Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2hot4u

SINGIELKI WALCZĄ !

Polecane posty

Gość pazurek25
witam witam:) dzis moj 2 dzien wlasciwej diety jem minimalnie,czuje sie po pierwszym dniu odrobine lzejsza no ale przede wszystkim nie mialam wyrzutow sumienia ze sie obzeram:) nie chce zapeszac bo przede mna jeszcze wiele takich dni ale na razie nastawienie dobre,nie wiem kiedy sie zwaze ale licze,ze do niedzieli zrzuce conajmniej 2 kg:) lady in bed mam pytanie-ile kalorii moze miec to mleko z platkami i rodzynkami? i zapycha rzeczywiscie?tzn nie ma po tym jakis skokow cukru, nie chce ci sie jesc?:) pozdrawiam wszystkie odchudzaczki:)

Gość pazurek25
eseczka nei wiem czy pytasz mnie czy dziewczyn :) ale platki blyskawiczne jakies:)szczerze mowiac sie nie znam, jak chcecie opisac jak przyrzadzic ten posilek i moze dodatowo wiecie ile on ma kcal to bede wdzieczna:) no i czy zapycha na dlugo?:) a swoja droga moze zrobmy jakas liste produktow co zapychaja nas na dlugo?wiem ze gdzies jest jakis watek o tym. ja porponuje czerwona herbate albo kazda inna w duzej ilosci na wieczor na wilczy glod:) dodam ze dodaje slodzik:) jak mam ochote na cos slodkiego jem landrynke, maja okolo 20 kcal w sztuce, najbardziej lubie mleczne:) no i duza ilosc coli light:)

pytałam Ciebie koleżanko :) jeśli jadasz owsiane płatki nie jedz błyskawicznych ... kup sobie owsiane górkie ...ale nie błyskawiczne ... na śniadanie w sam raz :)

witam dziewczyny moj dzien dzisiaj troszke malo racjonalny ale chyba nie przekroczylam 1000kcal,moj jedyny blad to to ze zjadlam dopiero kolacje 2 razy vasa i do tego 6 lyzeczek twarozku.dopiero skonczylam prace a do pracy nic nie wzielam do jedzonka. po podliczeniach wyszlo mi ok.600kcal,ale jutro sie poprawie i przygouje do pracy bo wiem ze im mniej kalorii tym bardziej metabolizm zwalnia. jutro na sniadanie planuje owsianke i troszke rodzynek.na obiadek to jeszcze nie wiem ale moze ryz taka mala porcyjke,jutro do pracy wezme bulke grahamke i plasterek wedlinki i duzoo wody a na przekaske jablko i jogurt. pozdrawiam .

ja postanowiłam że kupie sobie termos do żywności i bede sobie nosić rzeczy :) może koleżanki będą na mnie patrzeć jak na kretynkę ale nie zamierzam zamawiać jakiś gyrosów itp. : a tak tak zupkę , pierś z kurczaka i sałatkę będę miec :) a co ćwiczycie??? ja nie ćwicze ... bo kobiece dni :) i te dni jestem jak śnieta ryba :)

Gość Dobby
Ach.. Ja miałam dzisiaj mały kryzysik, ale w sumie nie grzeszyłam bardzo, jeśli już to zaniedbaniem, bo mało ćwiczyłam. Ale boli mnie gardło, a to mnie wkurza i deprymuje jak mało co. Plusem jest, że nieźle się trzymam bez słodyczy. Dzisiaj dostałam w kawiarni ciastko do herbaty i oddałam je koleżance;)) hi hi.. Ja zjadłam trochę sałatki, małą zapiekankę z warzywami i płatki Fitness z jogurtem.. niunia3190 - daj spokój z tymi kanapkami! patrz nie tylko na to ile jesz i ile to ma kalorii, ale też CO jesz. pomyśl o swoich wnętrznościach. musisz zjesc coś ciepłego. Nawet jesli zjesz batona,to wpisz to w straty,a nie odejmuj sobie z tego tytulu niezbednego posilku. mattina - co z tymi cwiczeniami na plaski brzuch?? pozdrowka dla wszystkichXX

nie tylko ta częście ciała spędza sen z oczu a tak miało byc nie tylko mi ta częście ciała spędza sen z oczu :)

Ćwiczenia nie podobały mi się za bardzo, bo jakieś takie zbyt wymyślne, wydaje mi się że będę wykonywała niektóre, ja już po śniadanku, płatki z otrębami. Zdążyłam nawet już wrócić od lekarza, jutro idę na pobranie krwi zobaczymy jaki mi wyjdzie wynik tsh, ale dostałam też skierowanie do endokrynologa, bo jak powiedziałam co mi dolega to czym prędzej kazał mi się zgłosić. A teraz lecę do miasta na małe zakupy. Mnie na długo zapycha owsianka i warzywa, zwłaszcza te zielone. A wracając do ćwiczeń to miałam kiedyś taki plan na 5 tygodni i chyba zacznę go stosować, bo naprawdę było widać efekty, męczyły jak diabli ale efekt widoczny.

ĆWICZENIA Ćwiczenie 1 – skłony (zwykłe brzuszki). Połóż się na podłodze, lub na jakimś materacu, jak masz dostęp do ławeczek do robienia brzuszków to z niej skorzystaj, i wykonuj pełne brzuszki z rękoma z tyłu głowy, staraj się łokci nie przybliżać do twarzy, tylko trzymać jak najbardziej odchylone. Jeżeli nie masz dostępu do ławeczki, połóż nogi pod jakimś szczeblem, albo poproś kogoś żeby Ci usiadł na stopach, tak abyś miał na czym się zaprzeć robiąc brzuszki. Wykonuj pełne brzuszki, kładąc się i do końca zginając. Pomiędzy 1 serią a 2 rób sobie przerwę koło 2 minut, a odstęp pomiędzy jednym brzuszkiem a drugim rób na około 1-2 sekundy. Ćwiczenie 2 – Scyzoryki Połóż się na podłodze, lub jakimś kocu (materacu), wyprostuj cały tułów, ręce trzymaj wyprostowane nad głową, i jednocześnie unieś nogi, zginając kolana, oraz tułów z rękoma, tak, aby ręce i nogi spotkały się mniej więcej na środku (dolna partia pleców, oraz pośladki, cały czas muszą leżeć na ziemi) Pomiędzy 1 a 2 seriom, zrób koło 2 minut przerwy, a pomiędzy jednym i drugim scyzorykiem, koło 2 sekund. Ćwiczenie 3 – Rowerek Połóż się na plecach, ręce trzymaj w dowolnym miejscu, zegnij nogi w kolanach, i unieś je tak, aby pomiędzy brzuchem a Twoimi nogami był kat prosty, kąt w kolanach też był koło 90 stopni. Następnie zacznij pedałować, tak jakbyś jechał na rowerze, cały czas trzymając nogi w górze i pedałując nimi. To zwyczajna jazda na rowerze, tylko na leżąco, i bez roweru.. Pomiędzy ćwiczeniami zachowaj koło 3 minut przerwy. Ćwiczenie 4 – podciąganie kolan w zwisie Do tego ćwiczenia potrzebny Ci będzie drążek, jakaś mocna gałąź, drabinka, lub coś innego, na czym mógłbyś się powiesić. Zwisaj luźno, trzymając się nachwytem, następnie zacznij przyciągać kolana do klatki piersiowej, mogą to być kolana, albo nogi proste, wtedy próbuj podciągać proste nogi jak najwyżej. Pomiędzy seriami zachowaj odstęp koło 2 minut. A pomiędzy 1 i 2 podciągnięciem koło 1 sekundy przerwy. Ćwiczenie 5 – Pompki TO ćwiczenie również wzmocni Twój brzuch, ale jednocześnie ręce i klatkę piersiową. Połóż się na podłodze, opierając dłonie mniej więcej na szerokości swoich barków.. TO jest pozycja początkowa, następnie używając siły rąk unieś się do góry, do wyprostowania rąk, stopy cały czas mają być na ziemi. Potem opuść się, tak, aby dotknąć klatką piersiową podłogi, i zrób pompkę po raz kolejny. UWAGA – pamiętaj, aby podczas pompek tułów był prosty, i nogi również wyprostowane. Odpocznij ok. 3 minut pomiędzy 1 a 2 serią. Pomiędzy ćwiczeniami rób przerwy koło 3 minut. Ćwiczenie 6 – Półskłony (Półbrzuszki) Połóż się na podłodze, Nogi zegnij pod kątem 45 stopni, ręce trzymaj za głową, tak jak w ćwiczeniu 1, Wykonaj skłon, ale nie pełny, nie mogą się przy tym oderwać dolny odcinek pleców, czyli taki jakby półskłon, używaj tylko mięśni brzucha. HARMONOGRAM PRZEDSTAWIAJĄCY ILOŚĆ SERII I POWTORZEŃ TYDZIEŃ 1 Ćw. 1 – 2 x 50 powtórzeń Ćw. 2 – 2 x 15 powtórzeń Ćw. 3 – 2 x 2 minuty Ćw. 4 – 2 x 20 powtórzeń Ćw. 5 – 2 x 10 pompek Ćw. 6 – 2 x 50 powtórzeń TYDZIEŃ 2 Ćw. 1 – 2 x 65 powtórzeń Ćw. 2 – 2 x 25 powtórzeń Ćw. 3 – 2 x 3 minuty Ćw. 4 – 2 x 25 powtórzeń Ćw. 5 – 2 x 15 pompek Ćw. 6 – 2 x 65 powtórzeń TYDZIEŃ 3 Ćw. 1 – 2 x 75 powtórzeń Ćw. 2 – 2 x 35 powtórzeń Ćw. 3 – 2 x 4 minuty Ćw. 4 – 2 x 30 powtórzeń Ćw. 5 – 2 x 20 pompek Ćw. 6 – 2 x 75 powtórzeń TYDZIEŃ 4 Ćw. 1 – 3 x 70 powtórzeń Ćw. 2 – 2 x 45 powtórzeń Ćw. 3 – 2 x 5 minut Ćw. 4 – 2 x 40 powtórzeń Ćw. 5 – 2 x 25 pompek Ćw. 6 – 2 x 70 powtórzeń TYDZIEŃ 5 Ćw. 1 – 2 x 100 powtórzeń Ćw. 2 – 2 x 60 powtórzeń Ćw. 3 – 2 x 6 minut Ćw. 4 – 2 x 50 powtórzeń Ćw. 5 – 2 x 35 pompek Ćw. 6 – 2 x 100 powtórzeń

tylko pompki ja robiłam takie kobiece jak to nazywają, bo takiej całej fachowej nie mam siły wykonać:)

ja mam \"płatki owsiane błyskawiczne\" firmy Halina. Do tego garśc rodzynek, ale od jutra będę dodawać 5 pokrojonych suszonych morel (muśże je jęśc ze wzg na anemię). Dzis za mną: 1 - owsianka 2 - jogurt pitny 3 - Twix !!! a teraz musze wyrobić moja dobową normę ruchu czyli 1h spaceru + ćwiczenia

Powiadają, że dieta kopenhaska jest na przytycie, bo po tym organizm się rozstraja i dochodzi do jojo, więc może to...

Z brzuszkami to zdaje się większość z nas ma problem..:(( Też gdzieś mam jakiś zestaw. Jak znajdę to wrzucę na forum. Tymczasem... Okradli mnie dziś na uczelni.... Telefon, portfel,dokumenty.. Więc to nie jest najlepszy wieczór na dietowanie.. Sory,ale ja dzisiaj odpadam z ćwiczeń. Mam nadzieję, że ochota do życia wróci mi jutro.buziole

Dobry wieczór! Miałam dzisiaj małą chwilę słabości, bo w domu stało duuużo słodyczy, wyszłam na spacer i jak wróciłam do domu już mnie nie kusiło. Moja psychika już ich nie chciała. Zostało mi jeszcze porobić brzuszki i dzienny plan mam wykonany. Pozdrawiam i do jutra:)

Dzięki, Lady in bed, już mi lepiej...:] Pojutrze wchodzimy na wagę, prawda? Damy radę!!;))XXX

witajcie dziewczyny.wreszcie dwa dni wolnego bo tak to non stop praca.staram sie trzymac dietki nie jjem pieczywa tylko chrupkie,ziemniakow,makaronu,ryzu.staram sie trzymac 1000kcal chociaz nie licze szczegolowo ale mysle ze nie przekraczam.pozdrawiam was serdecznie i zycze powodzonka.

punkt kulminacyjny to chyba osiagniecie wymarzonej wagi, a potem bedziemy pracowac nad utrzymaniem tego wyniku. Ja wchodże na wae jutro rano i jutro się chwałe :P póki co nie mam na nic czasu, a zwlaszcza na jedzenie.

kropelka98 - nie otwieram linkow od nieznajomych :P poza tym na tym topicu nikt nie ma otyłości, co najwyżej nadwagę ;)

Gość wolna wola 21
podstawowe zalozenia waszej diety??? dla mnie na przyklad zdrowie, ruch, odzywcze produkty i tak dalej. Moze aerobik, ale to moze. Hmm, musi mi sie udac. Ile dajeci mi czasu na zgubienie 5 kg:p