Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niconico

jak kobieta zareaguje na...

Polecane posty

Gość niconico

Witam Panie, Mam małe pytanko. Mam 24 lata, moja dziewczyna jest ode mnie młodsza o 3 lata. Jak zareaguje na to jak jej powiem, że jest moją piewszą kobietą i poza nią z nikim się nie kochałem... Będzie miało to dla niej jakieś znaczenie, czy będzie zupełnie obojętne? Pozdrawiam

Gość Anitkaaaa
bedzie miłe :)

Gość cccccccccccc
Powie, że przegrałeś życie i cie rzuci

Gość 24 letni prawiczek
ooo to rzadkość 🖐️

Gość konstanz
Na pewno bedzie zaskoczona.

Gość Rzadkośc rzadkoscia
ale moj obecny maz tak mial.. I bardzo sie z tego ucieszylam!

Ja się kiedyś przyznałem,że jestem , popatrzyła na mnie jak na kosmitę. Nigdy więcej sie nie widzieliśmy :o. Lepiej kłam.

Gość Rzadkośc rzadkoscia
No bo jesli przyznajesz sie dziewczynie na 1szej rndce to co sie dziwisz,ze uciekla :P Niconico- jesli jestescie juz jakis czas i jej to powiedziales a ona Cie kocha to na bank sie ucieszy.

Nie powiedziałem tego od razu. Po prostu spytała o poprzednie związki - powiedziałem, że ich nie było. Dalej jakoś rozmowa sama się potoczyła.

Gość Rzadkośc rzadkoscia
Dodam,ze moj najpierw sklamal w tym temacie (ponoc czul sie gorszy gdyz wiedzial,ze on dla mnie nie byl pierwszym lecz drugim:) )i z tego powodu ja mialam dziwna obsesje na punkcie wczesniejszej jego dziewczyny. Wciaz mialam przed oczami zmyslony obraz jak uprawiaja seks. Gdy mi sie przyznal - ucieszylam sie jak cholera :) Jak nie chcesz nie sugeruj sie mna i moja historia bo ja to ja a Twoja dziewczyna moze byc zupelnie inna:)

Gość niconico
Jestesmy razem 10 m-cy, a ostatnio dluzszy czas (ponad m-c) sie nie widzielismy, bo ona wyjechala. Wrocila w zeszlym tygodniu i cos sie nie klei :/ Chcialem uzyc jakiegos argumentu z gornej polki, ale waham sie, czy to nie pogorszy sytuacji.

Gość jak to agrumentu
z wyższej półki? jaki tym efekt chcesz osiągnąc?

Rzadkośc rzadkoscia=> no ja wlasnie mam takie obsesje, tylko niestety u mnie sie nie potoczy jak u Ciebie :P

Gość moj tez tak mial
i mnie to cieszylo :) milo :)

Hej, ale jak to ma pomóc waszemu związkowi? Jakdla mnie to jakoś nie jest zbyt sensowny argument. Lepiej zastanów się dlaczego się między wami nie układa, spróbuj z nią porozmawiać, może coś zmienić. Jakoś nie wydaje mi się, że poinformowanie jej o fakcie, że jest Twoją pierwszą dziewczyną uleczy wasze relacje.

Nie bądź głupi, nie przyznawaj się. Potem będzie się bała, że ją zdradzasz żeby zobaczyć jak to jest z inną.

Gość fgsdfgsdfg
Nie bierz sobie zanadto do serca tego co napiszę, autorze tematu, bo ja często mam poglądy niepopularne. Niemniej sygnalizuję moim wpisem że reakcje mogą być różne. Otóż moje myśli byłyby następujące: skoro dotąd z żadną nie był, to być może uważa się za mało atrakcyjnego lub coś z nim nie tak. Zatem może wyszukał sobie mnie, jako mniej atrakcyjną od dziewczyn do których chciałby a nie odważa się startować, może obniżył sobie poprzeczkę, może mam służyć do ćwiczeń dla niego, zanim stanie się pełnowartościowym mężczyzną. Wolę mężczyznę doświadczonego, który ma powodzenie, i który pomimo dużego wyboru, chce właśnie mnie. Są to wnioskowania z kategorii zawodnych oczywiście, niemniej mogą dać prawidłowe wyniki a ja po prostu mam prawo do takich odczuć.

Gość fgsdfgsdfg
"Chcialem uzyc jakiegos argumentu z gornej polki, ale waham sie, czy to nie pogorszy sytuacji." Oho, desperat...

Gość inna całkiem inna ...
Oczywiście, że to wspaniałe! Fakt, że nie rzucasz się na wszystko co się rusza, dobrze o Tobie świadczy... Ale to najwspanialsza wiadomość dla niej, bo to znaczy, że skoro z nią się kochasz, to nie dla Ciebie przypadek, że ona właśnie... Została wybrana .. Nie sztuka być tylko numerkiem na liście "zaliczacza" przecież .. Co to każda chętna, może się tam znaleźć.. Nie licząc, że chorób wenerycznych nie musi się obawiać ...

Gość inna całkiem inna ...
Ojj, ale jeśli to ma robić za terapię związkową, to jakoś kiepsko ... :O

Gość eeeeeeeeeeee
zaniemówi :D:D:D:D:D gwarantuje :)

a ten drugi post to nie jest sprytny podszyw :O bo coś mi się to nie klei :D \"Czy powiedzieć jej że...\" \"Wrocila w zeszlym tygodniu i cos sie nie klei... rgumentu z gornej polki,\" Jak można wpaść na pomysł że argument w stylu \"No wiesz jesteś moją pierwszę, kocham cię bla bla bla\" miałby przekonać ją do zostania. :O Przecież ilość partnerów nie jest aż tak istotną sprawą żeby na jej podstawie coś budować 🖐️ ale to tylko moje laickie podejście :P