Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamotanka

winda

Polecane posty

Gość zamotanka

Dlugo szukam faceta i nic, mam ponad 30. Az tu ostatnio w windzie nowy sasiad, fajny w odpowiednim wieku, mieszka sam, pod koniec jazdy ta winda pyta czy ja moze ide do miasta, to chetnie mnie podwiezie, a ja wypalilam tekstem zaskoczona na taka propozycje: nie dziekuje, bo ide w odwrotnym kierunku! No szok, tak mi sie faceta podoba, a ja go niechcaco zgasilam, no bo faktycznie szlam w odwrotnym, no ale o teraz juz chyba po takim tekscie da sobie spokoj a ja nie chce. Co Wy na to, co moge zrobic zeby to odkrecic?

Gość zamotanka
cholerka pomozcie

Gość konstanz
Jak go spotkasz przed blokiem,spytaj w którym kierunku jedzie. I bez względu na kierunek jaki powie,spytaj czy może cie podrzucic bo akuratnwłaśnie tam się wybierasz. Bądz miła,bądz sympatyczna i bądz sobą. Nie narzucaj się ale możesz na koniec powiedziec,że w ramach podziękowania zapraszasz go do siebie na kawe. A inny pomysł to taki,że jak go spotkasz to podejdz do niego i poproś o jakąś przysługe,np. czy mógłby z tobą iśc na miasto i pomóc wybrac koszule dla twojego ojca bo jest podobnej postury,albo że masz jakiś problem z komputerem-chcesz coś na nim zrobic a nie znasz się albo po prostu zagadaj do niego jak mu sie tu mieszka skoro piszesz,że jest nowy.

Gość soserka
ok napisze napewno i dziekuje za rady. Rady sa swietne tylko, ze ja taki baranek boży i czesc waszych rad jest dla mnie nie do przezycia, ale pomyslalam, ze jak go spotkam w windzie tylko pytanie kiedy teraz, bo wbrew pozorom trudno tak na siebie trafic, powiem mu cos w tym stylu, ze jak jeszcze raz sie spotkamy, to bedziemy musieli chyba umowic sie na kawke. Z tym komputerem tez dobre jest wyjscie. Z podwieziem tez, ale chyba mi nie starczy odwagi, szok.

Gość zamotanka
to wyzej to ja :)

Gość konstanz
Fajnie,że mogłam coś doradzic!

Gość konstanz
Masz aparat cyfrowy? Mogłabyś poprosic go czy mógłby ci pokazac jak się zrzuca zdjęcia z aparatu na komputer. Udaj trochę sierotkę! A co! :D Niech się facet wykaże! Faceci lubią czuc się ważni,podziwiani i potrzebni! Zobaczysz,napewno będzie zadowolony i dumny jak paw,że mógł ci pomóc! Powodzenia i odezwij się jeszcze!!

Gość zamotanka
Witajcie Panie i Panowie? nie spotkalam go jeszcze, choc dzisiaj juz bylam wysypac smieci ze 4 razy ;) a jego ani huhu. Nie mam aparatu, ale chyba pozycze, bo to jest dobry pomysl i na to bym sie odwazyla. On mieszka dokladnie pietro wyzej, ma mieszkanie w moim pionie, tak niewiele nas dzieli na dobra sprawe ehhhhhh

Gość jacie
Skąd wzięłaś tyle śmieci??? :D

Gość zamotanka
po pare smieci sobie nioslam :) no tak wlasnie mysle, ze sie spotkamy, ale jak wiem, ze on tak blisko, a ja tu sama to jestem niecierpliwa, no ale co mi pozostalo, musze czekac

Gość jacie
A jak też mu się spodobałaś i obserwuje Cię i widzi, że wyłazisz co chwilę ze śmieciami? :D Ja bym nabrała podejrzeń:D

Gość konstanz
:) to naprawdę musi się tobie podobac. Wiesz co pomyslałam. Pożycz od kogoś ten aparat cyfrowy i poproś by ci nim zrobił parę zdjęc. Oczywiście weż się ładnie ubierz,uczesz i pomaluj. A potem jak go juz poprosisz o pomoc z wrzuceniem tych zdjęc na komputer to wyobraż sobie jego mine. Taka laska!! Oczywiście mam na myśli ciebie:) ! On będzie oglądał te zdjęcia! Jak bedzie cię "uczył" zrób kawy i poczęstuj dobrym ciastkiem. Spytaj się jak mu się tu mieszka,czy poznał juz dużo sąsiadów,jak mu się podoba okolica. Powinno zadziałac!! Chyba się nie oprze -urocza kobieta,w dodatku fotogeniczna:),sympatyczna,która zaparza dobrą kawe i w dodatku która potrzebuje faceta by odnalezc się w dzisiejszym skomuteryzowanym świecie! Powodzenia! I nie zapominaj dac znac jak go "złapiesz"!

Gość betka30krak
tylko sprawdz czy ma komputer- pomysł fajny

Gość zamotanka
Jestem ponownie. Minelo juz pare dni i nic. Jezdze winda, rozgladam sie i sąsiada ani widu ani slychu. Wiecie co, chyba go nie spotkam :(

Gość jacie
Nie martw się. Może wyjechał na weekend? A tymczasem gromadź śmieci ;)

Gość zamotanka
tak, narazie nasluchuje jak wierci w scianie, w niedziele tez cos delikatnie podwiercal, no ale co w koncu niedawno sie wprowadzil, nie ma co robic wiec wierci.

Gość zamotanka
a moze pujsc do niego i zapytac, czy moglby mi wstrzelic kołek hihi do sciany oczywiscie

Gość jacie
Jeśli zna Alternatywy, to ten numer Ci przejdzie ;) A jeśli nie...to też masz szanse na kołek :D...w ścianie, oczywista ;)

Gość zamotanka
no narazie to mi chodzi tylko o sciane. Moglabym jeszcze mu powiedziec wprost. Spotkamy sie za gozine u mnie na kawie? Wydajesz mi sie byc sympatyczny, stad ta propozycja i final

Gość zamotanka
dodam że mam 16cm penisa

Gość zamotanka
podszywaczu chop na inny topic

Gość zamotanka
wstydze sie ;)