Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrr

Okropne sa te suknie z karakowa z kasztanowej

Polecane posty

Gość okropne moze nie
ale pasztety je reklamuja. Stad efekt taki a nie inny

Faktycznie, zdjęcia beznadziejnie zrobione- chyba amatorsko, żaden szanujący się fotograf nie dałby takiego materiału na stronę wrzucić :O Z drugiej strony kolory tych sukien są po prostu brzydkie: w opisie stoi \"złocisty\", a widać błyszczącą bladożółtą cytrynkę... fuj. Panna na głównej stronie to chyba córka właścicielki, że ją wzięli na takie zaszczytne miejsce :P Ble co za pasztet, do reklamy to ona się nie nadaje :) :) Obwisłe łapska i cycki...

Gość rrrrrrrrr
Suknia ślubna Kolor: biała Suknia biała elegancka, cała z tafty. Wykończona biało-platynowymi wzorami, podpięta różą ja tam bieli nie widze

Gość rrrrrrrrr
ta strona swiadczy tylko o tym jak ta firma traktuje swoich potencjalnych klientów to nie reklama tylko antyreklama

Gość 150 - 88kg
ale sie czepiacie :p Może modelki nie są najpiękniejsze, ale to jest prezentacja sukni a nie modelek. Pewnie w pobliżu nie było nikogo interesujacego ;)

Gość najbrzydsze sa
studniowkowe...zadna mloda dziewczyna nie chcialaby takiej;/

Gość najbrzydsze sa
no wlasnie mama, a zobacz jakie sa dla nastolatek na studniowki jakby mialy 70 lat;/

Gość jednym slowem..........
jak rodzinna impreza to TYLKO stroje z Mai!

Gość GracjaSpacja
Fziewczyny, byl juz temat na forum o tym zakladzie. Suknie sa tanie, wiec wiele klientek sie znajduje, ale firma nie dotrzymuje terminow i oszukuje!

Gość jednym slowem..........
zaklad..to dobre slowo. Bo pracownia a tym bardziej artystyczna to nie jest.

Gość GracjaSpacja
Pal szesc ich modele, skoro pisza ze moga szyc rowniez wg. wlasnego projektu klientki. Najgorsze jest to, ze wciskaja tandetne materialy (nie te, ktore sie zamawialo), pracuja nieterminowo, marnie wykanczaja sukienki, czesto zdarza im sie "zgubic" suknie na kilka dni przed terminem odbioru, albo zszywac ja na klientce...

Gość Hrabina kucówna
Wiecie co - na temat zakładu się nie wypowiadam, bo nie wiem, ale nie podobało mi się stwierdzenie którejś, że "pasztety reklamują" te suknie i dlatego są takie nieatrakcyjne. Dziewczyny, odrobina solidarności! Ja akurat uważam, że to dobrze, że są na tych (koszmarnie zrobionych, to prawda) zdjęciach normalne kobiety, i babki z nadwagą nawet - pokażcie mi firmę, która się na to odważy! Nie kupię nic na Kasztanowej (jakbym była z Krakowa:P), bo mnie zniechęciły Wasze przygody, ale uważam, że akurat z racji wyboru modelek należy się jakaś pochwała. Gdyby jeszcze zdjęcia były dobrze zrobione, to byłby to naprawdę duży plus.. ideologiczny ;)

Gość upupupupupuppppppuuuuuuuu
Macie nowy temat :P

Gość jak 2007 dla ciebie to nowy
temat to gratuluje inteligencji!

Gość dlaczego pytam sie dlaczego
dlaczego moderatorzy nie usuna tego?nie dosc ze beznadziejyn to nieaktualny!? brak slow.... znowu szkoda tematu!