Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocurek22

czy możecie coś powiedzieć na temat salonu Madonna w Krakowie?

Polecane posty

Gość kocurek22

Chodzi mi konkretnie o kilka modeli sukien, jestem nimi zachwycona, żadne inne w sumie mi się tak nie podobają. Moje pytanie zatem dotyczy: obsługi, orientacyjnych cen sukien pronovians, czy jest tam również komis sukien? Dziękuję za wszelkie informacje lepiej zorientowanych:)

Gość pfirsich
Bylam ostatnio. Obsluga bardzo fajna tylko pani za bardzo chciala mi wcisnac sukienke do ktorej nie bylam przekonana :O Ogolnie bardzo fajnie. Ceny od 3000. Jest rowniez komis. Moesz kupic od nich sukienke i po slubie oddac ja tam. Zwroca ci cos tam :O . Sukienki na zywo bardzo ladne. Ja jednak kupilam gdzie indziej...

Gość to nie komis tylko
wypożyczalnia :O "costam, gdzieśtam" żenada :O

Gość pfirsich
do nie komis tylko: zenada jest,ze nei wiesz o czym mowisz. Tam jest komis na 100 % :O

Gość ja mam ponad 6
tak sie sklada ze wypozyczalam tam suknie i to nie jest komis, bo wypozyczalam nowa wiec nie mow o rzeczach o ktorych nie masz pojecia

Gość Przyznam że interesuje
mnie temat komisu tam. Kupowałam suknię u nich rok temu, byłam bardzo zadowolona. Oddałam do komisu i żadnego odzewu, pomimo, że ten typ sukien ogólnie dobrze się sprzedaje. Czy oni naprawdę oszukują i wypożyczają suknie komisowe??

Gość prirsich
Kobieta mi zapoponowala ze jezeli kupie ta suknie (nowa) to jak przyjde po slubie zwroca mi polowe. Wiec albo sprzedaja stare suknie jak nowe alebo jest tam komis.

Gość i śłub już za rok
do powyższej: to właśnie jest wypożyczenie! Nie kupujesz, tylko wypożyczasz :O