Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linger

Gdy sens życia wciąż ulatuje...czy można jeszcze czekać na swoją tęczę?

Polecane posty

Dekuś, ja wszystko co wiem napisałam na topie o chipsach, poczytaj ostatnie posty, to będziesz wiedziala, oki?

samopoczucie kiepskie bo głowa mi pęka, zasnąć nie mogłam wczoraj a rano na uczelnie musiałam jechać po jeden głupi wpis i dopiero co wróciłam do domku :O ale w końcu mam kawusie się bo sobie kupiłam i się delektuję jej smakiem :P a jak u Ciebie nastrój??

a tak do tego co napisał cichutki... nie uzależnione jest moje szczęście od humoru innych ludzi :p czy gdzieś napisałam, że jestem nieszczęśliwa?? nie :) jest mi źle, mam doła, zła jestem ale nie wyklucza to tego że jestem szczęśliwa :) dla każdego szczęście jest czymś innym :) mi szczeście dostarcza moja rodzinka, bliskie mi osóbki :) i jeśli uważasz , że szczęścia nie daje bycie z ukochaną osobą to chyba nie byłeś sam w satysfakcjonującym związku :)

Ja siedziałam do późna, a dziś musiałam wstać raniej, bo mam różne rzeczy do zrobienia. Pozdrawiam, ja dziś nie mam czasu na leniuchowanie.

Czesć i chyba już miłej nocki :) Właśnie mnie coś miłego spotyka :) Ale to tylko znów jakiś miraż :)

Napiszę więcej na maila, ale to jutro. Zresztą to nic takiego, to chwila po prostu, mila chwila :)

ale dzięki takim drobnostką życie ma sens:) smutna bardzo a co Ci jest??