Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 http://www.pejzazedzwiekowe.pl/sklep/images/img_sr/jezioro_300x225.jpg pary nie muszą być mieszane, ale mogą... ja łapię ojca detektora i śmigamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krece Loka 0 Napisano Październik 4, 2007 Ja ruszam jako wolny strzelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hildegarda Shmidt Napisano Październik 4, 2007 a nie za stara juz jestes przypadkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 solo nie wolno parami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Październik 4, 2007 A ja nie mam nikogo do pary:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krece Loka 0 Napisano Październik 4, 2007 Amant to ja cie rezerwuje bo też nie mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusi fajna z ciebie Napisano Październik 4, 2007 babka, dlaczego nie zejdziesz się z tym swoim? Nie chciałabyś miec codziennie tą swoją drugą połówkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hildegarda Shmidt Napisano Październik 4, 2007 jestes metroseksualny czyli ze podnieca Cie nie Kobita a jazda kolejką w metrze. to dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 nie poruszamy tu prywatnych spraw :O moze kiedyś będziemy razem... codziennie ;) kto mi dmuchnął bikini? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 4, 2007 { solo nie wolno } No to bez łachy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 Myrevin :D detektor mi nawalił więc mozesz być ze mną w parze ;) reflektujesz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 4, 2007 Nie podrywam zajętych. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 nie jestem zajęta :O chcesz czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Październik 4, 2007 \" Krece Loka Amant to ja cie rezerwuje bo też nie mam \" Ale ja jestem wybredny i do tego chyba daleko:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 4, 2007 Gdzieś na innym topiku piszesz topiku piszesz że jeszcze dwa dni jestes sama, podziękuję za taką wolną. :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 przez dwie noce jestem wolna :D i gorrrrrrrrrrrąca mam 38 stopni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 4, 2007 Aha rozumiem że bardzo ci zależy podzielić się jakąś zarazą ? :D NO to przemyślę , do kiedy można składać oferty ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 do 22.30 taka okazja już się nie powtórzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 4, 2007 witaj Lusi Ty jestes goraca ja bylem wczoraj :) z duzym zapasem recznikow papierowych bo chusteczki byly malo wydajne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Październik 4, 2007 Luśka ale powiedz Myrevinowi, ze do Ciebie w nocy coś przychodzi i ściąga kołdrę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 4, 2007 To znaczy wolność czy zaraza ? :o Bo wzrasta moje niezdecydowanie. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 jestem gorąca od poniedziałku mam gila do psa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 4, 2007 hihih zwin go troche bo napewno przeszkadza Tobie w pisaniu jak walesa sie po klawiszach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 4, 2007 --> pół dupy zza krzaka { Luśka ale powiedz Myrevinowi, ze do Ciebie w nocy coś przychodzi i ściąga kołdrę } To wszystko małe miki do mnie przychodzą co noc kosmici i namawiają mnie do wzięcia udziału w wyborach.. jeszcze rok takiej gehenny i chyba dam sie im przekonać. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 to kto mi tę kołdrę w nocy ściaga???? ja sobie nie życzę bo się boję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Październik 4, 2007 o ranyyy to prawie tak jak do Alla Bundiego w tym odcinku, co go kosmici nawiedzali i zabierali jego smierdzące skarpety :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 4, 2007 Myrevin >> jak dasz sie przerobić to potem zarzadaja bys z nimi jadal przy jednym stole .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justine1982 0 Napisano Październik 4, 2007 Ja zamawiam jakiegoś szwarnego junaka który masz szpadę wielkości kabaczka mutanta i potrafi świetnie targać ufoluda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 justine :D masz wymagania...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 4, 2007 Hm... kiedys z takim jednym krasnoludkiem jadałem przy jednym stole przez dwa lata.. do momentu jak mnie nie wypuścili... z wojska.. ale to dość dawno było i nie bardzo pamiętam czy miało to traumatyczny charakter . :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach