwie amp.pregnylu tj.w piątek, w sobotę była przerwa a w niedzielę kolejne 2 amp.Lekarz zalecił mi wykonanie testu po jutrze tj. w piątek ale ja nie mogąc się doczekać zrobiłam go wczoraj pokazał co prawda 2 kreseczki ta druga znacznie słabsza ale jak się do tego ustosunkować? Marzę by wynik się potwierdził.

Takich sytuacji jak Twoja - było wiele. Znaczna większość niestety to nie ciąża.

Gość anet 36
Dziękuje za odpowiedź w piątek minie 14 dni od podania pierwszych dwóch amp, też się dziwiłam że mam zrobić go tak wcześnie ale skoro usłyszałam to od pani profesor,,,,Po prostu boje się już kolejnego rozczarowania...

anet____tez sie kiedys pospieszylam, minimum dwa tygodnie, a najlepiej 16dni, chociaz jak jest druga rozowa, to moze jednak oznaczac ciaze, czego ci bardzo zycze, wiec po 16dniach potwierdzi sie tylko radosc:D

Sprawdzić nie jest trudno - beta wzrasta minimum 66% w ciągu 48 godzin, więc test zrobiony po 2 dniach od pierwszego - powinien mieć kreskę testową mocniejszą, niż w pierwszym teście.

Gość anet36
Dzięki dziwczyny za to ,że wstapiłyście na chwilę. Ja staram się już ponad rok. Nie powiem mam ogromną nadzieję ale postanowiłam, że sie nie będę nakręcać ale tak naprawdę bardzo trudno jest się zdystansować.

Gość anet36
Dzięki dziwczyny za to ,że wstapiłyście na chwilę. Ja staram się już ponad rok. Nie powiem mam ogromną nadzieję ale postanowiłam, że sie nie będę nakręcać ale tak naprawdę bardzo trudno jest się zdystansować.

anet____zycze w takim razie grubszej testowej jak slusznie ngLka zuwazyla:D, ja juz cie chyba gdzies widzialam, bodajze u nas na staraczkach:D nie pzostaje nic innego jak powtorzuyc test za pare dni, pozdrawiam

Gość anet 36
To jeszcze ja. Dzisiaj powtórzyłam test druga kreska jest znacznie wyraźniejsza co prawda nie tak intenywna jak ta na górze aczkolwiek znacznie wyraźniejsza od tej 2 dni temu.Zastanawiam się jednak nad tym, iż jeśli udało mi się zajść w ciążę to powinnam teraz ostawić bromergon i metformax. Planową wizytę u lekarza mam dopiero w środę i napradę nie wiem co zrobić z tymi lekami.....

Gość anet 36
To jeszcze ja. Dzisiaj powtórzyłam test druga kreska jest znacznie wyraźniejsza co prawda nie tak intenywna jak ta na górze aczkolwiek znacznie wyraźniejsza od tej 2 dni temu.Zastanawiam się jednak nad tym, iż jeśli udało mi się zajść w ciążę to powinnam teraz ostawić bromergon i metformax. Planową wizytę u lekarza mam dopiero w środę i napradę nie wiem co zrobić z tymi lekami.....

Gość anet 36

Gratuluję :-)Koniecznie zadzwoń do lekarza, decyzję o odstawieniu leków powinien podjąć osobiście.Zawsze możesz iść bez umówienia - lekarz w takim przypadku powinien Cię przyjąć.