Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linger

Gdy sens życia wciąż ulatuje...czy można jeszcze czekać na swoją tęczę?

Polecane posty

Linger współczuję :O znajomy ma to samo u siebie w firmie :O niby umowa ale u prywaciarzy wszystko inaczej się toczy :O dlatego cieszę się, że na państwówkę idę.. do końca stycznia wybieram termin urlopu i bez gadania :)

Nie będę Cię przekonywała, bo nie wiesz jaka jest u nas sytuacja. To nie jest tak proste jak mówisz.

linger a ciekawe gdzie ten co mi pisalas ze pisał ze sie zakochał.. bo ja tu już tydzień jestem..:D:D hehe a ten topik co go wykasowali to co w nim było??

Nie mam pojęcia gdzie on jest, ale to nie był jeden człowiek, tylko co najmniej dwóch :) Ale wierz mi, że byli tu Twoi adoratorzy :)

Nie wiem co było w topiku, bo widzialam tylko ze dwa, trzy posty. Facet pytal o Ciebie, ale ja nie powinnam mówić o tym na kafe.

FHP--> Ty jesteś jakiś nawiedzony, jak słowo daję. Dekuś, Twoj wielbiciel pojawil sie na topie o chipsach :p i powiedzial Ci dobranoc.

Gość cichutki...
Cioteczka cieszysz się, że towoje szczęście nie jest uzależnione od kasy a zdajesz się nie zauważać, że jest ono zależne od humoru innych ludzi. Zabawne, że żeby być szczęśliwym musicie spełnić tyle warunków. Naprawde sądzicie, że bycie z ukochaną osobą da wam szczęście? Więc chyba jeszcze nigdy nie byliście w dłuższym związku, przecież nie ma czegoś takiego jak bezpieczeństwo emocjonalne. Jak jesteście w związku to wynajdujecie mase problemów, manipulujecie, chcecie posiadać tą drugą osobe na własność i gdzie tu szczęście? Czasem może warto troche pomyśleć zamiast wypisywać stereotypowe pierdoły na kafererii. Pozdrawiam

Kto tu pisal o byciu z druga osoba jako warunku szczescia? Akurat mialam na mysli zupelnie cos innego, czytaj uwaznie pomaranczko i nie wymadrzaj sie.

A poza tym nie godzę się zupelnie z ta manipulacja i checia posiadania kogos, w ogole nie podoba mi sie to okreslenie, dlatego to jak sie w zwiazku odnajdujemy zalezy od naszej psychiki, charakteru, a takze od tej drugiej osoby, wiec jest wiele czynnikow, a ponadto nie mozna generalizowac, bo wszystko zalezy od podejscia, jesli mowisz o manipulacji to chyba dlatego jestes nieszczesliwy.