justine1982 0 Napisano Październik 4, 2007 Lusesita:) Myślisz, ze nie mam szans spotkać takiego na swojej drodze??? Już mogę odpuscić z tym kabaczkiem.....ale ufoluda nie popuszczę;) A o co chodzi z tym krasnoludkiem?:) Że co nicy ze skrzacikiem chcesz ruszyć w szuwary?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 4, 2007 a z mieczykiem jak marchewka ...moze byc? :D i jeszcze ten ufolud ???????? nie wiem jak to ugryzc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justine1982 0 Napisano Październik 4, 2007 Może być marchewa....byle dorodna była, nie hodowana na jakiś tam syntetykach:):) A ufoluda broń Cię Panie Boze nie gryź:) Jeszce w kosmos wylecisz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 4, 2007 Nie zastanawiaj się za wiele, kobiety nie są cierpliwe. Kup sobie taka karanawałaową czapkę z czułkami i już, zawsze możesz się tłumaczyć że sie spieszyłeś dogodzić. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 4, 2007 jak w kosmos ! to cala kafe na zaglade za sobą pociągne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justine1982 0 Napisano Październik 4, 2007 Oj mylicie się kolego Myrevin ..... Czasami warto poczekać na dorodny owoc, jak dojrzeje......niż jeść zielone śliwki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 4, 2007 :D czapke z czulkami :D chyba pęklbym ze smiechu jak bym to zalozyl :D ....juz na samą mysl o tym mam sie dobrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justine1982 0 Napisano Październik 4, 2007 Kabel już widzę ten odlot oczyma wyobraźni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 5, 2007 świrki i muchomorki pierwsza noc bez ekscesów kołdrowych! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stic 0 Napisano Październik 5, 2007 Już w pracy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 5, 2007 o nie..... dziś wolność i swoboda jestem wyspana więc pójdę do lasu po kolorowe liście :D z psem...:P zeby nie było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ależ to piekne................ Napisano Październik 6, 2007 http://www.strykowski.net/swiekatowo/Szuwary_-_zdjecia_3598.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach