Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filip85

A mnie ktos zostawil...

Polecane posty

Gość filip85

A mnie ktos zostawil po 2 latach milego zwiazku.... i jest mi bardzo z tym zle... moze ktos pomoze??

Gość niepewna siebie dziewczyna
bardzo mi przykro...przytulam❤️

Gość filip85
Milo z Twojej strony... fajnie ze sa Tacy ludzie jak Ty. Ciezko mi jest z tym sie pogodzic ale mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej....

Gość filip85
dlaczego " niepewna siebie dziewczyna"??

Gość niepewna siebie dziewczyna
to w związku z moim topikiem:) a co się stało? czemu to koniec?

Gość filip85
juz jakis czas temu to sie stalo, ale dzis posprzeczalismy sie na maxa.... i juz mam dosc tego wszystkiego, stoi przedemna butelka finlandii.. zaraz sie chyba skonczy.... daj linka na swoj topic:)

Gość filip85
Niestety to jest juz definitywny koniec... nic na to nie poradze... ona juz ma mnie dosc, chcialbym sie przytulic do kogos i zasnac.... chce zasnac i nie obudzic sie w tym swiecie, jest gdzies jakis inny swiat??:) Twoj topic jest zabawny... nie przejmuj sie Tym co oni powiedzac, jezeli jestes pewna siebie a Twoj facet Ciebie to bedzie wszystko ok:)

Gość pytająca młoda panienka
zabawny? no może troszkę...widzisz, każdy ma jakieś problemy;) Mam 20 lat i jestem lekko zielona;) Cóż mogę Ci powiedzieć? Chyba banały ale prawdziwe: czas leczy rany, tego kwiatu jest pół światu, nie byliście sobie pisani...spotkasz jeszcze wspaniałą kobietę...

no i przytulam ;)

Gość ja sie rozstalam
po 5 latach i myslalam ze to koniec świata-potem poznalam mojego męża:D i jestem najszczesliwsza na swiecie.... to, co dzis jest dramatem jutro bedzie tylko powodem do łez...ze śmiechu!! Cycki do góry!!

Gość filip85
hehehe... no tak, masz race... nie bylsimy sobie pisani, chodz kiedys myslem ze tak. Trudno jest sie z czegos takiego otrzasnac. Tez mysle ze bedzie dobrze! A Ty nie przejmuj sie tym spotkaniem, napewno bedzie dobrze i wszytskim sie spodobasz:) Powodzenia zycze!

Gość filip85
dzieki Wam wszystkim!

dzięki Filipku, Tobie też powodzenia i trzymaj się!;)

Gość ja sie rozstalam
stary-relax ja to przerabiałam 100 razy i wiem, że w takim momencie jest smutno i zle ale za jakis czas bedziesz sie z tego smiał...luzik:) ja mam 28 lat, za soba mnostwo nieudanych zwiazków w tym jeden 5 letni-i co i dupa z tego wyszła ale to nic-wlasnie tak jest ciekawie-zawsze cos sie dzieje... Jeszcze trafisz na swoje=zobaczysz!!

Gość filip85
dziekuje... ale pewnie sama wiesz jak jest ciezko w takim momencie.... zyjesz ze swiadomoscia ze to twoaj wina.... jest ciezko....

Gość ja sie rozstalam
oj tam-moja-twoja-nasza....zawsze winne sa dwie strony...nie ma lekko, życie we dwoje jest gorsze od zbierania truskawek:D:D:D:D Luzik-wypij, co masz wypić, popłacz, pozałuj a jutro wstań-wylecz kaca i żyj...a lada moment na Twojej drodze stanie piekna, młoda kobieta, w której zakochasz się po uszy-z wzajemnością:) a po tamtej "byłej" pozostanie tylko wspomnienie i bedziesz mowił "gdzie ja miałem oczy??" Wspomnisz moje słowa!!!

Gość filip85
Obys miala racje... wiem ze bedziesz miala... :) wiem ze bede sie z tego smial ale jakos teraz nie potrafie.... chcialbym cofnac czas...

Gość no straszne
czasu nie cofniesz.... niestety albo stety.... czas pokaze... ale glowa do gory, wszystko ma swoj sens i jedno prowadzi do drugiego! Trzymaj sie cieplo! I nie daj sie! 😘

Gość ja sie rozstalam
ja mam racje na 100%-teraz tego nie czujesz-jest ci smutno i zle-to zrozumiale...ale dasz rade-stary!!! popłacz, pozałuj-tak, jak napisałam-a potem bedzie bosssko-zobaczysz:D Młody chłopak jestes, wrazliwy ale -poradzisz sobie. Ja jestem pewna w 100000% Czego to człowiek nie przerabiał-ała:D Kiedys Twoje dzieci beda miały podobne dylematy i bedziesz gadał im to, co ja Tobie-zobaczysz... ale coż-ktoś kiedyś powiedział-miłość jest gorsza od sraczki...i chyba cos w tym jest:)

Gość filip85
tak jestem mlody, jestem wrazliwy i to chyba az za bardzo.... nie mam zamiaru plakac sam :) wole jak ktos jest obok:) fajnie ze jest takie forum gdzie moge powiedziec to co czuje, dziekuje WAM:)

Ewa_74 nigdy nie wchodze na czyjes blogi, ale na twoj weszla i doznalam SZOKU. Mysle, ze powinnas cos z tym zrobic.

biedny;* 3 maj się mociutko:* spotka Cię szczęście i będzie super;)