Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna w białe grochy

Obrzydza mnie karmienie piersią.

Polecane posty

Gość CZARNA JA MAM TEN SAM PROBLEM
Haris- pewnie bedzie tak jak mowisz, te 3 dni sie przemecze...

życzę wszystkiego dobrego Tobie i maluchowi w każdym razie :) wiesz, moze byc tak, że Ci sie spodoba jak go trochę pokarmisz, nigdy nic nie wiadomo :)

Haris - moze ale trudno mi to sobie wyobrazic:):) ale nigdy nie mowie nigdy. Kiwi - polnocno-wschodnia Polska to moje rodzinne strony:)

Mamo_Tosi i Marty - a to niespodzianka. nie sadzialm ze moze tak byc:)

Szczerze mówiąc ja tez nie ale w szpitalu mi wesoło nie było jak to mama wpadłam w panikę poleciałam do pielęgniarek i one (chyba po to żeby mnie uspokoić ) na siłę pchały małej butelkę , a ona nic spała sobie w najlepsze ... a potem poprostu zaczęła wymiotowac wodami i pielęgniarki powiedziały że ma jeszcze pełen żołądek i nie czuje głodu więc nic na siłę mam czekać ... i tak na dobrą sprawę dopiero w domu zaczęła jeść ... ale różnie z tym bywa bo starsza to jak sie przyssała w szpitalu to do półtorej roku były tylko cycy i nic innego :)

ja karmiłam swojego synka prawie 3 tyg i odstawiłam od cyca bo nie przybierał na wadze i ciągle sie darł mimo ze jadłam gotowane miesko teraz jest na NAN Actve i rewelacje rosnie zdrowo ma 6 tyug

Gość a to dlatego
ze mialas cesarke to masz niechec do karmienia piersia.kobiety po cc sa jakies takie dziwne...