Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rezorcyna

Pamiętnik nieatrakcyjnej...

Polecane posty

Gość czytam to i nie moge
w to uwierzyc! dziewczyno otrząsnij sie! ja obecniejestem sama ale nie wyobrazam sobie bycia w zwiazku z kims kto mnie poniza. on robi to juz teraz jestes juz tym wykonczona a co bedzie po slubie ??? podoba ci sie taka perspektywa takie zycie takie ciagle ponizanie?????? ludzie w zwiazku powinni sie wspierac byc dla siebie najwazniejsi i najpiekniejsi. wiado mo nie ma ludzi doskonalych ale jesli facet naprawde kocha to nie skupia sie na jednym szczegole jakim sa lydki tylko wyszukuje co w tobie jest pieknego i wkolko ci o tym powtarza. znam naprawde brzydkie i malo atrakcyjne kobiety ktore sa w szczesliwych zwiazkach a faceci to je prawie na recach nosza. no chyba ze lubisz byc ponizana. ale z tego co piszesz to raczej nie. to tyle z mojej strony

Gość nie ma reguły
160 wzortu i 53 kg i Ty masz problem tak? chyba z głową jesteście siebie warci

Gość zuch
przy 160/53 to ty fajna dupcia jesteś. może nie na wybieg ale do przytulenia i poklepania to mniam mniam

Pomaranczowi przestancie pierdo... fajna dupcia do poklepania .. i piszesz to w oparciu o wzrost i wage ;/ stuknij sie w glowke.

Gość zuch
a co mam pisać skoro tylko wzrost i waga jest podana? no chyba ma dwie ręce i dwie nogi skoro jedyny problem jaki u siebie widzi to ta waga. jeżeli poza tym jest średnia, czyli nie jakaś wyjątkowo brzydka czy garbata to fizycznie może być z każdym facetem, nawet największym przystojniakiem. nie jest modelką z wybiegu ale jest na tyle atrakcyjna że liczy się już tylko jej osobowość. tylko z tą osobowością to jest krucho. zamiast być zadowoloną i uśmiechniętą to przejmuje się jakimiś idiotyzmami. trzeba przyznać rację mojemu poprzednikowi. jeżeli ona ma jakiś problem, to z głową.

Gość zuch
pisze że jest brzydka. może i tak, ale jeszcze nie widziałem brzydkiej dziewczyny z którą makijaż nie zdziałałby cudów. weźmy taką Renee Zellweger. jakieś pyzate to takie, dziwne, a gwiazda i piękność. mi się nie podoba ale na pewno dla niektórych jest urodziwa. także słowo daje ze taka panna jak autorka to może chłopów mieć na pęczki i szkoda marnować życia z jakimś byle kim.

Gość frk-0999
Napiszę wprost masz cholernie niską samoocenę skutkuje to brakiem szacunku do siebie kiedyś nazywano to dumą jeśli on WYRAZA SIĘ W TAKI SPOSÓB jaki opisałaś to powinnaś go rzucić OD RAZU!!! Powiem Ci jak to działa. On jest z Tobą ale ma Cię za nic. Pewnie pociągasz go w jakiś sposób ale nie ekscytujesz jako kobieta. Sam jest zapewne niezbyt rozgarnięty w sprawach damsko-męskich bo gdyby tak było, nie byłby z kimś kto go nie pociąga. Na dodatek jest po prostu CHAMEM. Powinnaś go rzucić i zadbać o siebie. Zmienić styl ubierania, fryzurę, jakis sport, może zmiana diety. Zacznij ŻYĆ a nie czepiaj się jego łaski. Ostatecznie mechanizm psychologiczny jest tu bardzo prosty: Ty nie szanujesz siebie - on nie szanuje Ciebie i pogardza Tobą.

Gość frk-0999
Pewnie nie byłem... Ale cóż jest warte uczucie chore bo wyrastające na gruncie kompleksów? To autodestrukcja... Po prostu szkoda dziewczyny. Nie można miłością usprawiedliwiać braku szacunku.

Ano... tylko czasami trzeba drugiej osoby ... zeby takiego osobnika z tego pokaleczonego snu obudzic... nie wiem czy forum to najlepsze miejsce ;/

Gość frk-0999
Pewnie nie najlepsze, ale zapytała, więc odpowiedziałem. Nie wolno pozwalać na takie traktowanie własnej osoby. To bardzo smutne. Szanujac samych siebie, wzbudzamy szacunek u innych.

Gość GracjaSpacja
Cos strasznego, nie wyobrazam sobie na jakiej zasadzie funkcjonuje "zwiazek" autorki.

Gość *agnieszka. M**
mowi tak samo jak chlopak mojej kolezanki ktos cie przeciez musi kochac ... masz za duzo kg. seks jest beznadziejny jak mial przez jakis czas inna dziewcvzyne bo sie rozstali i zapytala jaka jest nowa dziewczyna e seksie powiedzial nawet nie pytaj nie ma porowaniania a jednak zerwal z tamta po prostu: jest pasozytem i zawsze trzymal sie kolezanki bo mial z tego korzyscie materialne - sam nei pracowal albo udwal - a jej ojciec ma pieniadze wiec na piwko zawsze bylo zrobil jej dziecko- bo - przy mnie w knajpie =- powiedzial : zrobie jej dziecko i uzwiaze .. ona przejrzala na oczy i odwolall slub bo inaczej utkwilaby w bagnie na zawsze jest zadowloona teraz