Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanaaaaaaaa

Krótko o miłości - czy miłości ?

Polecane posty

Gość Zakochanaaaaaaaa
firank_a nie przeszkadza :)

Gość Zakochanaaaaaaaa
;) nie - chociaż faktycznie jestem tu najstarsza

powiem ci tak to ze najstarsza jestes nie znaczy ze masz czuc sie gorzej jak sama widzisz doswiadczenie w poznaniu kogos przez net ja mam lepsze

Gość Zakochanaaaaaaaa
No fakt :) - ja nie mam i każda podpowiedź jest bardzo mile widziana. wiecie co zaryzykuje, na szczescie mam do tego zdrowe podejście, to jakby co - obejdzie sie bez rozpaczania ;).

soryy pogubilam sie:P zakochannnaaa dziekuje wrocily mi wspomnienia jak ja sie wachalam czy jechac tyle sama a mialam 17lat....i moment jak go zobaczylam przytulilam...niezapomniane

Gość Zakochanaaaaaaaa
Hehe ;). wiecie co ja przezyłam już swoją jedną wielką prawdziwą miłość...hmmm trwała prawie 8 lat. Teraz już trochę bardziej sceptycznie podchodzę do wszystkiego :(, ale co tam, w kazdym razie co mi szkodzi poznac go na zywo, zawsze to rozwieje moje wątpliwości. No i taki kontakt z zywym człowiekiem jest o wiele lepszy :). Na zdjęciach wydaje się sympatyczny, jak z nim rozmawiam to również ...

tak pierwszy raz ja pojechalam do niego... on nie mogl zaczoł dopiero prace i nie dawali mu wolnego a mnie juz serce gnalo do niego:)

wiesz powiem ci tak z jego siostra pislaam czesto eski ...mialam wiec tez pewnosc ze nie jest jakims kretaczem zreszta on mieszka z bratem siostra i jej corka oraz z mama w domu.ona tez wiedziala ze przyjade. wiec czego mialam sie bac?

ja zaryzykowalam poniosłam sie fantazji zawsze bylam odwazna ale i ostrozna:) ja musze mykac na chwile do sklapu za jakies 30min bede?bedziecie jeszcze na topiku?

Gość Zakochanaaaaaaaa
Ja też pewnie bedę ,ale wiecie, za chwilę ma zadzwonić ;). Trochę sie denerwuję ;)

Gość Zakochanaaaaaaaa
Wiem :) , ale jednak

Gość Zakochanaaaaaaaa
Hehe, no przegladałam parę jego zdjeć, no i kurcze podoba mi się ;) ... a myślałam ,ze takie poruszenie w moim serduszku już niemozliwe. Ok, później sie odezwe ;)...

niestety musze już lecieć:)Zakochanaaaaaaaa zycze powodzenia. Firank a Tobie z reszta tez,chociaz juz Ci sie układa:) wpaajcie tu czasem:)

Gość Zakochanaaaaaaaa
Hej

wiesz ale chyba zakochanaaaaa juz sie nie interesjue swoim topikiem:(a tak fajnie sie nam we 3-y rozmawialo:( moze jej nasz wiek przeszkadza:( p.s zapisz sobie do ulubiony tenn topik