Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona mama 16 latki

MOja 16 letnia córka nie ma miesiączki

Polecane posty

Gość lek med
to jest własnie to co w pacjentach kocham najbardziej ;-) "prosze mi zlecić wszystkie badania" Nie siedze w temacie cen badań hormonalnych ale to będzie lekko kilkaset złotych. A jeśli to pierwsze zlecone badanie wyjasni sprawę? Te koszty nie sa obojętne ani dla pacjenta płacącego prywatnie ani dla poradni obciązonej kosztami. Niemoznośc zajścia w ciąże to jednak problem innego kalibru niz braki @ w 16 latki .Serio serio.

Gość henk1
redakcja znowu ucieła, szkoda,a wam proponuję odwagi

Poczekam do stycznia być może do tego czasu sprawa się jakoś wyjaśni może biologia się odezwie . W okresie wakacji było wszytko w porządku może to stres nowa szkoła.

henk napisz jeszcze raz

Gość lek med
w czasie TYCH WAKACJI?

Gość Palę w piecu
tak tych po wizycie u ginekologa dostała luteine czerwiec ,lipiec później przerwa . Nie jest ciąży nstp. wizyta u ginekologa październik i skierowanie do kliniki . Nie chce jej lekarka już przepisywać leków skierowanie do kliniki.

Gość lek med
ZROZUMIAŁAM ze od roku nie miesiaczki :-O, jeżeli to są 2 miesiące to w ogóle sie nie martw. Często tak jest.

tak tych po wizycie u ginekologa dostała luteine czerwiec ,lipiec później przerwa . Nie jest ciąży nstp. wizyta u ginekologa październik i skierowanie do kliniki . Nie chce jej lekarka już przepisywać leków skierowanie do kliniki.

Gość lek med
no zeby nie było ze ja tak jak góral ;-) zrób te bdania w klinice jak nie wróci miesiączka ale nie stresujcie sie i prywatnie nie lećcie. Idę spać!

To nie tak Córka dostała miesiączkę mając 14 lat i od początku nieregularnie miesiączkowała . Była już 3 krotnie u lekarza ginekologa i miesiączkę dostawała tylko po luteinie . Ostni raz miałam w Lipcu faktycznie ,ale w okresie tych dwóch lat miała tylko ;ko kilka razy . Lekarka czekała aż skończy 16 lat i wtedy dostała leki

Miłej nocy dziękuje nigdzie nie lecę wezmę to na przeczekanie do stycznia . A jeszcze gówniara podpala:(

Gość henk1
Temat jest bardzo rozleły,więc wrócę jutro ok.20,00 i odnajudę temat.Faktem jest,że wchodzę tu gościnnie,ale lubę pomagac bez imiennie i bez zobowiązań.Moja advokatura stoin otworem.