Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanaaaaaaaa

Krótko o miłości - czy miłości ?

Polecane posty

Zakochanaaaaaaaa---- > dokładnie tak,wszystko jest inne.Tak samo nie znasz jego zycia a on nie zna Twojego. tylko z waszych wspólnych opowiadań. Ja sie wtedy przywiązałam do tego faceta i bałam sie,ze jak go zobacze to będzie cięzko,ze sie zakocham,moze tez tego,ze sie rozczaruje.Dlatego wolałam tego uniknac.I nie zaluje:)

tak zapytałam z ciekawości:) moze kiedys tez bys chciala jako pierwsza wybrac sie do niego to mozemy sie umowic na jeden pociag...zawsze to raźniej w pociagu we dwie:)

Gość Zakochanaaaaaaaa
Hmmm :) no fajnie czytać również te pozytywne historie :) ... Nie wiem czy dać go na wstrzymanie jeszcze trochę poczekac czy isć za ciosem :).

Gość Zakochanaaaaaaaa
Hehe, dziewczyny...to krąg się zamyka. A 'mój' właśnie dzisiaj we Wrocku jest :). Firank_a hehe, ciekawa propozycja, bo jechać tyle w tamte strony pociagiem samej raczej bym sie nie zdecydowała ;).

Gość Zakochanaaaaaaaa
Zaczarowan, to dopiero ponad tydzień :), więc krótko na prawde ... Sporo jednak rozmawialismy, no i on chce iść za ciosem, mówi, ze sie zauroczył. firank_a jesli to miasto, które podałas to miasto Twojego, to 'mój' mieszka gdzie indziej ;)

Zakochanaaaaaaaa ----> moja rada,to zeby jeszcze poczekać ja z tamtym utrzymywałam taki kontakt pol roku i dopiero zastanawiałam sie czy może przyjechać.Ale oczywiście zrobisz jak zechcesz:)

no to moj kochany jest z twardogóry:) zakochanaaaaa->pomysl o tym jesli myslisz powaznie o znajomosci z tych facetem.to pomysl zeby sie wybrac moze ze mna:)

Gość JENIX1
Ja nie poznałam kogoś przez neta ale przez dawne kanały w komórce tzn na erze jeszcze jak były początki, bo teraz sami zboczeńcy się chyba tam wpisują. Chciałam wtedy kogoś poznać na studniówkę, wiem dziwny sposób na poznawanie partnera no ale cóż wtedy byłam troszkę zdesperowana i chyba miałam również za duże wyobrażenia. Nie jestem jakimś straszydłem, powiedziałabym o sobie - ot normalna dziewczyna, ładna ale nie piękna. Dodam że to było dobrych parę lat temu. W ten sposób poznałam kilku chłopaków, z którymi do dziś utrzymuję kontakt. Z jednym z nich byłam związana, miał na imię Adrian, na początku byliśmy przyjaciółmi, kiedy poznaliśmy się na żywo Adrian chciał abyśmy zostali kimś więcej, ja na to się nie zgadzałam. Sytuacja zmieniła się po 4 latach znajomości. Staliśmy sie parą, dwa lata byliśmy ze sobą - było nam dobrze ze sobą tylko odległość była najgorsza. Rozstaliśmy się, ale nadal byliśmy przyjaciółmi. Adrian wyjechał do Anglii wtedy kontakt się urwał ale teraz znowu ze sobą semesujemy itd. ale teraz już tylko na stopie przyjaźni, przynajmniej z mojej strony. Nie poznaję już ludzi w ten sposób wolę inne bardziej przypadkowe znajomości z życia, bezpośrednio poznane np. w autobusie:-)

bedziemy razem mieszkac w wrocławiu zakochanaaa...ja jade pewnie gdzies w polowie listopda do niego wiec moze sie zdecydujesz:)

Gość Zakochanaaaaaaaa
Firank_a ale ja narazie nie mysle powaznie o tej znajomosci ;) wolę nie myslec ... ;) bo to na prawdę krótko? A kiedy Ty się wybierasz? Zaczarowana -? tylko jak mu to powiedzieć ,zeby sie nie wybierał, jak on już mówi, ze za tydzień jest u mnie? ;)

Gość Zakochanaaaaaaaa
Hehe, no to we trójkę bedzie nam raźniej :) Firank_a - a do połowy listopada to mam jeszcze czas. Może on wczesniej przyjedzie, a wtedy jakby co ;) ... to bede jechała do Wroca jak juz nie do nieznajomego .... ;) Ojc, za bardzo sie chyba nakręcam ;-), no nic musze ostudzic trochę emocje, bo zycie lubi zaskakiwac :D.

Gość Zakochanaaaaaaaa
Ja mam 26

Gość Zakochanaaaaaaaa
Kurcze, poważna osoba, pracuje w powaznej firmie, poważne stanowisko -a tu prywata i takie głupotki wypisuje ;) no i napalam sie na znajomosci z internetu ;) - troche to smieszy mnie :D

Gość Zakochanaaaaaaaa
No nei dziewczyny :D, to ja teraz poczułam sie jak stara babcia :D;0.

Zakochanaaaaaaaa ---> no przestań.Tutaj sie przekracza wszelkie bariery:D firank a----> no ja za rok,ehh...i uczyc mi sie nie chce;)

Gość Zakochanaaaaaaaa
Uczcie sie uczcie dziewczyny :) kiedyś bedziecie zbierać za to niezłe plony ;).