Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty tab

pytanie appropo tab anty pomocy!!!

Polecane posty

Gość anty tab

witam..pisze bo tu zawsze was duzo:) mam nadzieje ze mi ktos pomoze ...jesli wezme tab z nastepnego opakowania jeden dzien pozniej to co sie stanie? antykoncepcja bedzie zachowana?

Gość anty tab
dziek wielkie za oddzew zycze mileso weekendu:)

Gość anty tab
tak 8 dni dzisiaj recepte dostalam dopiero a do apteki mam troche.....

radzilabym jednak zrobic normalna przerwe, bo antykoncepcja bedzie nie zachowana w 100 proc. a jesli juz nie ma wyjscia to po prostu zabezpieczaj sie dodatkowo przez jakis czas:)

Gość nie miej mi za zle
ale na przyszlosc nie uzywaj slowa appropo, bo takiego nie ma, tylko sie narazad\sz na smiech. Moglas po prostu spytac O TABLETKi

witam wszystkich... jestem tu nowa. zalogowałam się, bo mam dylemat. dermatolog zaleciła mi kurację na trądzik tabletkami antykoncepcyjnymi, konkretnie Diane 35. ale mam dopiero 19 lat i nie jestem pewna, czy chcę już stosować hormony, poza tym nie mam takiej potrzeby...;) boję się skutków ubocznych i tego, że będę łykać te tabletki dopóki nie zechcę zajść w ciążę, czyli przez jakieś dziesięć lat... pomóżcie...!!

Gość ja lykalam diany przez ponad
7 lat. czulam sie swietnie, piekna cera, zero problemow ze skora, piekne wlosy, zero nadwagi, apetyt na seks nieziemski. teraz odstawilam bo od pazdziernika chce sie starac o dziecko.. z mojego doswiadczenia-polecam diany. gdy zmienilam na inne-rigwevidon, i nie pamietam czego jeszcze probowalam to skutek byl fatalny! diany super wplywaja na cere. ale badz pod SCISLA kontrola lekarza i rob badania watrobowe i ogolne.

Gość Hajleselasi
przerwę możesz skracać ale nigdy wydłużać

co pomagac! powiedz dermatologowi zeby ci inne przepisal a poza tym diane 35 stosuje sie max przez 3 miesiace! i kazdy hormon mozna odstawic! nie panikuj! cera i wlosy po diane sa spoko ale nie radze ich na dluzej!

z tego co mi wiadomo to diane służa własnie do kuracji hormonalnej i nie powinno sie ich stosować jako antykoncepcji, bo to tabletki starszej generacji poza tym, ja na twoim miejscu miałabym obawy, po skończonej kuracji znów cie nie wysypie poproś o inny lek, jeśli się boisz nie ingerujący w gospodarkę hormonalną