Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellarossa

jak rzucic faceta?

Polecane posty

Gość dobre dobre o tak tak
to dla niego na pewno nic nie znaczy, jestem pewna!!! Kocha Ciebie! Ty się pozłościsz ona ukorzy i będzie ok. Nie pozwól, żeby ta dziewucha osiągnęła swój cel i rozwaliła wam związek!

Facet zrobił żle ale go kochasz i daj mu szansę...a z dziewuchą to ja bym też zrobiła porządek

Gość kokotek
nawet jesli to dla niego nic nie znaczy jest dupkiem!!

wziełam silny srodek uspokoajacy moze jakos zasne.. ale tu nie chodzi o nia tylko o to,ze nie bede umiała z nim zyc.. bo kiedys moze sie znalezc inna tylko w realu.. i on mi o tym nie powie tak jak teraz.. przeciez cos takiego nie ma sensu..

byłam kiedyś taką dziewucha od pisania, więc wiem co mówię..Robi facet głupotę ale ...to nic nie znaczy!

Gość kokotek
pewnie ze nie ma sensu. niech ci wyjasni ta sytuacje jesli nie bedzie umial jej wyjasnic to kopnij kolesia w dupe

nie wiem czy umiem byc twarda. ale sprobuje. znacie cloranxen? niesamowity lek po nim wszytskie kłopoty znikaja.. juz mi sie lepiej robi..

I nie płacz przy nim, pokaż, że jesteś silną, mądrą, konsekwetną, zdecydowaną kobietą. Nie daj się upokarzać. Wysłuchaj, a potem sama zdecydujesz, co dalej zrobić.

każda jest szybka do kopania....tylko nie swojego faceta! Co wy tak chcecie ją samotną zostawic??? Singielek jest już dość...a zerwac może zawsze, ale niech najpierw da mu szansę.

Gość kokotek
dokladnie pokaz ze nie dasz sie oszukac i nie wkreci ci byle bajerki

postaram sie nie płakac.. chociaz to bedzie dla mnie trudne.. w takiej sytuacji sie opanowac.. gdybym z nim była 2 miesiace to rozumiem.. gdybym go nie kochała.. ale tak nie jest..

pewnie znalazłabym innego bo nie jestem jeszcze taka stara :) ale ja nie chce innego.. chociaz po tym co przeczytałam.. ech :(

Gość kokotek
ja cie rozumiem jestes slaba w tej sytuacji jest ci ciezko i chce sie plakac, ale naprawde jesli mialby potem cie zdradzac to chyba lepiej ze teraz to sie okaze

hehehehe jasne to lepiej sterczec z takim idiota:o ona jest młoda inteligetna i peewnie sliczna i znajdzie sobie takiego z ktorym bedzi mogla spokojnie isc przez zycie nie myslac o tym czy nie marzy i posladkach innej :o

Głowa do góry!!!!! Jasne, że najpierw trzeba dać mu szansę na wytłumaczenie, ale szczere, rzeczowe, sama osądzisz (na tyle długo go znasz)...... I wierz mi łzy nie popłacają..... Oczywiście powiedz, jak się czujesz itd. w obliczu takiej sytuacji, że tak dalej nie może być...., ale ze spokojem, bez emocji, \"na twardo\".

myslalem o tym co pisalas i dwa razy bylo mi przyjemnie ;) faceci na ogol juz sa zdemoralizowani juz w piaskownicy mnie ciekawilo co kolezanka tam ma Twoje piersi to juz mnie w ogole fascynuja..... brzuszek tez mnie fascynuje zaczalem myslec o twoim ciele takie teksty pisał.. i wiele innych dl amnie to okrone..

Gość kokotek
najlepiej niech ci pokaze archiwum gg

prosiłam juz raz.. kiedy zaczełam podejrzewac,ze cos jest nie tak.. i sie nie zgodził.. bo ta dziewczyna to nie jest jego jedyna \"przyjaciolka\" ma jeszcze druga z ktora sie spotyka..

Gość kokotek
a ile macie lat jesli mozna wiedziec?i ile to dziewuszysko

wiesz jak ja bym zrobila jesli masz taka mozliwosc zapros go do siebie usadz przezd komputerkiem z milym usmieszkiem pokaz mu to :D zobaczysz ze bedzie zbieral zeby z podlogi

zrobiłabym tak ale nie mam na to czasu. jutro nie moge go do siebie siacgnac. a nie wytrzymam w tej niepewnosci musze to jak najszybciej rozwiazac. ona chyba 21 czy 20

Gość kokotek
skoro nie chcial ci pokazac znaczy mial cos do ukrycia czyli moze to byc jednak prawda

w każdym razie ja byłam taką dziewucha z gg tyle, że jego dziewczyna sama się mu włamała na GG i rozprawiła się z nim i ze mną. Dzięki Tobie Autorko coś zrozumiałam..jaką jej zrobiliśmy krzywdę. Nie mogę już przeprosić jej...bardzo załuję;(

Gość kokotek
nie trac czasu na takiego debila, widac nie jest ciebie wart skoro pociagaja go takie rozmowy z jakimis dziewuchami

ja czuje,ze to prawda.. czułam juz od jakiegos czasu,ze cos jest nie tak.. szkoda,ze nie zauwazyłam tego rok temu..

dobre dobre o tak tak wiesz to naprawde boli. niby tylko gg ale przeciez on myslał jak to pisał był swiadomy. i to jest obrzydliwe według mnie. w moich oczach ten debil tzn moj chłopak? jest całkowitym zerem..