Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

dobierzmy się w pary i ruszmy w szuwary...

Polecane posty

Gość Hildegarda Shmidt
a nie za stara juz jestes przypadkiem?

Gość Lusi fajna z ciebie
babka, dlaczego nie zejdziesz się z tym swoim? Nie chciałabyś miec codziennie tą swoją drugą połówkę?

Gość Hildegarda Shmidt
jestes metroseksualny czyli ze podnieca Cie nie Kobita a jazda kolejką w metrze. to dlatego

Gdzieś na innym topiku piszesz topiku piszesz że jeszcze dwa dni jestes sama, podziękuję za taką wolną. :P ;) 🖐️

Aha rozumiem że bardzo ci zależy podzielić się jakąś zarazą ? :D NO to przemyślę , do kiedy można składać oferty ? :o

--> pół dupy zza krzaka { Luśka ale powiedz Myrevinowi, ze do Ciebie w nocy coś przychodzi i ściąga kołdrę } To wszystko małe miki do mnie przychodzą co noc kosmici i namawiają mnie do wzięcia udziału w wyborach.. jeszcze rok takiej gehenny i chyba dam sie im przekonać. :(

Ja zamawiam jakiegoś szwarnego junaka który masz szpadę wielkości kabaczka mutanta i potrafi świetnie targać ufoluda:)

Hm... kiedys z takim jednym krasnoludkiem jadałem przy jednym stole przez dwa lata.. do momentu jak mnie nie wypuścili... z wojska.. ale to dość dawno było i nie bardzo pamiętam czy miało to traumatyczny charakter . :o