Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellarossa

jak rzucic faceta?

Polecane posty

Gość kokotek
ale idz do nigo niech ci to wytlumaczy a potem po prostu wyzwij, ja bym tak zrobila tyle czasu oklamywac :o

To może napisz mu teraz, że musisz jutro koniecznie z nim porozmawiać i to bardzo poważna sprawa, zobaczysz jak zareaguje, jeśli przez to czułabyś się lepiej. Znając siebie, ja zaraz zadzwoniłabym, a niech sobie myśli, o co chodzi........

Gość dobre dobre o tak tak
bardzo mi przykro:(

a wydawał sie taki porzadny.. religijny z dobrego domu, spokojny, nie pijacy.. juz nigdy niekomu nie zaufam! nigdy! i nie chce wiecej faceta.. faceci sa do dupy!

Gość kokotek
miss potter ja tak samo zadzwonilabym i powiedzila glosnym tonem ze czeka was powazna rozmowa

juz napisałam tylko napisałam,ze chyba musimy sie rozstac. i tyle.. niestety spi gdyby nie spał to bym to od razu z siebie wyrzuciła

Gość kokotek
widac ze jestes bardzo cichutka osobka

cichutka? hmm spokojna chyba tak.. i dlatego to mnie tak bardzo boli.. bo chciałam zeby był moim jedynym chłopakiem.. i chciałam,zebysmy byli razem do konca zycia.. takie tam marzenia.. niestety nierealne..

takie cos boli..kiedys marzysz o takiej jednej milosci na cale zycie..wydaje Ci sie ze Tobie sie to wlasnie udalo.....i tu nagle wszystko lega w gruzach..a druga milosc nigdy nie bedzie taka sama

Gość kokotek
no tak... faceci to szuje, jednak sa wyjatki

Gość kokotek
ja to bym mu oczy wydrapala

no dobrze ide spac.. jutro czeka mnie ciezki dzien. tabletka działa zrobiłam sie senna. papa i dziekuje mysle,ze dzieki wam tez sie troche uspokoiłam.. zyczcie mi szczescia w tym paskudnym nieszczęsciu..

Ja jestem taka sama - za bardzo uczuciowa, emocjonalna, gotowa dużo poświęcić dla kogoś, ale już wiem, że to nie popłaca. Ja się przejmuję, nie śpię, nie jem, myślę, a z drugiej strony na odwrót...... Dlatego życzę Ci więcej pewności siebie, zdecydowania, odwagi w podejmowaniu decyzji.

Gość kokotek
dobranoc i zajrzyj tu jak bedziesz miala czas

Gość kokotek
o tak z mila checia

Gość kokotek
no w sumie to za jaja powiesic i wydrapywac

uciac mu fiutka:D a tak przy okazji to mnie sama naszlo naszlo czy moj aby napewno jest zawsze grzeczny na gg ale sobie kurka nie moge oprzypomniec jego hasla :D

Gość kokotek
ja jak jestem u niego zawsze sprawdzam archiwum, ale wiem ze jest grzeczny. a tez kiedys mialam podobne akcje z jego byla ale to ona sie do mnie przyczepila,

Gość kokotek
nie wie :D to nic ze tak nie wolno ja moge :) ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji jak bellarosa

Gość kokotek
a czemu? dlugo jestescie razem?