Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisantera

co zrobić ,zeby zatrzymac spadanie z biustu?????

Polecane posty

Gość alisantera

schudłam juz 17 kg...zostało mi jeszcze jakies 7....bardzo sie ciesze,ale ubolewam bo z biustu prawie nic mi nie zostało mimo tego,ze jak kiedyś byłam szczuplejsza to i tak był pokaźny.........matko co powinno byc w diecie żeby zatrzymac odchudzanie tego miejsca.??? błagam doradzcie bo jestem załamana.

Gość alisantera
kiedyś ktos mi mówił,że jak sie je duzo chudego nabiału to spada a ja własnie tak sie odzywiam niestety

Gość alisantera
doradzicie cos????

Może więcej tłuszczu w diecie? Stymuluje wytwarzanie estrogenu, a to ten hormon odpowiada za kobiece kształty, no i przecież tkanka piersi to w dużej mierze tłuszcz. Ja też się odchudzam, ale nie jem \"chudo\" tylko mało, ale staram się żeby tłuszczu było dość sporo, no i na razie biust zostaje na swoim miejscu (miseczka C).

może nie ma teraz na forum wszystkich co by ci mogli pomoc. ale ponawiaj topik. na pewno są jakieś ćwiczenia na biust - ale ja sie na tym nie znam:(

na biust nie ma cwiczen niestety. mozna wzmocnic miesnie klatki piersiowej i plecow, co skutecznie utrzymuje biust na miejscu ale niestety przy pdchudzaniu juz tak jest, ze spada tluszcz a wiec i cycki. mi te spadly. przed dchudzaniem mialam 85DD a teraz mam 75C, chociaz jeszcze niedoawno bylo D albo nawet E. nie wiem od czego to zalezy. mam nadzieje, ze juz jednak wiecej nie spadnie bo chudnie w zastraszajacym tempie. biustonosz kupiny 3 tygodnie temu jest juz za luzny :/

Gość uupppppssss
przerwij dietę,zdrowo się odżywiaj, bo doprowadzisz ciało do ruiny!!!, a z biustu zostaną2 zwisy. Poczytaj więcej o zasadach zdrowego odchudzania.

Gość ja nie wchodze na biust
dlatego nigdy z niego nie spadne :D

Gość alisantera
dzieki.........nie przerwe odchudzania bo po ciazy wygladalam strasznie... zawsze mialam 80 D a teraz 75 C i roznica w wielkosci jest kolosalna...

Gość A ja polecam podczas
diet odchudzających, ewentualnie juz po, zażywać "Nivelazione Women-Większe, jędrne piersi". Schudłam 9kg, a rozmiar C, jak był, tak jest, a nawet są pełniejsze i sexowniejsze i zamierzam brać to cudo jeszcze długo! W opakowaniu jest 80 kapsułek i po fazie wstepnej(2 kapsułki dziennie) i właściwej(4 kapsułki dziennie), powinno sie kontynuować fazę podtrzymującą, stosując juz tylko jedną kapsułkę dziennie. Warte zachodu!

Gość .mgiełka.
z moich obserwacji jak ja zaczynam się odchudzać to też leci biust ale do tego spoooooroooo ćwiczę, praktycznie na każda partie ciała, dietę mam bardziej bialkową ....ale nie o tym chciałam powiedzieć ;) mianowicie po tym całym odchudzaniu i ćwiczeniach znika dużo centymetrów m.in. z biustu...potem jak juz nie mam diety tylko jem normalnie czyli śniadania i obiadki, zauważyłam, że mój biust wraca do normy ponieważ chcąc nie chcą jem bardziej kalorycznie a takie miejsca jak uda czy talia praktycznie nie zmieniają się ponieważ przed gromadzeniem sie tłuszczyku chronią je mięśnie, które potrzebują więcej energii czyli kalorii ;)....mam nadzieję, że cokolwiek pomogłam:)

Gość makabreska rodem z Ssuwki
na biust nie ma rady. Można zacząć chodzić do góry nogami, albo powstrzymać grawitację. Taka jest smutna prawda.

Gość rozmiar
mialam 85 C po diecie 70B 😭 i tak juz pozostalo pare latek,przyzwyczajam sie :(

Gość alisantera
dziewczyny ponawiam temat bo mam z tego powodu strasznego doła..płakać mi się chce....poradzcie coś.... i jeszcze jedno gdzie to kupic i jaka jest tego cena-Nivelazione Women-Większe, jędrne piersi"

Gość alisantera
dziekuje