Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala822

tabletki anty a ciaza

Polecane posty

Gość mala822

mozliwe jest zajscie podczas regulanego stosowania tabletek?

Gość a za
tabletki daja Ci pewnosc rowna wskaznikowi pearla 0,2 . Tak, jest taka mozliwosc, zdarza sie to jednak niezmiernie rzadko.

Gość mala822
a to nie jest przypadkiem uwzglednienie bledow czyli wymiotow .. pomijania tabletek itd?

Gość a za
Nie. Zaden producent nie da Ci 100 %, nawet przy pominieciu wymiotow. Pewien nikly procent kobiet nie reaguje na tabletki

Gość mala822
jezeli postinor podzialal na mnie 3 razy to tabletki anty tez chyba podzialaja? biore yasminelle .. skonczylam 2gie opakowanie i czuje straszna zgage i zmeczenie.

Gość a za
Postinor to konska dawka hormonow. Nic dziwnego ze podzialal. a moze nie mial na co podzialac>? Byly tu jednak dziewczyny, ktore po postinorze zostaly mamami. Postinor nie dopuszcza do zagniezdzenia, ale jak juz zarodekk sie zagniezdzi, to postinor podtrzyma ciaze. Swoja droga dziewczyno musisz bardziej uwazac, a nie lykac potinor jak witaminy.

Gość mala822
nie lykam jak witaminy .... po prostu gumka mi pekla te pare razy i dlatego przerzucilam sie na yasminelle. ale mimo to mam obawy.

Gość a za
hmmm..moze gumka jest za duza? moze Twoj chlopak nie umie sie z nia obchodzic? Porozmawiaj z nim o tym. Pocwiczcie na..ogorkach. ?Wcale nie zartuje.

Gość mala822
teraz mamy tabletki a ja musze jakos przekonac sama siebie ze one naprawde dzialaja :]

Gość a za
Dzialaja. Naprawde musialabys miec duzy niefart, zeby zajsc w ciaze (zakladajac, ze bierzesz o jednej porze, nie masz wymiotow, biegunki). Gdybys miala klopoty w stylu bole glowy, zle samopoczucie psychiczne itp to pros ginekologa, zeby zmienil. Uczulam, bo ja po Yasminelle czulam sie okropnie..:/

Gość mala822
generalnie czuje sie dobrze tylko czasem dokucza mi zgaga i utrzymuje sie nawet pare dni.