Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemciskld

Czy dam rade schudnac w ciagu 8 godzin 10 kg??

Polecane posty

Gość niewiemciskld

prosze pomozcie bo chcialabym zdziwic jutro kolezanki w szkole

Gość kangurzycamama
jest jeden jedyny sposob musiala bys cala noc srac i sie w tym tarzac :classic_cool:

Gość .....123......
nedzna prowokacja idiotko.wez sie za lekcje i spac powinnas po dobranocce chyba nie?

Gość ksafelrhg
nie to absolutnie nie prowokacja!!!!!!!!!!!!! TO POKAZANIE WSZYSTKIM DEBILKOM KTORE ZAKLADAJA TAKIE TOPIKI JAK TO WYGLADA I JAKIE TO GLUPIE I JAK DRAZNI INNYCH

Gość sfffff
ahaha wydaje mi sie ze schudniesz nawet 12 :D jak sie dobrze postarasz :D

da sie - gdybys cale te 8 godzin intensywnie biegala - jasne! maratonczycy traca nawet 4kg przez caly bieg, a to czas od 3 do 5 godzin :) a na zawodach kolarskich podobno jeszcze wiecej idzie w ciagu kilku godzin

Gość sfffff
bosz to juz sie nudne robi..tyle dziewczyn robi jakies beznadziejne diety.. zamiast ruszyc dupe, wyjsc gdzies , poruszac sie a nie siedziec przed kompem. .

Gość babkę która załozyła ten topik
zdradza facet, na 100 procent!!!!!!!! jezu, ile to niektórzy maja w sobie jadu i zawiści. Napewno jesteś brzydka i mąż cie zdradza bo nikt normalny nie zakłada dla zemsty drugiego głupiego topiku

Gość niewiemciskld
ok przeczytalam rade o tym zeby noge uciac i upuscic krwi, a moze powiecie mi jeszcze czym mam uciac?? moze byc zwykla pila?? a musi byc sterylna?? albo nie moze jak dostane tezca to od tego bardziej schudne. Hihi dzieki za rady ale jutro bede szczuplutka, bo jak juz utne ta noge to pojde jeszcze 5 godzin pobiegac:)

Gość babkę która załozyła ten topik
zdradza facet ale nie tylko ją, również te które tu przyleciały zas nią. Bo mąż u kochanki a one nie potrafią sie skoncentrować na niczym poważnym- czekają z pasem na męża i zabijają czas

Gość niewiemciskld
ok przeczytalam rade o tym zeby noge uciac i upuscic krwi, a moze powiecie mi jeszcze czym mam uciac?? moze byc zwykla pila?? a musi byc sterylna?? albo nie moze jak dostane tezca to od tego bardziej schudne. Hihi dzieki za rady ale jutro bede szczuplutka, bo jak juz utne ta noge to pojde jeszcze 5 godzin pobiegac:)

Gość sfffff
widzialass autorko..zalozylas ten topik z zemsty :D :D dziewczyny opanujcie sie, bylo juz tyle topicow na temat odchudzania..a te ciagle wierza ze schudna parenascie kilo w tydzien :O poczytajcie troche, chcecie schudnac-chudnijcie-ale z glowa. na poczatek wystarczy ograniczenie jedzenia, zadnych fast-foodow. Do tego zeby schudnac potrzeba czasu, a niektorym przypomina sie " za trzy dni mam wesele, ile w tym czasie moge schudnac", albo "moj chlopak przyjezdza za 8 dni, chce schudnac 8 kilo jak to zrobic?" itd. nie dziwcie sie, ze ludzie was po takich slowach wysmiewaja

Gość sfffff
widzialass autorko..zalozylas ten topik z zemsty :D :D dziewczyny opanujcie sie, bylo juz tyle topicow na temat odchudzania..a te ciagle wierza ze schudna parenascie kilo w tydzien :O poczytajcie troche, chcecie schudnac-chudnijcie-ale z glowa. na poczatek wystarczy ograniczenie jedzenia, zadnych fast-foodow. Do tego zeby schudnac potrzeba czasu, a niektorym przypomina sie " za trzy dni mam wesele, ile w tym czasie moge schudnac", albo "moj chlopak przyjezdza za 8 dni, chce schudnac 8 kilo jak to zrobic?" itd. nie dziwcie sie, ze ludzie was po takich slowach wysmiewaja

Gość sfffff

Gość niewiemciskld
dzieki za rade, a powiedzcie jeszcze czym mam uciac ta noge? moge pila? musi byc sterylna? albo nie bo jak zaraze sie tezcem moze wiecej schudne... no i jak juz utne noge pojde pobiegac jeszcze z 5h i jutro bede jak nowonarodzona. Dzieki laseczki jestescie kochane, nie wiem jak ktos moze mowic ze jestescie jadowite

Gość DominikaWroclaw24
no kafeterianki rece opadaja:( tu przyszlyscie sobie pouzywac bo na moim topiku rozmowa byla na zbyt wysokim poziomie czyli bez wulgaryzmow z mojej strony?

Gość hihih
nie nikt tu nie uzywa po twoim topiku bo "twoich topikow" jest setki kazdego dnia, tu sobie uzywamy za wszystkie topiki wiec nie bierz tego do siebie

Gość DominikaWroclaw24
tak nie lubicie zasmiecania forum i same je zasmiecacie takim tematem "dla zemsty". to teraz pozyczmy jeszcze wszystkim bezplodnosci i powyzywajmy od idiotek, szmat itp.

Gość niewiemciskld
kURDE JAKA JESTEM IDIOTKA!!! ucielam sobie prawa nie lewa noge... I JAK ja teraz bede chodzic...

Gość DominikaWroclaw24
dzieki za zaklasyfikowanie mnie do "psujacych wam humor dziewczat". z drugiej strony gdyby ich nie bylo, to czy mialbybyscie przed kim sie madrzyc i stroszyc piorka?:P

Ja bym uciela dwie nogi, wiecej sie schudnie ;-) A kolezanki padna z zazdrosci, wiec chyba warto sie poswiecic. Co do ucinania, polecam mojego sasiada Anzelma, mistrz w rabaniu siekiera, za jabola utnie dwie nogi i jeszcze reke gratis. ;-)

Gość niewiemciskld
nie musze chociaz jedna noge zostawic zeby moc biegac dla chudniecia... ale mam pomysl utne reke. HA! ale nie jestem taka glupia utne lewa nie prawa:D

Gość DominikaWroclaw24
utniesz nogi ale chociaz dalej bedziesz płodna:P

Gość niewiemciskld
no a moze odrazu glowke sobie utne:D:D albo nie... i tak pewnie malo wazy wiec nie warto.... hmm z tej ucietej nogi troche mi cieknie krew... to normalne?? robila to juz ktoras z was?? Napewno jest zdrowe. bo boje sie ze mi sie witaminy z organizmu wyleja....